És ha a fémecske is idetolja a mockosz pofáját akkor aszt is megtekintem.
Mégiccsak vót jónéhány korrekt nagylemezük, -gondolom ebben 1etértünk- asztán mostan mindenki ledivatolja űket pediglen tsak egy "kis pénct" akarnak kerseni, mer má kiflire sem tellik nekik.
Teszek rá hogy az érószmisz "divatmetál"-e (ez a kfejezés manapság nagyon divatos) de ha idejönnek (Debrecenbe) és elfogadható lesz a jegyár (kb mint a médené) akkor biza megtekintem űket.
Engem érdekelne ha igaz lenne a hír!
És hogy érted hogy "divatmetál"?!? Az Aerosmith nem tartozik az agyon nyomatott, pénz miatt kreált együttesek közé!
Nem értem a Metallicát.
Mi az hogy fáradtak és ezért nem turnéznak?
Fiatalabbak mint a Sabbath vagy a Maiden tagjai,ráadásul nem az volt jellemző rájuk az elmúlt években hogy agyonturnézták volna magukat.Na mindegy,már láttam őket egyszer és nem fogok a kardomba dőlni ha többet nem jönnek erre.
Ozzynak viszont örülök,(plusz persze a Zakk Wylde,Newsteed,Mike Bordin triónak)remélem addig nem dobja fel a talpát az Öreg!:))
ozzy februar 13 bs, metalicska sokat ker allitolag, es csak 15.000 ft koruli jegyarral lehetne megoldani...raadasul meg le is mondtak egy rakas del-amerikai datumot faradtsagra hivatkozva. Nem mai gyerekek, na.
Nekem az egyik munkatarsam hivta fel a figyelmem, ui az irodatol 50m-nyire egy villanyboden volt kiplakatozva. Mikor mondta, nagyon happy-happy-helloween lettem....:)
Saxon? Haaat...ha osszekotom a karacsonyi hazalatogatassal, akkor akar lehet is belole valami.
Na, megkésve bár, de törve nem, én is beszerváltam a Dance Of Death-et. És jó is, az, nagyon tetszik, hogy a klasszikus vonal mellett, ami a Beast-et, a Seventh Son-t és a Fear...-t naggyá tette, végre tudtak egy kicsit újítani a rengeteg vonóssal és az akusztikus részekkel. A címadó mellett nekem a Face In The Sand és a Journeyman teccik nagyon, de a Paschendale is jó. Ezek tuán egy kicsit sajnálom, hogy nem voltam ott Debrecenben, de ez az élvezeti értékből így se tud mit levonni... :-)
Nos, én nem pesti vagyok, hanem debreceni...ha adsz egy címet, elküldöm utánvétellel, de itt egy telefonszám is, és egyeztethetünk: 06 70 311 8136, Varga Attila (ez vagyok én :) )
Ha valakit érdekel egy "Visions of the beast" dvd (dupla, összes klip, némi bónusz cucc, r2-es, eredeti, egyszer nézett), baráti áron 6.000 HUF-ért eladó. Én spec 8800-ért vettem, de most nagyon kell a lé...
Hali!
Ha akad olyan Iron Maiden rajongo akinek kene a DoD japan verzioja, ami egy extra booklettel gazdagabb, mint az alapverzio, villamsebesen dobjon egy e-mailt lehetoleg 36 oran belul, mert meg itt vagyok Tokioban es itt eleg olcson be lehet szerezni. Aztan ha hazaerek becserelnem a japan valtozatot az europaira ugy, hogy kapnek 1 db europai CD-t, meg 1 db 1000 forintost.
Udv,
Negyesi Pal
npaul@elender.hu
P.S. Ha sok jelentkezo lesz, akkor viszek tobbet is, de azert mar 6000 Ft/darab onkoltsegi arat leszek kenytelen felszamolni.