Ó, igazán nincs mit. Örülök ha Twk hasznát veszi. Akad még pár összegyűlt holmi veteránokhoz a polcon, amiket Hozzád hasonlóan az adott márka lelkes hívőinek majd így-úgy odaadok, hasonló találkozásokkor. Csak ezek már nem wartyogó alkatrészek hanem más egyéb. Fizikailag inkább útban van, viszont kapcsolatépítéshez jól jön az ilyesmi ;-) Az ily módon alakuló ismeretségek sokszor értékesebbek számomra mint amenniyt ezek apróságok forintban érnének.
Többe kerülne legyártatni, mint megvenni. Nem egyszerű darab. És akkor a megfelelő anyag és hőkezelés is fontos, mert a bordák viszik át a hajtó- és fékezőerőt, ha lefogazódnak, nagy gáz van...
Anno, amikor ilyenen járt az eszem, akkor gondolkodtam, hogy esetleg nem egyszerűbb egy ügyes esztergályossal megcsináltatni a konvertert, mint venni egyet? Mert itthon nem nagyon kapsz, kintről meg nem olcsó... Hacsak nem sikerült levadászni véletlen egyet..
Neked elég széles a sárvédőd, elfér mögötte egy szélesebb felni is, nem?
Hol van az még! Se konverterem, se anyám, se gumim, se pénzem. :-) Komolyan mondom, hogy 4.5 J 15-nek olvastam, de így gép mellett belegondolva már nem vagyok biztos. Egyszerűen szélesebbnek tűnik. Na, majd megnézem még egyszer.
Buék kollégák! Bár már azt sem illik kívánni... nagyon behalt a forum. Ki ne hagyjatok a jóból! Még a végén elköltöm a felnire szánt összeget.... (már el is költöttem egy pulira) ..
Köszi! Egyelőre próbálom keresni, mi a különbség a Herald 13/60 és a Spiti felnik közt, ha egyáltalán van. De azt is lehet hogy a pótkerekemet felpróbáljuk a te autódra.
Még Csokisnak is jövök méretekkel, holnap is le mérem a felniket. Amúgy én a helyedben megvenném Csokis felcsavarozós küllős kerekeit... Spitire jobban illik. Szerintem.
na tessék.... én nézegetem a felniket... s látom, hogy messze.. erre ti leszervezitek, hogy már pesten is van.. és el is van osztva.. :( erről is lecsúsztam..
Jelentem, a felniket meghoztam, lehet tolongani értük :-)
2 dolog:
1.) a ricnis agyakról kiderül, hogy nem a felnikhez valók, az tárgytalan.
2.) nem 7 db felni van hanem 6. A hetedik történetesen egy Jag E-type- ra való - elnéztem valahogy a dolgot, sorry. Így azt az egyet eleve Füreden is hagytam. Meg kellene verekedjetek, hogyan osztódjék a 6 db. Csokisnak 5, pizonak 1 vagy Csokisnak 4, pizonak 2 ? Az ár továbbra is a megbeszélt 5000 HUF / db
B...ssza meg, hát most esik le a tantusz. Hogy nekem milyen lassú a felfogásom. Valamiért mindenáron arra asszociáltam hogy a belinkelt játszós autó mellett van egy Triumph Spitfire-d és arra kellenek a kerekek. Amit nem nagyon értettem persze hogy miért akarsz spitire tenni MG felnit, de úgy voltam vele, Te tudod...:-)
leesett, szóval Herald alapú játszós autód van, OK...:-)