Nálatok is szaggat az MLB TV??? Bármelyiket akarom nézni szaggat. A teljes archive game, de a Condensed és a Higlight Real is. :-((( Nálatok mik a tapasztalatok??? Elég bosszantó ez így. Brrrrrr...
Az Orioles oldalán nicns fent B.Robertsről semmi.... Hihetetlen hogy vezeti az ütési átlag mutatójával a ligát és baszki nem írnak legalább annyit hogy jól van vagy szarul van.... Elég bosszantó baszsus!!!! Valaki nem tud valamit????????
Dehogynem attól függ, ha 700 kb/s lenne az átviteli sebesség, akkor az tuti, hogy jobb minőséget eredményezne. Nem a te sebességedet kell javítani, hanem az mlb.tv-jét!:)))))
ha előfizuzok rá akkor ugye jobb minőségben fogom látni a meccseket mint amiket most ingyenesen meg lehet tekinteni az mlb.com-on. (Tudod ezek a legszebb momentumok meg ilyenek...)
A WMR .asf formátúmban veszi fel, ez valamilyen szinten tömöritett. Én még egész meccset nem vettem fel, de volt 30 perces próbafelvételem és kb. 500 mega volt!
na nagyjából kezdem érteni a működését..... ha előfizetek akkor ugye jobb minőségben fogom látni a meccsket mint azokat amiket most is meg tudok nézni (ezek a fontosabb pillanatok)?????
Hát szerintem az összeset :))))))))) Jó pízért tudok digitális video lemezeket is szóval semmi akadálya. :) Igazából arra lennék kiváncsi hogy az a WMR egyből tömöríti-e mert , ha nem akkor horribilis méretek lennének mert egy winyómon max. 20GB helyet tudopk csinálni.... de ha egyből tömöríti akkor rendben van....
Robertsért meg nagyon kár lenne ha ki kellene hagynia.... Én bizakodom mert nélküle nehéz lenne az infield megoldása is, többek között.... :(
Együtt reménykedünk Roberts-ért, mert ő a Fantasy csapatom eddigi legjobbja, és ha ő kiesik, akkor az élmezőnyből simán az utolsók közé essek vissza!:((((((
Lopeznek (C) eltört egy csont a jobb kezében és kimarad legalább 6 hétig, miután rosszul kapta el a labdát... A röntgenfelvéel kimutatta hogy el van törve egy csont, egy orvos nem zárta ki a műtét lehetőségét de akkor 3 hónapig nem játszhatna. -EZ volt az első hogy ilyen történt velem. Úgy gondoltam hogy csak zúzódásom van de mikor megláttam a röentgenfelvételt, tudtam hogy ezzel most nem leszek képes játszani. -mondta Javy Lopez. Lopez után csak Geronimo Gil van a listán, Fasano meg DH Sosa mögött.... Szóval sok sikert Gil!!!
A másik ami nagyon kemény volt hogy az a félnyomorék Mariners Pitcher (47), eltalálta Roberts térdét, és szerencsétlen gyerek (aki nagyon komolyan játszott idáig) ott fetrengett.... Aztán csinált egy futást 1ről a 2re és a slidenál megint a térdéhez kapott... Remélem nincs nagy baj.... Az Orioles oldalán Robertsről még nem írtak semmit...
Jó lenne ha ez a sérülési hullám véget érne az O's háza táján, mert még a végén az Ottawából kell majd embereket hozni, ha ez így megy....