Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nnomeg, persze ott van az is, hogy ahhoz a sokszor említett, másik eljáráshoz nem igazán akarnak támadási felületet adni. Mert hát valljuk be: a te töröltjeid között nem sok védhető van.
"Az már egy érdekes kérdés, hogy az indoklás hiánya 17.-étől önmagában mekkora szabálysértésnek számít?"
Csak mert van egy spúrom, hogy arra nem vonatkozik ez a fasság a lépcsőzgetéssel, meg egyeztetéssel, hanem kapásból fel lehet tolni őket a megfelelő szervnél.
Azt csak a fórummotorban lehetne megoldani. (Nnomeg persze annak a gépén, aki elől rejtőzködni akarsz.)
De hát kit érdekel, hogy mit vartyog a födő alatt, ha azt sem látod, hogy egyáltalán írt?
Megszűnt, oszt' jónapot.
De azért adtál egy kis inspirácijót, mert az a bizonyos "reakciókat is" pipa még nem működik. Arra ugyanis kidobálná az esetleges trollra adott válaszokat is, de az egy kicsit bonyibb, mint a nevek alapján történő hozzászólásszűrés.
Kb 1983 környékén, kb fèl évig jàrtam a szakkörbe. Aztán elment a suliból a tanár, aki tartotta. Viszont addig nagyon lelkes volt, s sok gyereket no meg szülőket is bevonzott a csillagászat témával... :) Többször voltunk össznépileg a Planetáriumban is... kopnak az emlékek ... :)
Igen, ismerem a folyamatos 1G-s gyorsulásos videót. Szívfájdító... Csodálatos...
Az univerzum lehetséges jövőjéről már több videóval is találkoztam... ;) Kicsit bosszant, hogy talán csak az atomjaim tapasztalhatják meg azt... :))
Megrögzött s elvetemült fantasztikus irodalom rajongóként álmodozó az ember... De talán ezért is még inkább tudatosul a saját kis létének porszemnyi volta...
Ha a galaxis nagy G-vel van írva mondaton belül, akkor a mi galaxisunkról van szó. A mi galaxisunkat Tejútrendszer néven is nevezzük. És a Tejútrendszernek van négy fő karja, aminek egyike az Orion kar.
És tényleg porszemek vagyunk, de annál nagyobbnak gondoljuk magunkat.
Épp most néztem a Somos-féle dolgot. Hát, ha van akit érdekel a véleményem, engem már amúgy is kezdett irritálni a Somos flegmasága, pökhendisége. Most talán kicsit behúzzák nála a gyeplőt.