A világ körüli turné első állomásai mindig arról szólnak, hogy ott lövik be a cuccot úgymond, olajozzák át az íróasztal mögött megkonstruált koreografikus és mindenegyéb rendszert. Ennek hátránya, hogy az előadások bakikkal tarkítottak, előnye pedig a presztízsen túl, hogy mondjuk nálunk kezdik, az, hogy e bakik és homoxemek miatt személyesebbé, emberibbé, hogy messzebb menjek: bennsőségesebbé válik az egész. Összességében szerintem tehát semmivel sem jár rosszabbul az első 2-3 helyszín a későbbieknél, hisz ami elmegy a vámon, bejön a réven.
Azért a menüre én is kíváncsi lennék, az mennyiben változott a Can i play-en túl esetleg... (Nekem csalódás volt, hogy itt betették, PONT AZT, bár mentségükre: az első három szám közt nyomták el, azok meg még szarul szóltak. A RAINMAKER, a negyedik szám szólt először bitangul, onnan indult a koncert valójában:)
Na, ha mar a magyat kihagytam, megneztem oket Stuttgartban.
Eszmeletlen banda. Hihetetlen, hogy ennyi ev utan is ujitottak. Nem tudom, otthon milyen volt a show-resze a cuccnak, de itt fereteges volt. Bakik elmaradtak, kiveve a Brave new worldnel, ahol BD majdnam elfelejtette a masodik versszakot elkezdeni. Mondjuk hangilag (bar a minosege nem romlott) nem bir annyit, mint korabban.
Telthaz volt amugy, olyan 15.000 tag. BD megkoszonte, hogy a DoD 2. No-ban z eladasok alapjan. Na, ezt azert nem gondoltam volna...
Amugy 15 ezer ember ide vagy oda, a kozonseg meg sem kozeliti az otthonit, es ezt jo volt nyugtazni :)
A zseniális koncertről, remek műsorról sok okosat már nem tudok hozzátenni a dolgokhoz, de baromi érdekesek ezek a klf. benyomásaitok bakikról, egyebekről. Nekem is olybá tűnt, hogy egy ponton Dickinson hátrajárogatott embereket lebaszni. :))) Ettől lesz emberi az egész.
Az viszont nagyon vicces volt, hogy Dickinson hadarta el a Number introt...
én úgy vagyok vele, hogy ha nem is jönnek ide többet, én akkor is minden turnén megpróbálom elcsípni őket, tehát végülis nem maradok le semmiről, remélhetőleg. Ha most nem lett volna Debrecen, akkor ott lettem volna Prágában. Kicsit kötségesebb lett volna, de nem hagytam volna ki semmi pénzért.
A debreceni koncerten en is ott voltam, igenigen jo volt, 2 apro hibatol eltekintve:
1. Csoppet rovidnek talaltam, nehany regebbi, nagy sikert bedobhattak volna meg.
2. Nincs kituzve a folytatas idopontja. ;)
Szerintem a Wicker Men klipp-től nem távolodtak el sokat, nekem azt juttatta eszembe több ponton is. Ha a maiden videoklippes hagyományait nézzük, ami elég vékonyka és silány néhány kivételtől eltekintve, ahhoz képest jó, és előrelépés. Ha viszont azt nézzük, hogy még mit lehetett volna kihozni belőle esetleg, mi maradt benne úgymond, akkor maradhat némi hiányérzet.
Összességében nézve viszont az eredőt jó a cucc, mindenképp üdvözlendő!
:)
Nekem kicsit művésziesre sikerült. Eléggé zavarosnak tűnik. Mintha azok csinálták volna akik anno a Duran Duran zenekarnak csinálták a Wild boys c. klippet. A "statiszták" nagyon hajaznak az akkori fazonokra. Majd ha rendes minőségben a TV-ben fogom látni lehet megváltozik a véleményem.
Ok! A problémám a kép minőségével, vagyis a bmp méretével volt. Közben rájöttem, h 2* klikk bal gombbal és máris jön a nagyobb kép és így már élvezhetőbb!
Köszi még egyszer.
Alapvetően a Can i play... és a Trooper alatt nyomta, ezeknél tudott kibontakozni:)
Sok fényképezőgépet láttam amúgy, kíváncsi vagyok, mikor bukkan föl pár (jópár) tucat ereklye:)
Mégmégmégmég:)
Nagyon királyok ezek a fotók! Látszik, hogy valaki szerencsés első sor előtti fotós csinálta a képeket. Viszont a 2-3 számnál őt is kizavarták, ahogy szokták koncerteken.
Itt van 1 par jo kep is:
http://zenemagazin.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset-bf.php?path=http://zenemagazin.free.eplanet.hu/fotok/thumbnails.php?album=58
hát srácok szerintem teljesen mindegy mennyien voltunk hiszen szerintem kivétel nélkül mindenki fantasztikusan érezte magát legyen az 6 vagy 10 ezer ember!
Ha már csak fesztiválokra járnak ezután, nagy baj akkor sincsen, ott a sziget... Elég nagyszabású ahhoz, hogy ne legyen degradáló nekik eljönni rá. Egyesek szerint ugye Európa egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb ifjúsági eseménye, vagy milye... A következő utánira betolhatnák a képüket!
Ok, hivatalos info: 8.500 jegy volt eladva...Ami a bulit illeti, valóban jó volt, belülről is, de sok volt a baki - mint ahogyan azt a maiden hivatalos weboldalán is olvashatjátok Nicko mester naplójában - és nagyon, nagyon feszültek voltak buli előtt és utána is. Steve és Bruce még a saját embereivel sem volt hajlandó egy szót sem váltani, Jan sokkal felszabadultabb volt.
Az intrókkal és hangzással nem voltak megelégedve, nem is beszélve a Trooperes zászló bakiról, illetve a Hallowed... elejéről, amit NEM direkt kúrtak el, hanem valóban elcseszték...mindez semmi ahhoz képest ami Besztercebányán esett meg Nicko mesterrel, az egyik beütő leszakadt a Paschendale alatt, és ráesett a pergőre...meg kellett állnia, hogy lehajítsa, aztán késve lépett be, egy ütemmel tovább nyomta a kiállásnál...szörnyű érzés lehetett.
Az általános vélemény btw az volt, hogy a csarnok fasza, a közönség eszméletlen, és ide érdemes jönni bulizni - ezt a tour manager meg a production manager volt szíves mondani, majd hozzátették: hazaérve mindenkinek elmondják, hogy szerveztessenek ide bulikat, mert kibaszott jó a közönség!!!