Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Érdekes dolog ez. Ha belegondolok, akkor nálam egyik kedvenc sem ütött rögtön, kellett 2-4 rész, mire az ember "otthonosan" érezte magát az adott világban. A Breaking Bad esetében az első 4 rész kimondottan kritikus volt számomra, onnantól viszont... A Sopranosnál meg szinte az egész első évad kritikus volt :)
Egész biztos,hogy nálam is sorra kerül majd a SOA pl., annyi jót írtatok itt is (és máshol is hasonló véleményeket olvasok), hogy lehetetlen lesz kihagyni. Azt is valószínűnek tartom, hogy kell majd jónéhány rész, mire megfog. Nem baj az.
ha engem kérdezel mindkettő. én egy éve belekezdtem a BB-be, de hagytam. nem jött be a pilot. most júliusban papaze posztjai miatt belenyaltam a SOA-ba és bele is ragadtam. nem kicsit.
SOA s0501-04 - rosszabbra számítottam, de végülis jó irányba tolták a dolgot. vártam Tara további személyiségváltozásaiból fakadó mókát és jön is:) a 4. rész végén motoros jacket-ben ülve szívja a csonkig égett cikigt, elég epikus kép. Opie-val várható volt a dráma, egyszerűen benne volt a pakliban, csak idő kérdése volt. viszont ahogyan Clay-ből Piney-t csináltak azzal az oxigén palackkal, meg hájlott háttal az komikus. egy újabb érdekes pont: most vettem észre, hogy a sorozat kreátor Kurt Sutter játszotta Otto-t. rohadt erős játéka van a palinak, ami a raboskodó karaktert illeti, de zsigerből jön, mert a Rahway börtön mellett nőtt fel. úgy tűnik Gemma kerül most nagyon a pálya szélére, ebben Tara segít is neki. eddig nálam oké ez az évad is.
Dexterről már nem mondok semmit... ( micsoda MEGLEPETÉSVÁRATLANFORDULAT VINETÚ IZGALMASKALANDVETÍTTTTÉS...)
Breaking Bad meg egyszerűen ... zseniális. Nincsenek szavaim arra a színvonalra, ami jellemzi a sorozatot. Valahol messze a többi fölött ücsörög és főzi a kis fordulatait. Ebben a részben nagyjából minden jelenet isteni volt. Walt videója? Hank és Mary feje, miközben rájöttek, mekkora szopórolleren vannak? Hank utolsó koporsószöge? Na és Jesse jelenete... ricines cigi vs gyöngyvirág... atya ég, miket nem kombinálnak az írók!
Utána kellett gondolnunk, hogy is volt anno ez az egész Brock-cigi-gyöngyvirág dolog, de összeállt.
Bobby hamarosan jön gondolom:) eddig csak a bar mitzvah-s fellépéseiről tudunk:) egyébként nekem Chibs, Opie és Jax karaktere jön be leginkább, bár Tigg is rohadtul eredeti karakterre sikerült.
jah, ha javasolhatnék egy finom változást, az az lenne, hogy egy teljes évadot szentelni kellene egy flashback-es múltidézésre, amiben kiderülhetne pár új dolog és azt bevezetni a jelen történéseiben. szerint JT-vel kapcsolatban lesz ilyen és az alkotók is gondolnak erre. rohadt nagy lenne Opie-t és Jax-et gyerekként látni.
ezt írtam én is. ez az olasz, családi maffia vonalra hajazó szál egészen jól működik és adja savát, borsát az egésznek. igen, ez az egész történelem ismétli magát dolog tetszett nekem is. Tarának nagyon durván erős szerepe lesz az elkövetkező évadokban. attól én is félek, hogy a szerkezeti változatlanság megöli majd show-t, de talán a 6.-ra már észreveszik ezt az alkotók. meglátjuk. nincs is olyan messze, addig meg ne kell vennem az 5-et is;)
A Kartell-dolog rendkívül ócska megoldását (spoilermentesen: nem is nagyon tudnak mit kezdeni vele az ötödik évadban) azért ellensúlyozta a jax-tara vs. teller- gemma történelem ismétli önmagát képi egybemosódása. Ott azért nálam volt egy k. nagy yeah felkiáltás:-)))
A Tig féle akció már megint hülyeség volt, pusztán átvezetés a következő évadba. Ezt csinálják mindig. Ilyen volt a harmadik, és ilyen az ötödik is. Jön egy új (vagy kettő) karakter az évad vége felé, és mérget vehetsz h fontos szerepe lesz.
rendeződnek a fiúk? hehehe.nem hiszed, de lehet még ennél is sokkal nagyobb a szar. amikor már tényleg sok, túlfeszített az egész:-))
A LUTHER idei, harmadik évada volt az utolsó - Idris Elba végleg átköltözik ugyanis a szélesvászonra. Viszont éppen ezért, mozifilm még lehet a sorozatból, és Neil Cross showrunner szerint lesz is.