Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
24én mentem az esti járatokkal. Nagyon jól meg volt szervezve, mivel a 25ös és a 31es mind a négy irányba bevárták egymást a Csokonai Színháznál. A 25ös kihasználtsága kb 30-40 fő volt minden irányba. De a troliban miért kell pótlót küldeni?
LMG-003 elköszön tőletek! Köszönöm azt,hogy itt lehettem veletek,olvashattam,írhattam de a mai nap folyamán minden álmomat feladtam,a munkáimat amiket hasznos,szorgos időtöltéssel gyűjtögettem(táblák,fordalapok stb) mindent kidobáltam és a szívem szakadt meg.LMG-003 befejezett mindent! :'( Sziasztok srácok! Jók legyetek.
Mivel a fél szakasz félpályája sincs kész még felig sem, ezért nem.
A slide-hoz: "Köszönöm a figyelmet"-et a végére tenni bunkóság.
Ha tényleg van GPS, akkor ahol van elektronikus menetrend-oszlop ott miért nem azt írja ki, hogy TÉNYLEGESEN mikor jön a busz és miért a menetrendet? Arra ott a papír, el lehet olvasni. Pláne hogy szinte mindig vagy késik, vagy elmegy hamarabb
Ez így nem teljesen igaz.Tudtommal nem rugattam ki senkit se.Miféle bors törésről beszélünk? Bocsánatot is kértem.Akkor meg miért nem lehet rólam leszállni? Én is leszálltam az egész ügyről.Jó lenne ha karácsony alkalmából ez fordítva is így lenne és békességbe lehetne élni mert nem akarok jövő évben is vitázni meg mindenkivel haragba lenni.Ennél többet én nem tudok felajánlani.Azt a közmondást meg csak úgy írtam nem szól senkinek se.Szóval a gondolkozást meghagyom,hogy mire számítsak a jövő évben vagy esetleg karácsony tisztességére.Béke vagy továbbra is harag.Majd Facebookon várom a választ vagy lehet ide is írni oly mindegy.Amúgy meg totál biztosra tudom ezt a 31-esen lévő szóló buszokat.Fel is tudom vázolni melyik busz mit helyettesített.Én is kívánok Kellemes Ünnepeket! :)
Engem csak az zavar, hogy csak akkor írsz amikor valakit le akarsz hurrogni.
Gyakran előfordul, hogy valakinek nincs igaza. Erre lehet is reagálni, de úgy, hogy leírod megfelelő hangnemben, hogy miben nincs igaza és miért. Ha valami nem publikus, azt nyilván nem kell, de a lehurrogással pont az ellenkezőjét éred el annak ami akarsz. Hidd el! Én csak jót akarok!
Kedves Lolka! Nem ez az életcélom. Csak ha valamit nem tud valaki biztosan, ne írkáljon! Szerintem Én még jobban tudom, hogy mi történik, és hangot is adhatok neki. lmg003 amúgy is tört már elég borsot az orrunk alá, amiről Te nem tudsz, úgyhogy csak ne védd! A részletekről kérdezd Őt, ha eggyáltalán elmeri mondani az igazat! Kellemes Ünnepeket Kívánok !
Ma is sikerült szólót kifogni. Csak az az érdekes, hogy reggel adott időre megyünk a megállóba. Nekem azért furcsa, hogy három hónap alatt egyszer sem, most meg kettőből kettő :).
"31, és 32 20 perc, azaz hétvégén 10 perces követési idő."
A közös szakaszon 10 perc a követés!! Nem a 31-esen!!! Ne keverjük a szezont a fazonnal! És a 31-es vonalán fog járni a 2-es villamos, nem pedig a 32-en!!!!
31, és 32 20 perc, azaz hétvégén 10 perces követési idő. Az azért csuklós buszokkal nem rossz. Reggelente nagyon elmnne több busz is, mert 31-32 állandóan tömve van. (ekkor a villamos is bőven ki lenne használva)
Ugyanakkor elgondolkoztató mindenki számára, hogy egy olyan vonalra építünk villamost, ahol hétvégén 20 perces követés van! Hétvégén 20, netán 30 percenként közlekedő 2-es villamos? Már kimondva is borzalom!