Bassza meg, ha valaha meggyógyul a térdem, akkor kereshetek magamnak másik csapatot, ha 53-as akarok lenni...Mehetek a Kelgyókhoz...A kelgyóknak úgy sincs lába...:)
Azzal nincs gond, ez a frankó. Az, hogy a honlapon szerepelsz inkább elismerése annak, hogy segítettél nekünk. Meg aztán nem is lenne rossz, ha valóban le tudnál járni edzést tartani. Pl. amikor a Pisti Ausztiában játszik.
Lementem egy edzésükre anno. Nagyon tetszett, hogy agyonbaszták egymást.:)
Mivel én nem éreztem alkalmasnak a feladatra, szóltam a Pistinek, hogy segítsen már nekik. Én pedig segítek neki, amiben tudok.....
Mi a következő, amit látok? Én vagyok a defense edző...És mindezt a neten......
Mit is mondhatnék erre? Megtisztelő, de meg kellett volna kérdezniük.......D e attól még nem lettem edző, hogy azt írják rólam.....
A bemelegítést ill. erőnlétet megtartom bármikor. Ha anno beváltam a Cowboysnál, akkor nekik ill. bárkinek megteszi......Ebben van tapasztalatom...
A defense edzősködést meghagyom a Fütyesznek....
Igazság szerint a saját posztjáról mindenki tud okosságot mondani. Illeteve el tudja mondani, hogy ő hogyan és mit csinál. De átfogóbban a kurvvaanyja tudja az egészet. Hiszen akkor mindegyik poszton kéne, hogy legyen tapasztalatod. Vagy edzői tapasztalatod........Mivel itt edzői tapasztalata EGYEDÜL a Pistinek van, ezért nincs miről beszéljünk. De affinitása és tehetsége lehet másnak is. De akkor uo. átfogóan kell ismernie a pozícióakt, mint a Pistinek.....
Az ütközés bele volt kalkulálva, csak túl nagy volt a lendület, összefejeltünk, az álvédő megrántotta az álam, és egyméson csikorogva mint öszi napokon az úttörővasút , utat tört magának az alsó fogsorom és nem állhata útját a felső. Átgázolva saját testvérén, mondhatnám kannibál módjára saját véréből szedve áldozatokat, hipp-hopp márki is tört egy darab a felső fogamból... hát ez volt rövid története annak, hogy miért fütyül a levegő a számban.
Miattad tört le az első fogamból egy darab. Feljegyeztelek a noteszomba még '91-ben. Igaz akkor még hegymászósisakom volt hokikapus ráccsal és nem tudtam miért kell fogvédő... hamar megtanultam. :)))
Hát ez a koponya alapi májragu tetszik. Igaz ami igaz, de ezeket a beszólásokat néha el is hiszi az ember, vagy próbálja elhitetni magával.
Minden Tündérbolt - Csillagerő összecsapás elött, öszintén hittem, hogy most megverhetünk titeket vagy legalább szoros meccs lesz...
De a végén olyat kaptunk, hogy alig bítuk hazavinni. :(
Az is igaz csinnyán bántam a meccsek előtti nagypofájúskodással.(a Kelemen le is csavarta volna a fejem ha sokat ugatok :DD)-akkor még hirtelen haragú volt :)))
Baaameg biztos mert nektek van időgépetek visszamentél az időben és elloptátok a csapatom nevét genyákok.
Egy kis adalék:
Én nem emlékszem senkire mint ellenfélre a régi csapatokból nekem a Boda úr mindig mint csapattárs jut eszembe és mindig meglepődőm amikor mondod hogy mi játszottunk egymás ellen arra nem emlékszem.
Arra sem emlékszem hogy komolyan cikiztük volna a Tündérboltosokat
Ja hogy meccs előtt! Az pusztán pszihológia a meccs előtt tudod mint a profi bokszban még a biztos vesztes is tájékoztatja a médiát hogy vacsorára az ellenfél máját fogja megenni az ellenfél szétzúzott koponyájából, aztán az első menetben hordágyon viszik le a pályáról.
Gondolom, emlékszel milyen beírások voltak a másik fórumon a monsterek elleni meccs előtt.
Na ja hogy utána nem voltak bocsánatkérő tévedtem szar voltam beírások az is mindig így van.
Ezért nem szeretem a meccs előtti értékeléseket, beszólásokat, na meg azért mert igaz hogy nem hiszek a kaporszakállúban és „nem vagyok babonás”
„s az iskolába menvén, a járda peremén,hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én” és a végére csak neked Tüttürüttűűű!!!
Először arra szolgált volna, de fordítva lettek kivágva a 'B' betűk, így csak jobb oldalra lehetett ragasztani. Az én javaslatom az volt hogy legyünk Bodák de ezt leszavazták, maratt az első verzió...