Keresés

Részletes keresés

kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2543
Elvtársnő, és elvtársak!

Vegyék tudomásul, hogy egy jó kommunista csak oroszul tud. Esetleg románul, és egy kicsit franciául.
De ebből a náci hadovából most aztán már elég legyen, különben irány a Gulág!

Előzmény: sesebese (2542)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2542
S. g. Herr Fuxi!

Danke. Was ich nicht ganz verstanden habe, sind die folgende vier Reihe:

Und recket die Zunge,
Und im Kreise scheu
Umgeht er den Leu
Grimmig schnurrend.

Für Ihre Hilfe danke im Voraus.

Genossin sesebese (na, ebben a Genossin-ban nem vagyok sicher:-))

Előzmény: strongdong (2535)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2541
Jól van, jól van, src helyett scr-t sikerült begombolni nagy izgalmamban.

Maradjon még a zelvtárs!

Előzmény: strongdong (2540)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2540
Itt tessen elolvasni, eftásnő.

Lassan én is elköszönök, mer' most kezdődik a kommunista műszak.

deli F.

Előzmény: kyu etnő (2537)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2539
Na mégeccer... :(

OK, akkor én is kámingoutolok egyet.

Itt épp férfinak álcázva küzdök egy galád, klerikálfasiszta Fidesznáci ellen.
Ekkor kaptam a nevem is a mozgalomban...

Előzmény: sesebese (2532)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2538
Elvtársak!

Sikeres partizánakciónknak köszönhetően ma már nem nyitott ki az "Álmok álmodói" kiállítás.
Jól megszívták a fidesznáci szájtátók.
Az akcióban közreműköddő elvtársaknak egy-egy hétvégét utalunk ki az aligai pártüdülőben.
ANimatőrként Anna Petrovna Komancsova etnő gondoskodik az elvtársak aktív pihenéséről.

Jó pihenést kíván: sesebese

kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2537
Most ez mér'?????
Előzmény: kyu etnő (2536)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2536
OK, akkor én is kámingoutolok egyet.

Itt épp férfinak álcázva küzdök egy galád, klerikálfasiszta Fidesznáci ellen.
Ekkor kaptam a nevem is a mozgalomban...

Előzmény: sesebese (2532)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2535
Egész elfelejtettem, daragaja sesebese,

hogy maga itten többször hangsúlyozta, milyen jól bírja a nácik nyelvét, gyanakottam is, hogy tán maga lenne álnéven az a Rosa Lichtenstejn, vagy Luxemburg (keverem ezeket az apróbb izéket), hát hogyhogy nem érti a szavakat. Segítek, bár én csak a solymári tősgyökérből rámragatt dialektet bírom:

König (fn., m.) -e -s: király
Franz (tn. m.) -ens: Ferenc

folyt. köv.

deli Fuxi

Előzmény: sesebese (2531)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2534
T. kyu etnő,

csak kérem azt ne feledje, hogy a Felis Leo speciesbe tartozó hímek (kitartóak, erősek, meg minden, de) rossz szokása, hogy felfalják a más alomba tartozó kölykeket. Meg dögöt is esznek. Igaz, jut eszembe, ezt mi, ukrán kommunisták is megtettük huszonkettőben, mikor áldott emlékű Sztálin et. önkéntes éhhalálra ítélte szép hazánkat.

T. sesebese et.nő,

re: siller
na jó, értem én, de akkor mér nem kőnig franc vagy a korona naggyai az illusztráció?

re: magácska a plázson
akkor most 10telettel elküldöm a szemész számláját. Dioptriáim száma 0-ról 4-re ugrott, amíg megpróbáltam tüzetesebb szemlézésnek alávetni az Ön fotóját.
Rendes kommunyisztka hogy hordhat ilyen ruhát?

Jagoda
s.k.

Előzmény: kyu etnő (2530)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2533
Egyetértek az elvtársnővel (már ami az englis verziót illeti).
Előzmény: sesebese (2531)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2532
Kedves elvtársak!

Ha már kámingáut, akkor legyen kámingáut.
Az alábbi képen én vagyok látható, amint egy fárasztó szemináriumi napot követően pihenek, s ideológiailag önmarcangolok Szocsi tengerpartján.

sesebese

sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2531
Fuxov vezérfőkapitány et!

A vers zseniális, így eltekintünk attől a ténytől, hogy egy náci írta.
Ki is nyomtattam, mert van benne egy-két olyan szó, ami fasiszta nyelvtudásomat meghaladja.

Örömmel állapítottuk meg itten az elvtársaimmal, hogy a mozgalomban nagy az összhang az elvtársak között. (Ui. a vers 1. versszakát voltam bátor látatlanban illusztrálni.)

sesebese, régi, jó, kipróbált etnő, bár közel sem olyan attraktív, mint a XVII. ker. polgármester asszony

Előzmény: strongdong (2525)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2530
Kedves Sesebese etnő,

mi az hogy deli??! Eme kifejezés nem fedi a valóságot megfelelőképpen. Fuxov Vezérfőkapitány et oly sármos a mellékelt képen, hogy szívem tripla tempóval zötyög azóta is! Lassan attól fogok tartani, hogy kiesik a helyéről.
Legközelebb kéretik mellőzni az ilyetén érzelmi atrocitásokat, ösztön szintű molesztálásokat.

Előzmény: sesebese (2526)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2529
Eftásak,

változatlanul repeső szívvel, stb.

T. imrejr79 et.

öntkritikát gyakorlok: Magának igaza van. Bárki kerülhet Recskre. Azt mongyuk kevéssé hinném, hogy Ön lenne Nikolits et., tekintve, hogy politikai helyetteseként jól ismerem a marsall et.at és tudom, hogy Ő nem tud olyan összeszedetten fogalmazni, mint Ön itt.

T. sesebese et.nő,

és most, az index kommunistái közül elsőként, hadd tegyem meg a coming-outot (ezt szadeszkretén evtásaink úgyis nagyon szeretik), fellebbentve a fátylat valódi énemről:

Ez volnék tehát szerény enmagam, Capitano Herrero "Lop Ez" Fuxoxoco, a vamosalaplayai alapszerv kulturális előadója.

T. kyu etnő,

inkább mégse tessen értelmeztetni a verset, mert ez csak amolyan szabad asszociáció volt, eszembe sincs mondanivaló tekintetében egy sorba állni a protofasiszta Fridrikkel. Meg ő szebben is fogalmaz.

d. Fuxi

kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2528
Moj daragoj,

a germán nyelv területén vannak fehér foltjaim. (Finoman szólva.)
De majd a magánéletileg megtartott klerikálfasiszta Fidesznáci zember lefordíccsa nekem; ő bezzeg perfekt, jellemző módon...

(Angolul is nekihasaltam; mit mondjak, úgy sem egy könnyű eset. ;)

Előzmény: strongdong (2525)
imrejr79 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2527
T. Fuxi et!

Maga miből gondolja, hogy én nem Nikolits elvtárs vagyok imre79 fedőnév alatt?

Itt bármi megtörténhet. BÁRKI lekerülhet Recskre, elég csak egy megfelelő hangulatjelentés. Ezen kérem gondolkodjon el.

Természetesen sesebese et.nőről tudjuk, hogy élen jár a mozgalmi munkában. Ha még emlékszik, pár napja tűntettem ki.

ÁROKTEMETÉS! MEGBÉKÉLÉS!

Előzmény: strongdong (2524)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2526
Kyu etnő részére s.k. felbontásra!

Kedves etnő!

Konspirációs tevékenységünknek köszönhetően megszereztük Fuxov vezérfőkapitány et. párttagsági igazolványából a fényképét. Íme, hogy megállapítható legyen, deli legény-e.

Várom etnő észrevételezését, illető et. deliségéről.

sesebese, ahol tud, segít

strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2525
na ezt meg én hogyishíjjákoltam el, pedig nem is vagyok szőke. Sőt, már barna is alig.

Szóval, kuy etnő, ide tessen fáradni: Der a névelő, természetesen

Előzmény: strongdong (2524)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2524
Eftásak,

örülök, hogy ily tevékenyen kiveszitek a részetek a mozgalmi munkából.

T. imrejr79 et.,

felhívom becses figyelmét, hogy ebben a topikban egyedül Nikolits et., a P.m. 10. vk. marsallja küldhet bárkit is Recskre. Javaslatait, észrevételeit kérjük küldje a következő címre: csalunklopunkhazudunk@kiralyimorzsak.hu. Sesebese etnő régi, jó, kipróbált etnő. Kéretik nem bántani, különben megindulunk összes hadosztályunkkal.

T. sesebese etnő,

"szőkék hátrányban" címmel ismét elküldöm a tyehnikai segédcsomagot (képek beillesztése, mértezése, stb.) a hotméljére. nem tessen meghogyishíjjákolódni, csak zavaró ez a sok piros iksz.

T. kyu etnő,

imrejr79 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2523
Az "ismerjük meg képviselő elvtársainkat" rovatunk következő állmása a XVII. kerület. Ismerjük meg Devánszkiné dr. Molnár Katalin polgármestert és parlamenti képviselőnőt, aki mellesleg a MSZP modelltagozatának XVII. kerületi tagcsoport vezetője:

Elvtásnőkkel a sikerért!

kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2522
Moj daragoj Fuxov,

nem ismer a verset, de remélem eloszlatja az elvtárs a tudatlanságom.

Előzmény: strongdong (2519)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2521
imrejr79 et!

Én szerényen arra gondoltam, hogy ez az átméretezés csak nálam látszik.
Hiába, mégis egy műszaki zseni veszett el bennem, csak az a baj, hogy halvány lila segédfogalmam sincs, mi történt.
Mentegetőzésként előadom, hogy szőke vagyok:-))

Időközben megérkezett Pártunk és Kormányunk tagjainak új típusú aktatáskája az "Üvegzseb, üvegszem, üvegtáska" fedőnevű akció keretében.
A mellékelt fotón halak látszanak a kofferban, ez behelyettesíthető felmentési és kinevezési, valamint lobbiügyi papírokkal.

Előzmény: imrejr79 (2520)
imrejr79 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2520
Sesebese etnő!

Megint nem tette oda a az idézőjelet a cím végére. Figyelmeztetni szeretném, hogy ennél kevesebbért is küldtem már embert Recskre!
Sikerült viszont az összes korábbi hozzászólást átméreteznie. :)

Előzmény: sesebese (2516)
strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2519
Hahh, daragaja, most nem felejtett el lezárni a taget. Naccerű. Akár a kép: tovaris Bankárovics, tavaris Bankárova és grazsdanyica Bankárovna. Istenem, akár Szt József (ezt itt abbahagyom mer megyek a Gulagra).

Kyu etnő, tecc ismerni a fidesznáci protofasiszta Schiller Die Handschuh c. versét?

Fuxov
s.k.

Előzmény: sesebese (2518)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2518
Brühühü, pont ezzel mondok csődöt?

Isó ráz:

Előzmény: sesebese (2516)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2517
:)
Vegye fel a kesztyűt Vezérfőkapitány elvtárs. ;)

Sesebese elvtársnő: bár én csak egy piros x-et látok (ismét), de hmmm... izé...
És még én vagyok a huncut?!

Előzmény: strongdong (2515)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2516
Kedves elvtársak!

A nagy mozgalmi hévben jóleső érzéssel nézzetek az alábbi bájos idillre.
Vezérünk, Medgyessy Bankárovics Pjotr, egyik oldalán a First Lady, másik oldalán a nevelt lánya, meghitten mosolyognak.
Biztosíthatjuk az elvtársakat, hogy a First Lady keze nem ott van, ahol azt Medgyessy et. arckifejezéséből sejteni lehetne.

strongdong Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2515
Kedves kyu etnő,
maga nagyon huncut ma. Még egy-két beszólás és felveszem a kesztyűt, holott jó kommunista a mozgalmi munkában éli ki magát.

Ne tessen azért meghogyishíjjákolódni, vagy szőke, vagy nem szőke. Ugye.

Ja igen, a fidesznáci Kun Miklós új könyve magáról Sztálin Eftásról szól. Minden jó kommunista kötelessége elolvasni. Szvsz, akarom mondani szdsz.

Felix Edmundovics
s.k.

Előzmény: kyu etnő (2511)
sesebese Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2514
Kedves imrejr79 et!

Már időközben rájöttem, köszönöm, hogy segített bemutatni kyu etnő általunk kijelölt vőlegényét.

Az ötös alá szerintem túlzás, de köszönettel veszem.

Hálám jeléül megmutatom, a fidesznácik számítógépét, miután Pártunk elküldte a MEGYÓ-vírust.

sesebese

Előzmény: imrejr79 (2513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!