Az angolfoci.hu internetes portál a mai naptól új fizetési kondíciókat vezetett be. Az ok; szerettünk volna egy rendkívül kedvező klubtagsági árat kalkulálni, illetve megkönnyebbíteni a befizetéssel járó procedúrát. A klubtagsági árai tehát a mai naptól (a visszavonásig) a következők:
Klubtagsági 1 hónap időtartamra:
1 200 Ft + Áfa (1 500)
Klubtagsági 3 hónap időtartamra:
2 000 Ft + Áfa (2 500)
Klubtagsági 6 hónapra (és/vagy a szezon végéig):
3 000 Ft + Áfa (3 750)
Old-fashioned Fantasy:
Új fantázia menedzser indul a klubtagok kérésére. A játék az angolofoci.hu ún. első "egymástól igazolós" játékát eleveníti fel, új elemekkkel kiegészülve. A játék kb. 1-2 hét múlva veszi kezdetét. A honlapon található másik fantázia menedzser játék továbbra is változatlan szabályok mellett folytatódik.
Fókusz rovat:
A Fókusz rovat 1 hónapja kísérleti jelleggel átalakult. A kedvező fogadtatás miatt a jelenlegi állapot állandósult. Ezentúl a Fókusz rovatban az angol médiákban megjelenő olyan híreket közlünk, amelyek valamilyen okból kimaradtak az oldal cikkeiből. Itt kap helyet még a Premiersip csapatok sérültjeinek a névsora (a sérülés megnevezésével, illetve a visszatérés dátumával) napi frissítéssel. Ez kettős célt szolgál: Amellet hogy minden klubtag informálódhat kedvenc csapata nem bevethető játékosairól, állandó képet kaphat a fantázia menedzserben szereplő játékosai állapotáról is.
Sullivan (Wimbledonban lett nekem érdekes)
Már a Chelsea tartalékkapusa...
Keller (Leicester múltja miatt és kedvelem)
A csapat egyik legértékesebb játékosa jelenleg
Carr (mostani transzerpletykák miatt)
Ha nem írja alá a szerződését még a télen eladjuk
Bunjevcsevics (miel?tt jött, már helyi sztár volt Jugóban)
Hoddle óriási tévedése, megakutyaütő!!!
Ziege (visszalépés-e a Spurs neki?)
Abszolult nem! Sajnos nagyon sérülékeny
Anderton (rosszabb lett 1996 óta?)
A sok sérülése nem tett neki jót, még néha kifog egy-egy jó napot, de már leszálló ágban van
Poyet (Chelsea és Zaragoza sztárja)
Ez lesz az utolsó idénye, utána szeretne edzősködni (már nem az igazi)
Redknapp (Liverpool szurkolók sajnálják hogy nincs ott)
Sajnos ő is nagyon sérülékeny és most is nagyon hiányzik!
Davies (ki ??
Tavaly ő volt az év játékosa a szurkolók választásán és szintén ő volt az év Walesi játékosa Giggset megelőzve...
Jobboldali szélsőközéppályás a csapat egyik legnagyobb értéke!!!
J.Jackson (ki ez az új srác?)
Utánpótlás vállogatott. Baloldali és középső középpályás
Helder Postiga (legalább volt róla néhány mondat, de azért ? talán többet érdemel)
Talán annyi, hogy idáig nem igazolta a tehetségét! Amikor élőben láttam az ősszel nagyon rosszul játszott...
Kanoute (WHU-ban lett szimpi nekem)
Egyértelműen a legjobb igazolásunk az idén!!! Nagyon gólérzékeny támadó, aki most az Afrika Kupa miatt van kereszttűzben, de szerintem ha szeretne menni, akkor menjen
Ezekr?l a játékosokról szívesen olvasnék rövid leírást.
Néhány játékost kiemelnék, akik szerintem különösen érdekesek: Sullivan (Wimbledonban lett nekem érdekes), Keller (Leicester múltja miatt és kedvelem), Carr (mostani transzerpletykák miatt), Bunjevcsevics (miel?tt jött, már helyi sztár volt Jugóban), Ziege (visszalépés-e a Spurs neki?), Anderton (rosszabb lett 1996 óta?), Poyet (Chelsea és Zaragoza sztárja), Redknapp (Liverpool szurkolók sajnálják hogy nincs ott), Davies (ki ??, J.Jackson (ki ez az új srác?), Helder Postiga (legalább volt róla néhány mondat, de azért ? talán többet érdemel), Kanoute (WHU-ban lett szimpi nekem).
Szerintem nem Postiga, hanem Kanoute a legnagyobb vétele a nyárnak. A csapat évek óta középcsapat, minden évben azt mondják hogy most UEFA kupás helyre mennek és mindig látjuk hogy nem oda való. A Spurs nem méltó a múltjához. Utánpótlása figyelemreméltó.
Számomra egyértelm?en Lineker a Hotspur legnagyobb játékosa, de azt hiszem a felsorolásból azért hiányzik Klinsmann, aki állítólag a 90-es évek nagy sztárja volt a White Hart Lane stadionjában.
Az UEFA-kupa-gyôztes Portótól igazolt portugál Hélder Postiga (jobbra) számít a Tottenham Hotspur legjobb nyári igazolásának
Ez enyhén szólva nem méltó az egyesület hagyományaihoz, valaha a Spurs ugyanis igazi nagycsapatnak számított. Hogy mást ne mondjunk, kétszer nyert bajnokságot, nyolcszor FA-kupát, ugyancsak kétszer UEFA-kupát és egyszer KEK-et – s olyan labdarúgói voltak, mint Ossie Ardiles, Gary Lineker, Chris Waddle, vagy az egykori vezetőedző, Glenn Hoddle.
A klubvezetőség nekidurálta magát a nyáron, és a látványos igazolásokért cserébe nyilván azt várja, hogy az együttes – végre otthagyva a Manchester City és a Southampton egyébként roppant tiszteletre méltó társaságát – legalább a közelébe kerüljön annak a régiónak, ahol az ősi rivális Arsenal tanyázik manapság. No meg nyerjen végre ellene egy észak-londoni rangadót, merthogy az 1999 novembere óta nem sikerül, és ennél kevés frusztrálóbb tényt ismer a White Hart Lane népe…
Az erősítések során érthető módon a támadó alakzatra koncentrált a klub, hiszen Teddy Sheringham távozásával Robbie Keane-en kívül nem nagyon maradt vérbeli góllövő. Most viszont van már bőven: nyolcmillió fontért érkezett Hélder Postiga a Portótól, Frédéric Kanouté kevesebb mint feleannyiért a kiesett West Hamtől és Bobby Zamora (másfél millió) a Brightontól. Továbbá befuthat még Mbulelo Mabizela, aki épp nemrég avanzsált a dél-afrikai válogatott csapatkapitányává.
A felsoroltak közül egyértelműen a 22 éves portugál a legnagyobb fogás. "Jó egy évig figyeltem Héldert, nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni Európa egyik legtehetségesebb fiatal játékosát. Azt hiszem, ha beilleszkedik, rengeteget segíthet nekünk. Azt várom tőle, hogy ugyanazt játssza, mint a Portóban, így Keane-t kissé hátrébb vonhatom, ez alighanem Robbie-nak is jobban fog tetszeni” – szövögette tavaly a terveket a leváltott Hoddle. Aztán ott van még Bobby Zamora, akit ahhoz képest, hogy a másodosztályból épp kihulló Brightonban játszott, nagyjából az élvonal harmada vett üldözőbe a nyáron. Végül a Spurst választotta, s az utóbbi hetekben új csapata mezében, felkészülési mérkőzéseken háromszor volt eredményes két félidőnyi játék alatt.
Az efféle barátságos találkozók egyébként nem mentek eddig valami fényesen a Tottenhamnek. Az alsóbb osztályú ellenfelekkel szemben még úgy-ahogy, de a holland PSV például néhány napja 2–0-ra győzött ellene, de olyan simán, hogy az angol publikum a látottak hatására megeresztett egy kisebb füttykoncertet. Nagyon úgy tűnik, hogy nem állt még össze a társaság, többek között azért sem, mert jelenleg nyolcan (Lars Hirschfeld, Christian Ziege, Ledley King, Dean Richards, Darren Anderton, Toda Kazujuki, Jonathan Blondel és Kanouté) bajlódnak sérüléssel. A szurkolók csak reménykedhetnek benne, hogy nem ismétli magát a történelem, az előző idényben ugyanis Premiership-berkekben hovatovább anekdotikussá vált a Spurst sújtó, szűnni nem akaró sérüléshullám, amely feltehetően erősen befolyásolta a Hoddle-fiúk teljesítményét.
Alapítási év: 1882
Elnök: Daniel Levy
Stadion: White Hart Lane (befogadóképessége: 36 236)
A klub színe: sötétkék-fehér
Legnagyobb sikerei: KEK-győztes (1963), 2x UEFA-kupa-győztes (1972, 1984), 2x angol bajnok (1951, 1961), 8x FA-kupa-győztes (1901, 1921, 1961, 1962, 1967, 1981, 1982, 1991), 3x Ligakupa-győztes (1971, 1973, 1999)
Cím: 718 High Street
Tottenham
London N17 0AP
Nagy-Britannia
Tel: 00 44 20 83655000
Fax: 00 44 20 83655005
Internet: www.spurs.co.uk
Becenév: Spurs (sarkantyúk)
A keret. Kapusok: Sullivan (1), Keller (13), Hirschfeld (24), Jalal; védők: Carr (2), Taricco (3), Bunjevcsevics (5), Perry (6), Ziege (23), King (26), Gardner (30), Richards (36); középpályások: Anderton (7), Poyet (14), Redknapp (15), Blondel (20), Acimovic (21), Davies (29), Toda (44), Marney, J. Jackson; csatárok: Yeates (17), Rob. Keane (22), Doherty (12), Hélder Postiga, Barnard, Zamora, Kanouté.
Mert a White Hart Lane-n Spurs mezt vesz az ember,
Spurs relikviákat pakol fel és Sheringham, ráadásul a Villa nekem elég unszimpatikus. Hiába
a Vasas,Bologna,Barca,West Ham kultúrkör sosem volt a szívem csücske...:-)
Kanoute kent egy mesterhármast.Így a Crystal Palace testén keresztül továbbjutott a Spurs.
Az a gyökér miért akar MALI színeiben a CAF- kupán játszani?!
Hello!Tudnál segíteni, Te vagy bárki más, hogy a ww.angolfoci.hu-n hiába regisztráltam kb a képtárba tudtam benézni ,de se a fórumok ,se a hírek, szóval semmi nem ment!Mitől ehe ez, vagy mit kellene még tennem..
A Liverpool elleni mecs meg vasárnapra került...
Lesz vajon a TV-ben?
Sziasztok