Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 764
jaja, ennek az "elit érzésnek" [rossz kifejezés ájno] persze van egy egészséges mértéke.. engem inkább az zavar, amikor képesek emberek 1más tokrának pattani, azon hogy jó e vagy rossz a dm vagy a heavy fém

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (763)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 763
én ezt most pont fordítva értettem - nem úgy, hogy egy spírsz-hallgatóból sosem lehet Björk-fan (persze erre azért kicsi az esély), hanem úgy, hogy Björkből sose legyen olyan zene, hogy tinibálványok mellett hallgassák (na erre még kevesebb az esély).

1ébként legyek hülyesznob, de én azért jobban értékelem a King Crimson rajongókat, mint a Spice Girls rajongókat.:-)

Előzmény: kaviat (762)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 762
hehe, mókás hozzáállás :)) björköt hallgatni valamiféle kitüntetés ? akárki nem érdemelheti ki ? :))) björknek nem rossz szerintem az se ha eddig görlbandákat hallgató emberkék figyenek rá.. soxor találkoztam ezzel az érzéssel, néha magam is belefutottam ebbe az utcába, hogy aki king crimsont [zappától kezdve mozartig bartókig bárkit be lehet ide rakni] hallgat, sokkal elitebb mint aki sima kommersz zennére megy el

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (761)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 761
nna igen. de az valószínűleg sosem hallgatott Björköt. és nem is fog. legalábbis remélem...:-)
Előzmény: kaviat (760)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 760
hmm.. így kerek a világ [van aki pedig a britniszpírszet szereti]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (759)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 759
én azért sok embertől hallottam, hogy nem szeretik ezt a Björköt...:-(
olyantól is, aki Sugarcubes óta hardcore fan volt.
Előzmény: kaviat (758)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 758
izgin hangzik :))) mindenesetre ezt az uj cuccost nagyon megszerettem :)) [a boritó tényleg bájos]

az a jó ebben a csajsziban, hogy eddig minden lemeze hozta amit vártunk tőle, björktől még nem nagyon jött ki olyan lemez, ami lefele nagyon kilógott volna a sorból

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (757)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 757
én is ezt kérdezem:-)
volt a kezemben Ausztriában, de akkor nem figyeltem meg, hogy tényleg dupla-e, ez csak rémlik, viszont egy cdboltos haverom azt mondta, hogy hallott ilyenről, és hogy állítólag dupla limitáltnapersze, és megpróbálja megszerezni.
Előzmény: kaviat (756)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 756
erről a digipackcuccról nem hallottam.. mi ez ?

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (755)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 755
és szép a borító is:-)
lehet itthon kapni a digipackos verziót? az tényleg dupla? és ha igen, mi van még rajta? tudom, utánanézhetnék én is, de...
Előzmény: kaviat (754)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 754
furi volt, hogy nem a jól megszokott sorrendben vannak a számok, meg az új nótákat is meglepve hallgattam, de állat kórusok vannak :)) ja és persze azon számok is ahol nem változott semmi [1 - 2 ilyen van, legalábbis első hallásra] azok is sokkal jobban, sokkal tisztábban szólnak mint a kásás empéhárom.. skacok, ilyenkor jövök rá, hogy mennyire szar az mp3 [persze ha rossz az encoder], keményen hallaccik a 10en valahány kilhertz fölötti vágás, szélesebb, nagyobb terü lesz a zene eredetiben

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Bloodflower (753)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.14 0 0 753
én is megvettem a tisztesség kedvéért, meg amúgy is, ennek eredetiben KELL lennie. és csatlakozom. most meg is hallgatom, kedvet csináltál hozzá!:-)
Előzmény: kaviat (752)
kaviat Creative Commons License 2001.09.14 0 0 752
skacok brutál a lemez !! beleruháztam, már a boltból kilépve belehallgattam s biza eléggé más mint az empéhárom amit pár hónappal ezelött csíptünk le a netről.. végigszaladt a víz a hátamon már az első néhány másodperc alatt, mert már a hiddenplácse elején más hangok vannak [plusz más a sorrend].. uhh.. új számok is vannak.. igazunk volt, amit leszedtünk, az egy munkaverzió volt.. fényjézus ez a lemez

.kav]4t r.e.b.

sakkmatt Creative Commons License 2001.09.13 0 0 751
Szia !
Meg van még a másik példány, amire lehet jelentkezni ?
sakkmatt.
Előzmény: smidat (748)
smidat Creative Commons License 2001.09.12 0 0 750
Küldj e-mailt. Ha Budapesten vagy, személyesen oda tudom adni.
Előzmény: vanmórtájm (749)
vanmórtájm Creative Commons License 2001.09.12 0 0 749
engem érdekelne asszem. küldjek mailt, vagy mi a teendő?
Előzmény: smidat (748)
smidat Creative Commons License 2001.09.11 0 0 748
Szereztem a Les Inrockuptibles magazin Björk-ről szóló különkiadásából, Párizsból. Két példányt fel tudok ajánlani beszerzési áron (600 Ft/db). Jár hozzá cd, 1 dallal az új lemezről.
vanmórtájm Creative Commons License 2001.09.02 0 0 747
korábban valaki ajánlott itt valami osztrák site-ot, talán pont te, nem emlékszem. onnan le lehet tölteni vagy 20 klipet, na jó, nem huszat, de sokat. és sok érdekességet is. de nem emlékszem a nevére pontosan valami ebweb.tuwien.ac.at, de nem tudom biztosan, meg pontosan, tényleg..
Előzmény: iron lion zion (746)
iron lion zion Creative Commons License 2001.09.02 0 0 746
ja, és ha klippekről volt szó, nem tudtok letöltést? csak hogy tudjam mikről van szó :-)
iron lion zion Creative Commons License 2001.09.02 0 0 745
remek ez a vespertine... igaz, csak mp3, mert audio cd-re nincs péé'zem :-(
kaviat, nem tudod feltenni valahova azt a dvd-rippelt selma-t? (meg a "boltit" is, mert az sincs meg :-( ) köszi
Tonio Kröger Creative Commons License 2001.09.01 0 0 744
Az est.hu új maxik részlegén már szerepel a Hidden Place, ami állítólag két maxin jött ki (európai kiadásban), és vannak rajta non-album dalok is.

Nem tudná itt valaki kideríteni, hogy mik vannak rajta az európai maxikon és mi van az amerikai (már ha van olyan) maxin?

Tonio Kröger Creative Commons License 2001.08.30 0 0 743
A német MTV-n az In Touch c. műsorban ezen a héten Björkkel csináltak riportot. Ugyan csak a felét láttam, de szerintem nem sikerült valami jól, meg nem mondott sok újad, de azért nézhető volt. Vasárnap lesz az ismétlése, majd felveszem videóra.

Á, pont most akartam felajánlani, hogy 1,2 héten belül tudok hozni Björk cédét Szlovákiából max. 4500 Ft-ért, de látom a Mediában majdnem ennyi... Pár száz forint végett nem érdemes várni.

sukka Creative Commons License 2001.08.30 0 0 742
Media Markt: 4890 Ft, MCD: 5490 Ft.
Előzmény: sukka (737)
vanmórtájm Creative Commons License 2001.08.29 0 0 741

You heard it first through the Grapewire!
By default, all the topic of the current month are open. Click on a closed topic
to open it, and - by the same logic - click on an open topic to close it.

29.VIII.01: Matmos, mushy peas!

Matmos shares this on their site:

"Björk is currently touring the world, and Matmos have
somehow smuggled their way onto the bill as well. If you
wish to catch us opening for Björk and performing as part
of her band, you must pounce upon the tickets like
jungle cats, as space at these events is quite limited and
the ardor of Björk's fanbase is not to be underestimated.

This promises to be a truly unique night out, but we can't
tell you why because then it wouldn't be a surprise would
it? Suffice to say that many Matmos songs new and old
will be featured in the most sweat-inducing set list we
could come up with; luckily Jay Lesser's mustache will be
there to cushion us from the occasional flying object. We
might be making a special recording available only at
the shows, hint hint."

(also check out the interview with Matmos from Tape Op
magazine, where they gossip a bit about Björk)

While we're on the subject of Björk gigs - here are two wonderful recent photos of
Björk kindly shared with us by the photographer, Rob Verhorst.

vanmórtájm Creative Commons License 2001.08.29 0 0 740
vanmórtájm Creative Commons License 2001.08.29 0 0 739
nem csudás?
vanmórtájm Creative Commons License 2001.08.29 0 0 738
hétfőn volt az mtv-n egy ilyen special a cd kijövetele miatt (de ronda szó), szóval ilyen video special. nem volt egy nagy szám, vagy 10 klipet adtak le, a sugarcubestól ráadásul csak a hit-et. de azért jó móka volt ez is.
nem tudjátok a cocoon videója mikor jelenik meg?
sukka Creative Commons License 2001.08.29 0 0 737
Lényegre....
A Lemezkuckóban kapható, csak elég soké: 5390 Ft. Majd még körbekérdezek...
sukka Creative Commons License 2001.08.29 0 0 736
Akkor az is néni volt, mert nekem is olyanforma válaszolt, csak nem volt rajt annyi vakolat.
Előzmény: Salax (735)
Salax Creative Commons License 2001.08.29 0 0 735
Néni? Akitől én kérdeztem az olyan 25 (max.) lehetett, stuccolt cickókkal, és sok sminkkel.
Előzmény: sukka (734)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!