Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Ha már kámingáut, akkor legyen kámingáut.
Az alábbi képen én vagyok látható, amint egy fárasztó szemináriumi napot követően pihenek, s ideológiailag önmarcangolok Szocsi tengerpartján.
A vers zseniális, így eltekintünk attől a ténytől, hogy egy náci írta.
Ki is nyomtattam, mert van benne egy-két olyan szó, ami fasiszta nyelvtudásomat meghaladja.
Örömmel állapítottuk meg itten az elvtársaimmal, hogy a mozgalomban nagy az összhang az elvtársak között. (Ui. a vers 1. versszakát voltam bátor látatlanban illusztrálni.)
sesebese, régi, jó, kipróbált etnő, bár közel sem olyan attraktív, mint a XVII. ker. polgármester asszony
mi az hogy deli??! Eme kifejezés nem fedi a valóságot megfelelőképpen. Fuxov Vezérfőkapitány et oly sármos a mellékelt képen, hogy szívem tripla tempóval zötyög azóta is! Lassan attól fogok tartani, hogy kiesik a helyéről.
Legközelebb kéretik mellőzni az ilyetén érzelmi atrocitásokat, ösztön szintű molesztálásokat.
öntkritikát gyakorlok: Magának igaza van. Bárki kerülhet Recskre. Azt mongyuk kevéssé hinném, hogy Ön lenne Nikolits et., tekintve, hogy politikai helyetteseként jól ismerem a marsall et.at és tudom, hogy Ő nem tud olyan összeszedetten fogalmazni, mint Ön itt.
T. sesebese et.nő,
és most, az index kommunistái közül elsőként, hadd tegyem meg a coming-outot (ezt szadeszkretén evtásaink úgyis nagyon szeretik), fellebbentve a fátylat valódi énemről:
Ez volnék tehát szerény enmagam, Capitano Herrero "Lop Ez" Fuxoxoco, a vamosalaplayai alapszerv kulturális előadója.
T. kyu etnő,
inkább mégse tessen értelmeztetni a verset, mert ez csak amolyan szabad asszociáció volt, eszembe sincs mondanivaló tekintetében egy sorba állni a protofasiszta Fridrikkel. Meg ő szebben is fogalmaz.
a germán nyelv területén vannak fehér foltjaim. (Finoman szólva.)
De majd a magánéletileg megtartott klerikálfasiszta Fidesznáci zember lefordíccsa nekem; ő bezzeg perfekt, jellemző módon...
(Angolul is nekihasaltam; mit mondjak, úgy sem egy könnyű eset. ;)
Konspirációs tevékenységünknek köszönhetően megszereztük Fuxov vezérfőkapitány et. párttagsági igazolványából a fényképét. Íme, hogy megállapítható legyen, deli legény-e.
örülök, hogy ily tevékenyen kiveszitek a részetek a mozgalmi munkából.
T. imrejr79 et.,
felhívom becses figyelmét, hogy ebben a topikban egyedül Nikolits et., a P.m. 10. vk. marsallja küldhet bárkit is Recskre. Javaslatait, észrevételeit kérjük küldje a következő címre: csalunklopunkhazudunk@kiralyimorzsak.hu. Sesebese etnő régi, jó, kipróbált etnő. Kéretik nem bántani, különben megindulunk összes hadosztályunkkal.
T. sesebese etnő,
"szőkék hátrányban" címmel ismét elküldöm a tyehnikai segédcsomagot (képek beillesztése, mértezése, stb.) a hotméljére. nem tessen meghogyishíjjákolódni, csak zavaró ez a sok piros iksz.
Az "ismerjük meg képviselő elvtársainkat" rovatunk következő állmása a XVII. kerület. Ismerjük meg Devánszkiné dr. Molnár Katalin polgármestert és parlamenti képviselőnőt, aki mellesleg a MSZP modelltagozatának XVII. kerületi tagcsoport vezetője:
Én szerényen arra gondoltam, hogy ez az átméretezés csak nálam látszik.
Hiába, mégis egy műszaki zseni veszett el bennem, csak az a baj, hogy halvány lila segédfogalmam sincs, mi történt.
Mentegetőzésként előadom, hogy szőke vagyok:-))
Időközben megérkezett Pártunk és Kormányunk tagjainak új típusú aktatáskája az "Üvegzseb, üvegszem, üvegtáska" fedőnevű akció keretében.
A mellékelt fotón halak látszanak a kofferban, ez behelyettesíthető felmentési és kinevezési, valamint lobbiügyi papírokkal.
Megint nem tette oda a az idézőjelet a cím végére. Figyelmeztetni szeretném, hogy ennél kevesebbért is küldtem már embert Recskre!
Sikerült viszont az összes korábbi hozzászólást átméreteznie. :)
Hahh, daragaja, most nem felejtett el lezárni a taget. Naccerű. Akár a kép: tovaris Bankárovics, tavaris Bankárova és grazsdanyica Bankárovna. Istenem, akár Szt József (ezt itt abbahagyom mer megyek a Gulagra).
Kyu etnő, tecc ismerni a fidesznáci protofasiszta Schiller Die Handschuh c. versét?
A nagy mozgalmi hévben jóleső érzéssel nézzetek az alábbi bájos idillre.
Vezérünk, Medgyessy Bankárovics Pjotr, egyik oldalán a First Lady, másik oldalán a nevelt lánya, meghitten mosolyognak.
Biztosíthatjuk az elvtársakat, hogy a First Lady keze nem ott van, ahol azt Medgyessy et. arckifejezéséből sejteni lehetne.
Titkos akcióval megszereztük Medgyessy Bankárovics Pjotr et. házfelújításának terveit.
Az alábbiakban közöljük a ház egy kicsi helyiségének részletesen kidolgozott tervét.
Ebből is láthatjátok elvtársaim, vezérünk a nap egyetlen percében sem tétlenkedik majd.