Szemét zsaruk, ahelyett, hogy a nemzetiségi ladákkal és a bőrfejűek béemvéivel foglalkoznának! Csöndes, hideg idő van, de hát elvégre már december idusa jön!
A fene is kivan már, inkább lopták volna el a biciklit, hihetetlen, de 19órakor hívott az egyik felnőtt haverom hogy menjek már át hozzá a szomszéd utcába mert digit gépet kell a tv-hez csatlakoztatni és neki nem megy. Na felugrok a biciklire gondoltam 5perc alatt meglesz eltudok menni a 19:30-as busszal. Hát az utcán menve 150méterre a házunktól mellém jön egy autó azt kiszól belőle egy koma, hogy jó estét, mondom jó estét azt megyek tovább. Aztán mondja hogy álljak már meg, megálltam és kiszáll azt mutatja az igazolvényt, teljesen civil rendőrök voltak. A biciklin nem volt lámpa, nálam meg semmi irat se!:) Azt bekellett mondamon minden adatomat, felhívták a 107-et meg megnézték van-e körözés ellenem stb.. vagy 10percet eltököltek így mire végeztem az eredeti céllal lekésterm a buszt, most megint kelhetek korán ezt útálom, s remélem hogy nem kapok egy csekket se, mert nem hiányzik a pénzkidobás, annál később tudom megvenni a TFT LCD és a meteorológia állomást, met Januárig terben van már mindkettő!:)
Ja igen, bocsika Áfony!:)) Még nem láttam tisztán. Most is elég hideg van, már -2.5fok, és tovább csökken, csillagos ég.
Jó reggelt! Elmúlt 24 óra csapadék tény: 0,0mm de a heti csapadék itthon 7mm, Szentesen 12mm. Most 1,5fok van, szűrt napfény, nem sok ereje van, a tavon egyre vastagodik a jégréteg ilyen éjszakák után érthető is. Zsur! 5 feles azért odavágott, 2h-ig nem is volt probléma csak a haverom helyett is nekem kellett meginni 2:30-kor.
Nagy darabokban jott a ho, hamar es sok esett. Napkozben aztan elovadt egy kicsit, foleg a betonon, ahol elozoleg mar volt valami hoolvaszto kiszorva. Aztan jott a hideg este-ejjel. . .most is nagyon hideg van. . .
Az eg szine azt mutatja, jon meg. . .de az elorejelzes nem mutatja.
Meg kell azt ünnepelni, csak az alkohollal mértékkel! Stílszerűen ezt az M5öt Luca napján kellett volna átadni, t.i. a Bp-Kecskemét szakasz átadásakor született kisleány ma már igencsak kívánatos 18 éves bombázó! :)))
Hölygmeim és Uraim megvan az autópálya!! Megvan az autópályía és egy remek buli, a végán egy kiütős vodka adaggal. Most már fagy authittem a biciklimet ellopták de valaki kiceeszett velem, majdnbem taxival jöjttem haza!:)
Most költés, vagy költözés?:) Amúgy itt van egy libapöttyintésre az ecsegfalvi,dévaványai túzokrezervátum meg ilyesmi. És nem is gondoltam, hogy ennyi madár fordul meg nálunk.
Meg tudom, hogy a vonulásban vagytok, a legtöbb madár vízközeli éjszakázóhelyet választ, meg nagy pusztásat költözéskor, jobban biztonságban érzik magukat
Hideg es havas, de nagyon. Annyira, hogy az iskolak bezartak. . .na nem szenszunet - "snowday" - de a lenyeg! nem kell menni!!!
Most jottem haza - ferjemet vittem dolgozni - es orom nezni, mennyire uresek az utak. Par auto "fishtail"-ed (szeretem ezt a kifejezeset, nagyon talalo), jol megijedtem toluk :)).
A hokotrok mar az utakon vannak, kotornak es soznak rendesen. Allitolag estig tart a havazas :)).