Keresés

Részletes keresés

imrejr79 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2473
Elvtársak!

Nem szabad aonnal reagálnunk a fenyegetésre. Bár az index velünk van elvtársak, amint láthatjuk a 4 év alatt ide beültetett fidesznáci pártkatona moderátorok még mindig elég erősek ahhoz, hogy sorainkat tizedeljék. A fehérterror és szélsőjobbos cenzúra még mindig itt van a levegőben!

De már ezek is tudják, hogy eljött a mi időnk! Menekülés közben magukkal rántják akit még tudnak - először wupiupira, most kyura sújtottak le. De tudják, hogy mi nem kegyelmezünk majd! Eljön az idő amikor az indexen is beköszönt az ideológiai rendszerváltás!!! Akkor majd nem minden második cikk fog minket dicsőíteni és a fideszlenyúlókat pocskondiázni, hanem kivétel nélkül mindegyik!!!

Addig is KITARTÁS! Szabaccságot kyunak!

Előzmény: strongdong (2470)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2472
Fuxi Vezérkapitány Elvtárs! A Jó Kommunista nem idegeskedik, hisz jól tudja, hogy a munkásőrség esze és fegyvere a legnehezebb időkben is a helyén van! Bízz bennünk Elvtárs, nem sokáig "lődőz" a del-gombjával ártatlan leányokra ez az amatőr vadász! SZABACCSÁG!

Reszkess, te sötétben bujkáló ellenforradalmár!

sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2471
Kedves Vezérfőkapitány et!

Most elköszönök Öntől, mert feltételem, hogy kb. június 30-ig nem láthatjuk Önt.
Azért az illegalitásban is számítunk mozgalmi munkájára.

off

nem vagy normális:-))

on

strongdong Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2470
polmoderator adatok | e-mail 2002-05-31 14:14:37

kyu 1 hétig letiltva (MM 1.7). Nem lődőzünk árkokba, senkit!

Személyiségzavarban szenvedő, meghasonlott eftás lettem. A fentiek alapján azt kéne mondanom virtigli kommunista mivoltomban, hogy hajrá, ne tűrjük a frakciózó, trockista kyu-kat sorainkban.

Becsületes, ősrégi fórumlakó mivoltomban - soha nem szoktam "kirekeszteni", sem anyázni, most azonban azt kell mondanom, tudván tudva, hogy én is a letiltás sorsára jutok ezért, hogy mennyen a büdös ostoba kurva anyjába a moderátor, aki ezt tette. Eszetlen állat.

De legalább tanuljon meg helyesen írni. Szoclib minimum.

Fuxi

strongdong Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2469
erratum:

Figyelek ...

deli Fuxi

Előzmény: strongdong (2468)
strongdong Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2468
Figyelek ...

Fuxi

Előzmény: sin x (2462)
sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2467
AZ elvtársnő büntetési tételeit figyelembe véve igazán örülhetek, hogy elhárítottam nevezett nyikhaj puszilkodási törekvéseit, ez esetben ugyanis meg kellett volna szabadulnom mindkét orcámtól is.

Nem tudom, hogy a Párt vezetése helyesnek tartja-e, hogy nevezett nyikhajjal egy utcában lakom?
Kérem sürgős döntésüket, hogy adjam-e el a kérót!

(Tudom, hogy helytelen egy kommunistától, de nevezett nyikhaj határozottan jóképűnek találtatott általam.)

Elvtársnő emiljére legkésőbb a közigazgatási 30 napon belül feltétlenül válaszolok. (Bocs, tényleg egy lusta disznó vagyok.)

Előzmény: sin x (2466)
sin x Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2466
" Bankárovics vezér et. fessebb legény, de a Vezérfőkapitány et. is egész jól néz ki, mondjuk feltétlenül jobban néz ki, mint pl. Baja Vodkás Feri, ill. Kovács Protko LÉaca. "

Attól tartok, ezzel nem sokat mondott az elvtársnő...
Na, mind1, azért kezdetnek biztató.

"kezet fogtam Sasvári Szilárd fidesznáci nyikhajjal."

Jesszusom!
Akarom mondani, a Párt segítsen!
Elvtársnő, ez igen súlyos függelemsértés, ebből még baj lesz. Méghozzá nagy.
További orvoslatként javasolnám a nevezett végtag teljes amputációját, csak így kerülhető el az ideológiai rohadás fizikai manifesztációja.

Előzmény: sesebese (2465)
sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2465
Minden elfogultság nélkül állítom, hogy Bankárovics vezér et. fessebb legény, de a Vezérfőkapitány et. is egész jól néz ki, mondjuk feltétlenül jobban néz ki, mint pl. Baja Vodkás Feri, ill. Kovács Protko LÉaca.

Szigorúan szvsz.

Más. Töredelmesen be kell vallanom tegnapi bűnömet, kezet fogtam Sasvári Szilárd fidesznáci nyikhajjal. Annyit felhoznék mentségemül, hogy otthon több órán keresztül áztattam a kezemet fertőtlenítőben.

Előzmény: sin x (2462)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2463
Kyu Elvtársnő! Családi problémáddal fordulj bizalommal a Párthoz! Javasoljuk, hogy jelentkezz munkásőrnek és szolgálati AKM-eddel egyszerűen (természetesen véletlenül)lődd keresztül fidesznáci vőlegényedet. Valahogy csak meg kell már oldanunk a családokban is egyre mélyülő árkok problémáját!
LE A FASISZTÁKKAL! SZABACCSÁG!
Előzmény: sin x (2458)
sin x Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2462
Köszönöm elvtársnő,

tudtam, hogy rád még a nagy ínség idején is számíthatok.
És kikből lehet választani majd? (Csak súgva kérdezem, nehogy valaki meghallja: ez a Vezérfőkapitány elvtárs, vajon deli legény? ;)))

Előzmény: sesebese (2461)
sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2461
Kedves kyu etnő!

Értesítünk, hogy már nem kell tovább szégyenkezned a zembered miatt. Gondoskodunk róla a továbbiakban.

Számodra keresünk házasságkötés céljából néhány rendes kommunsita elvtársat, akik közül kedvedre választhatsz.

sesebese

strongdong Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2460
re: vőlegénycsere.

kedves etnő,

haggyuk a cekcualitást a hanyatló Nyugat ópiumának.

Virág et., mozgalmi álnevén Fuxi kapityen

strongdong Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2459
Kedves Velikaja et.,

rengeteg munkám közepette mégiscsak kénytelen vagyok egy pillanatra beugrani, hogy közöljem Veled, a solymári PB bon mot-ügyi szekció elnökeként ezért a mondásért szoláriumbérleteinkhez akarnak dörgölődzni felterjesztelek a Hatalmas Október név kitüntetésre.

Kitartás, a végső győzelem közel, senki ne hagyja el őrhelyét!
Addig sem amíg kicsit leugrom Pol Pot eftásunkról elnevezett megyénkbe, hogy régi jó komenista szokás szerint a sárga földig leigyam magam és részegen lövöldözzek a környék fácánnyaira. (Egyet sem szokok eltalálni, részint a maligán végett, részint azért, mert egy lestrapált AK47-est használok erre a célra, még szegény jó nagypapa szedte ki a fidesznácik által négyszemközti tárgyalás során hátbalőtt Steinmetz et. dzsipjéből.)

Előzmény: Nagy Oktober (2455)
sin x Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2458
Kedves Pityke Főtörzsőrmester Elvtárs,

vad örömmel töltött el, hogy szeretett vezérünk, Tovaris Bankarovics megtisztel jelenlétével ezen a fontos napon.
Legott kaptam is a telefont, hogy elmondjam a csodás hírt a zembernek, hadd örömködjön ő is. És tudja az elvtárs, mit mondott erre a zember??
Hogy előbb hívná meg a tibeti yetit násznagynak mint Medgyessy elvtársat, a díszegyenruhára pedig aszonta, hogy egy 4 hete parton heverő, halott ámbrás ceten a klottgatya is jobban nézne ki, mint Tovaris Bankarovicson az egyenruha, ugyanis a nevezett objektumnak nevezett állapotában is több tartása, és gerince van, mint szeretett vezérünknek.
Ezt mondta.
Mer' a zember ilyen reakciós, klerikálfasiszta Fidesznáci.
Én nem is tudom... Ezek után talán egy másik vőlegényt is kéne kérnem a Párttól.

Előzmény: Pityke Főtörzsőrmester (2429)
sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2457
Kedves wupiupi et!

Különös örömmel tölt el e gyönyörű kitüntetés, nagyon hálás vagyok érte.

Jelezném, hogy a brossúra nem érkezett meg. Igen sajnálatosnak tartom, mert a hétvégén tanulmányozni szeretném.
Ha lehet, kérlek próbáld meg ismét elküldeni.

Üdv. sesebese

Előzmény: wupiupi (2451)
sesebese Creative Commons License 2002.05.31 0 0 2456
Hálás szívvel köszönöm a kitüntetést!

A matrjoska babákat is megkaptam, nagyon köszönm, szépen mutatnak a Lenin összes mellett a polcomon.

sesebese

Előzmény: imrejr79 (2450)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2455
"A fentieket v.sz. imprilista aknamunka folytán már 2x nem sikerült elküldenem..."

drVecse elvtárs, nincs itt imprilialista aknamunka, csak az árkok betemetése után mi vettük körbe szoros aknazárral ezt az élenjáró kommunista-topicot, hogy
1./ ne menjenek ki innen az elvtársak, mert odakint csak a rothadó fidesznácizmus mérgesgázait szagolgathattyák,
2./ ne jöjjenek be ide mindenféle kétes ideológiájú számító elemek, akik csak a fényes forradalmunkkal visszaszerzett hatalmunkhoz és szoláriumbérleteinkhez akarnak dörgölődzni.

Szabaccság! ÉBERSÉG!!!

Előzmény: drVese (2454)
drVese Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2454
Kedves Etácsak, Etácsnék és Etácsnők!
Kapóra jött ez a bejegyzés, mert a fidesznáci(ó) és az ápr. 7.-i hókuszpókunkkal törpített miépatkányok egészpályás letámadása miatt magam is erre kényszerültem... Úgyhogy csak suttyomban olvasgattam közleményeitek, amin nagyon elvtársiatlan lett volna akárcsak 1x is elmosolyodni... Etácsnőink hősies helytállását talán méltán díjazná az egyetlen, Leonyid Iljicsünk által meg NEM szerzett kitüntetés, a HŐS ANYA érdemrend odaítélése... E.ü.: drVese

U.i.: A fentieket v.sz. imprilista aknamunka folytán már 2x nem sikerült elküldenem... Talán most!

Előzmény: Nagy Oktober (2444)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2453
A Szabad Nép ügyeletes szerkesztője megint leitta magát és elcserélte a képaláírást, ami helyesen:

DJ Kupa a Vöröscsillag Érdemrenddel kitüntetett lemezlovas csasztuskákat mixelt Fuxi elvtárs előléptetési buliján a Solymári Népi Diszkóban. A háttérben a Krasznaja Go-Go tánccsoport élőképe látható.

Előzmény: wupiupi (2452)
wupiupi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2452
A Szabad Nép gyorsfotó szolgálat tudósítójának képe Solymárról:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Kupa Hókuszpók Mísa Elvtárs ünnepi beszédét mondja Fuxi Elvtárs kinevezési ünnepségén.

wupiupi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2451
Kedves sesebese Et.-nő!

Elévülhetetlen érdemeidre tekintettel a PB kiutal Neked személyes használatra egy db. Medgyessy Péter Elvtárs Emlékérem Arany Fokozatot. Ugyanakkor tudatjuk, hogy brossúra ment email címedre hasznos tudnivalókkal.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: sesebese (2441)
imrejr79 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2450
Kedves sesebese Elvtársnő!

Bankarovits Medgyessy elvtárs utasítására örömmel tudatom Önnel, hogy a központi bizottság 2002/02-es határozata alapján a bolsevik nemzeti-közép kormány Önt a Munka Érdemrendjének Arany Fokozata kitűntetésében részesíti a szocializmus építésében betöltött kiemelkedő teljesítményéért:

A magasfokú állami kitűntetéshez a következő ajándékcsomagot mellékeljük:

valamint egy 2 hetes beutalót a balatonaligai pártüdülőbe, ahol egy éjszakát Kovács elvtárssal kell majd eltöltenie. (A kapunál tessék rám hivatkozni a beengedő munkásőr elvtársnak)

ÉLJENEK A HAZA HŐS LEÁNYAI!

Előzmény: sesebese (2449)
sesebese Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2449
Kedves imrejr79 et!

Fuxi vezérfőkapitány elvtárssal mi nem frakciózunk, pusztán tyehnyikai jótanácsokat adott. Szegény, azt gondolja, hogy erre én képes vagyok.
Most megpróbálom becser... beúttörőzni a rendszergizda elvtársat, talán előbbre jutok e téren is. Merthogy egy jó kommunista fejlődjön állandóan.

Nem akarok tolakodó lenni, de ígért valami kedvcsináló kitüntetést.

sesebese

Előzmény: imrejr79 (2447)
strongdong Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2448
Semmi frakciózás, sesebese eftásnő álmában csöngetett picit.

Fuxi vezérkapitány

Előzmény: imrejr79 (2447)
imrejr79 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2447
Csak semmi frakciózás elvtársak!
Előzmény: sesebese (2446)
sesebese Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2446
off

Kedves Vezérfőkapitány et!

Nagyon megtisztelő számomra, hogy asztat feltételezi rólam, hogy én ezt fogtam agyilag:-))

Azért megpróbálom! Köszi.

Láttam az elvtársat ma reggel is, de a vill. vez. et. nem engedett csilingelni.:-))

on

Előzmény: strongdong (2445)
strongdong Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2445
off
Kedves sesebese etnő,

képet így linkeljen be:

[img src="ezittaképurl-je"]

[ helyett írjon <-t, ] helyett pedig >-t. A kép url-je: ha talál valahon a neten egy képet, jobb gombbal kattintva kijön egy menüpont, ebben van olyan hogy tulajdonságok, jelölje ki, pl. http://forum.index.hu/img/new/fejlec_logo.gif nyomjon ctrl-c párost, aztán a két idézőjel közé tegye be ctrl-v -vel. Beírhassa manujálisan is, cska az hosszú és sok a hibalehetőség.

Komancs üdv.

Fuxi

off

Előzmény: sesebese (2443)
Nagy Oktober Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2444
Földalatti (illegális) munkát végzünk! Szabaccság!
Előzmény: sesebese (2443)
sesebese Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2443
Kedves Elvtársam!

Köszönöm kedvességét. A képet csőpostán kaptam, s be akartam kopizni. Hát ez lett belőle. ALkalmasint egy elvtárs már megpróbálta elmagyarázni ezeket a technikai furmányságokat, de nem igazán fogtam fel, illetve nem volt időm gyakorolni.

A kedvem egy fokkal jobb, ma talán friss hírekkel szolgálhatok.

A kitüntetés, ha arra érdmesnek találnak, feltétlenül jó hatással lenne rám.

Egyébként hol vannak az elvtársak? Mi ez a pangás? Mi lesz így a mozgalommal?

Üdvözli Önt: sesebese

Előzmény: imrejr79 (2442)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!