Bocs, de rácsaptak mint légy a szarra. Lehet, hogy csak 7végén tudom visszavinni. Tudtommal, most Pötyi szobályát tarkítja. Ráér addig, vagy egyeztessek a "kiccsaládjával"?
Onnan (wattafakk) hogy mivel délbe keltem fel nekem az volt a reggel.Különben meg nem kértem kommentet....és mivel közöd sincs hozzá nem tudom hogy ez miért bánt. :D De mind1 nem is írtál semmit.
Sziasztok! tudja mindenki hogy május 1. forduló? akinek van tagdíj elmaradása gerinek az áprilisit nekem lehet hozni, pénteken 17.30.-tól köszönöm. nos húzzunk bele mert igy soha nem játszok sok boldog névnapot a BÉLÁKNAK, !!!!
Easy...vasárnap majd akkor matricát vételezek tőled... Kövi meccsig mindenki elfelejt mindent,kivéve a play-eket:)...edzünk mint őrült és mindenki olyan lesz mint a Robo-COP... Ferit had védjem meg,szerintem sosem akart senkit bántani...legközelebb ha a szabályokra akarja a figyelmünket felhívni akkor bővebben kifejti...ezt a konzekvenciát szerintem már ő is levonta... és STOP inkább nevessünk ...ezt tegnap találtam :
A Világ Legszebb Meséje!!!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt: - Leszel a feleségem? A lány azt mondta: - NEM! A fiú ezután boldogan élt, mindig más nagymellű csajokkal dugott, ,edzésre járt,amikről mindig olyan koszosan és büdösen ment haza ahogy csak akart, sört vedelt a haverokkal, horkolt és fingott, amikor és ahol csak akart. VÉGE
Bocsánatot kérek! Ezek szerint a felszerelés ügyében tévedtem.
Eléggé felb*szott a beírásotok és úgy emlékeztem, hogy csak az az egy felszerelés volt nálad vasárnap, ezért gondoltam azt amit. Matricát tőlem.
Feri!
Látod-látod. Nem is tőlem jött a válasz, amit vártál. Talán így megérted, hogy sokszor ki se kell mondani azt, hogy "anyád", anélkül is anyázásnak veszik az érintettek.
Milán!
Te is, fiam, B(r)utus? Azt mondod retardált vagyok, közben meg nem tudod értelmezni azt, amit olvasol. Olyankor mit gondoltál magadban rólam, mikor több havi tagdíjjal tartoztál, és csak annyit kértem, hogy minél hamarabb törleszd?
A szakkomentálásodra nem igazán tudtam odafigyelni, ezért csak kétszer intettem, hogy nem kéne basztatni a másik csapatot. Vigyázz, mert nem mindenhol ültetnek az első padba büntetésként! Van ahol kizavarnak maguktól.
Hy All!Le lett festve a sisakom , de még nem került rá a csapat-LOGO matrica!Nem tom pontosan kitől kell ezt kérni, de akinél van az jelezze nekem ma lécci !Előre is köszi!:)