Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Jóóóó ... te nem emlékszel (:-D) , de mi még sose voltunk férfi , ezért jó lenne tudni olyankor mi játszódik le egy férfiben . Nem benned .... általában a férfiakban . Csak jobban tudhatod , mint mi !
Passz. Vmikor linkelték a másikban. De amúgy logikus, mert egy nő könnyen félredug, főleg, ha könnyűvérű. A ffiak közül meg azért kevesen járnak kurvázni, és a kaszanovák aránya is viszonylag csekély (legnagyobb bánatotokra):-))
Nem tett hozzá semmit. (Te se tegyél) A párom pedig nem fószer. Legyél kedves. Már meghalt, úgyhogy ha mást nem így ismeretlenül legalább a halottságát tisztelhetnéd, ő sem picsázott le téged. A lányom pasijában nem volt pumpolási szándék a párom felé, mert még ahhoz is hülye volt.
És mint írtam ez 1 db példa volt. Nem fogom itt sorolni az apróságokat, vagy a nagyobb döntési szituációkat, h a ffi logikát előnybe részesítsem, nem fogom az egész életünket itt előadni. Annyiban maradok, h sztem (ha éppen nem dugni akarnak) akkor mindenképpen jobb döntéseket tudnak hozni a nőkénél.
Amikor pedig dugni akarnak, akkor nagyon szerencsétlenek tudnak lenni, mert ki vannak szolgáltatva a farkuknak!
Jól van! Nem is kell emlékezni! Nagy öröm olvasni téged, h ilyen hosszú házasságban élsz! Bizonyára az asszonykádnak is van érdeme benne! Gratulálok nektek! :)
Arra azért így a dumcsi kapcsán kiváncsi lennék, h amikor elkapott a hév a kóbor numerára, akkor tudtál gondolkodni? Olyankor tényleg az van, h f@sz feláll, ész megáll? Vissza tudsz rá emlékezni? Számoltál a következményekkel, ha kiderül, hm?
Neked volt egy anya-gyermek óvó-védő szereteted a lányod felé, a pasid meg semmi ilyesmit nem érzett, hanem azt mondta, hogy van pénzem, lássuk, hogy mi sül ki belőle.
Húzott egy lapot 19-re, és bejött neki egy alsó.
Ennyi történt, nem kell ebbe semmi férfi okosságot tenni. :)
Hát... magamból indulok ki... Én ott abban a helyzetben azon voltam, h ez a tróger minél előbb tűnjön el a lányom mellől. Nem tudtam józanul gondolkodni a féltés miatt, h féltettem a lányomat ettől az alaktól... Ha fizettem is volna a fickónak, akkor azért, h lépjen le a lányom mellől. Sok anyuka gondolkodik így, ha egy tróger kerül a lánya mellé... Nemhogy tanfolyamot fizetni a fickónak...
Ezt honnan veszed, hogy neki nem fizetne egy nő, akinek lehetősége lenne rá? Hiszen egy anyának is éppen az a célja, hogy a lánya és a 'veje' normális körülmények között éljenek.
Asszonyod találna most magának egy férfit, olyat, akire mindig is vágyott. A kérdésem: elengednél -e szó nélkül, vagy rinyálnál kicsit?
Szerintem szó nélkül segítenél neki elköltözni, mert te szereted annyira, hogy csak az ő javát és boldogságát néznéd, elvégre nincs benned egy szikra "birtoklási vágy" sem. :)
Ez semmi, nap mint nap megteszik a nők is, hogy a tróger fiaiknak és a lányaiknak tanfolyamot fizetnek. :)
Ismerősöm: a tróger lánya alá fodrásziskola (nem lett befejezve), jogosítvány (befejezve, alátolt kocsi összetörve), angol tanfolyam (nem lett befejezve), saját lakás alátolva (részegen felgyújtva).
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem férfi racionalitás kell a finanszírozáshoz, hanem a gyerek akarata a változtatáshoz. Arra meg nincs garancia.