Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A mi draga es szeretett vengerszkijje tovarisaink felszabaditaskent eltek meg a mi hosies bevonulasunkat ezert is nyem kell oket megzavarni ijen tyerminologiai nuanszokkal.
Tovabb a lenyini uton a vegso az Intyernacionalizmus gyozelmeig!
Partunk es nepunk neveben koszonjuk a hompedzs mektekintenteset. A pedzs meg tyermeszetesen felylesztes alat al. A hitvany silany minosegu imperialista tyehnyika hibalyabol csak ennyit sikerult megvalositani a propaganda munkabol.
A fidesznacik meg jo ha vigyaznak az o kis fekete konyvecskejukkel mert a vengerszkijj tagozatunk gyozelmekor (es amugy is) konnyen bekerulhetnek ide hozzank Kolimaba egy kis biobanyaszati tovabbkepzesre. Azert bio a banyaszat mert nyem szerszamokkal hanem puszta kezzel es fogakkal megy nalunk az erc felytese az aknakban.
Kerlek addd at udvozletem es koszonetem Tovarris Andrej Visinszkijnek a legutolso fogojszerelvenyert - nagyon jokor jott az utanpotlas mert mar kezdett elkopni a munkaero.
Még annyit, Stirlic et., hogy gőzöm sincs, miért kell nekünk, kommunistáknak állandóan Budapest "felszabadításáról" ill. Mo.-i rezidenseinknek nevezett "felszabadulásáról" beszélni, mikor még az érdemérmen is látható, hogy hős szoldateszkánk azt "elfoglalásért", kicsit stilizálva "megszállásért" kapta.
Gubacs volt az a keszulek! De ez csak azoknak a naturista pionyiroknak jart akik a Sagvari emlekversenyen resztvettek a Harmashatar Hegyi makkosban lezajlott szamhaboruban.
Aztan a mozgalmi dalt mindenki ismeri az orszagban nyem??! Mar nincs benne a kotelezo tanrendben hogy ezeket a dalokat tanitani kell az enekoran?
A vegen meg azt mondod hogy mar orsgyulesek sincsenek!!!
Vazze, ezt honnan bányásztad elő?!
Ne mond má, hogy fejből tudtad!!!
Én 1975-ben, ma 27 éve énekeltem utójjára vörös nyakkendővel a nyakamban...tudod, a nyakkendőt egy olyan izé, átfúrt gubics vagy miafranc tartotta össze...
Partunk es nepunk minden Ingyekszkijje Partizanszkijje Tovarrist kituntettet a mai dicsocseseges napon az elektronyikus hadszinteren vegzett hosies munkajaert!
Es most akkor enekeljuk egyutt hogy:
A felszabadulás dala
1.
Indulj az útra és vissza se nézz!
Múltad a fájó, bús ezer év.
Rád ragyog végre a fényteli nap,
Boldogan, vígan zengd hát e dalt:
R. ||: Április négyrol szóljon az ének, Felszabadulva zengjen a nép!
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Felszabadítónk hosi nevét! :||
2. Dörgött az ágyú és zúgott a gép,
Vérzett a föld és zengett az ég,
Gyozött a szovjetek hos serege,
Századok könnyét így mosta le.
R. ||: Április négyrol szóljon az ének, Felszabadulva zengjen a nép!
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Felszabadítónk hosi nevét! :||
Köszöntsük együtt a magyar elvtársakat forró szeretettel és egy kis ünnepséggel április 4., megsz... - a fasiszta iga aló való felszabadulásuk alkalmából.
Kolimai beutaltjaim közül önként jelentkezéses alapon kijelöltem Natalija et.nőt, aki gondoskodni hivatott az összes itt megjelenő et. szórakoztatásáról.
Figyelem! Az elítéltek rongálása tilos! Sorszám kapható az ezredirodán! Vodkát mindenki hozzon szükségletei szerint!
Ez természetesen szűkebb pátriámban, Kolimában készült. Kicsit sivár környék, de nekem nagyon a szívemhez nőtt. (Csak nőtt látni itt kevesett.) Annyira, hogy engedélyt adtam kicsit más szögből is lefényképezni, az operatőr a zőr a toronyból, egy shooting erejéig eltávot kapott, amúgy sincs sok dolga, néha egy-egy birtokháborító medvét kell legéppuskáznia.
Za rógyinu, za Putyinu!
Elvhűség!
Andrej Januárjevics, táborparancsnok (kommangyer lagera?)
Torris Kapiteny Fuxi!
Hol van az orseg az ortoronybol- Mejik Gulagban keszult ez a felvetel - kinek az engedejevel???
ui:Tovariss Cvetokot a Partunk kituntette onfelaldozo konspiracios tevekenysegeert. Az erdemermet es az elismero oklevelet elhejeztuk az irattarban Tovaris Cvetok aktajaba.
Látja, látja, Fuxi et., milyen alantas elnyomásban élünk mi néhányan?! Hát nem felháborító, hogy ilyen aljas imprilista vívmányokkal kötik gúzsba a dolgozó népet?! Elvtársam, ez ellen tennünk kell! Éljen a proletárforradalom, éljen a Párt!
Ui.: Úton vagyok Kolimába, jöttömet ágyúlövéssel fogom jelezni.
lehetetlen helyzet, hogy a munkahelyi tűzfala nem engedi be arra az oldalra, ahonnan a kötelet küldtem, kvázi grátisz. Felszólítás ment a rendszergizdájuknak.
Én már itt vagyok Kolimában, várom Önt, szükség van a Párt erősítésére itt a végeken is. Meg komcsiból is kevés "szorult" ide.
Illetve, mit is beszélek, jajj. Szóval, erőt egészséget.
Most látám csak, hogy engem itten halálra ítéltek. A hátam megett. Ezt öntöl nem vártam volna, Fuxi elvtárs. Na, de mind1. Ez egy ilyen világ, és ilyen kor, a koncepciós perek csak úgy potyognak az égből. Utódpártunk nagy vezíre is komoly veszélyben forog, de mi kitartunk.
Éberség elvtársak!
mér teccen engem többesz számban mexólítani, mikor is én egy darab Kapityen vagyok, kivéve egy másik topikot, ahol 23 millió Fuxului néven szereplek? Alig férek el így egyedül is a zőrtoronyba:
Kvasz micsoda, lótej? Ja nem, aza kumisz...
Mindenesetre nálam már 43 óra van, 22 a jobb karomon, 21 a balon, csak elég lesz a beutalás teljes idejére.
Egyszeru dolgozo nepi szarmazasu tovaris vagyok a Cseljabinszki Magnyitogorszkbol.
Az impirialistak koze valo hosszu beepules utan a nevemet Internyetesitettem hogy jobban eltereloggyon rolam a gyanu.
A kolimai rekreacios kozpontba a belepest megadom - hozz magaddal 3 hordo kvaszt - jol fog jonni kesobb a beutaltakkal valo ismerkedeskor.
Ön tán az ősi szovjet elő-pomerániából származik, hogy ilyen ... hmm ... impirilista neve van?
A teljes vagyonelkobzás magától értetődik, megfelelő rész - kapitánytól fölfelé - levevődik. Kérek engedélyt kolimai beutazásra. Válasz postafodultával.
Elore Vengerszkijje Tovarissokk az Ukran Tovarisok utjan!
A kommunista párt áll nyerésre az ukrán választásokon
április 1. 16:29
[MTI]
Ukrajnában az újabb részeredmények szerint a kommunista párt átvette a vezetést a vasárnapi megtartott parlamenti választásokon. A listás szavazatok 17,77 százalékának összeszámlálása után az első helyen áll az Ukrajnai Kommunista Párt (KPU - 19,96 százalékkal), második a Viktor Juscsenko volt kormányfő vezette Mi Ukrajnánk választási tömörülés (19,46 százalékkal), míg a harmadik helyen az elnököt támogató erőket tömörítő Egységes Ukrajnáért választási koalíció áll (17,32 százalékkal). A korábbi részeredmények szerint még a Juscsenko vezette Mi Ukrajnánk tömörülés állt az élen a listákra leadott szavazatok alapján. Az egyéni jelöltekre leadott szavazatok értelemszerűen még sokat változtatnak az eredményen. A központi választási bizottság elnöke közölte, hogy a szavazás érvényes volt mind a 225 egyéni választókörzetben. A részvétel ugyanakkor az 1998-as parlamenti és az 1999-es elnökválasztásnál is alacsonyabb volt: a szavazásra jogosultak 65,22 százaléka, azaz valamivel több mint 24 millió ember járult az urnákhoz. 1998-ban a részvétel közel hetven, míg 1999-ben közel 74 százalékos volt.
A TASSZ hireibol:
Radioaktív műhold zuhant Budapestre Nukleáris anyagot tartalmazó műhold csapódott be péntek délelőtt a Központi Fizikai Kutatóintézet melletti erdőbe, majd tűz ütött ki. A hihetetlennek tűnő eset valójában csak egy gyakorlat volt, amelyre időről időre azért kerül sor, mert az ország három atomreaktora közül az egyik itt üzemel.
A hejszinre latogato ingyekszkijje tovarisokk ingyenes malnaizu jodos nyalokakat kapnak a parttagsagi felmutatasakor.
Partunk az 1917/009/RET34# intezkedes ertelmeben a kivegezendo szemelyektol a kivegzest vegrehajto szemej a kivegzes dijat a vegrehajtas elott keszpenzben (szukseg eseten teljes vagyonelkobzas) behajtatni koteles.