Idegesen a gép előtt: Hiába csapkolódik, Ha a netre nem kapcsolódik.
A tüskéshátú állatok erdei szórakozóhelyén minden hétvégén díjazzák a legjobb táncost: Ismét szombat, eljött a sün-diszkó napja, De vajon a díjat melyik sündisznó kapja? / a sündisznók apja :) /
HalfOFF Olyan halak is vagynak, mint a küllők../Gobio gobio-Halványfoltú küllő, Gobio uranoscopus-felpillantó küllő, és van homoki küllő is; a megfeleltetésekért csak felelőtlenséggel tartozom/ Nevüken onnan kapták, h a vízfenéken csapatba verődve küllőszerűen helyezkednek el -fogadni mernék, h még forognak is-, amikor táplálékukat a fenékről kidurkálják. Amit az aljzatból kidúrnak/-ugrasztanak, az nem menekülhet, mert mindenfelé tátott, éhes, bajuszszálas szájakra számíthat.. Kiss:-)* Küküllő ON
:) Óóó, nemigaz, ki ne találd már, hogy haragszom. Pont ez is szép benne, nekem is vannak másoktól kedvenceim, meg olyanok, amik sokszor a fejemben vannak, és néha még az is zavar, hogy nem én találtam ki :) (pl.: a barom karóra, és a karom baróra is ilyen)
Nem higiénés alkoholkészítés: Ne tervezzetek ti ma serfőzést, Mert elkaptok egy sima fertőzést.
A két kőkorszaki szaki lakásában nincs lég-kondi: Nem volt náluk hő-keverő, Csak egy jó nagy kőheverő.
Ne a Ballag a katonát dúdold, hanem a Micimackót!: Ne énekelj a haladóról, Szóljon inkább a dal a hóról!