Rííííínó!Megbaszlakl!-mondta anno a Magilla. Most meg a sitten ül emberölésért és vki vagy őt bassza vagy valóra váltja az álmait és egy másik rínót baszik:)
Egyiksem, sajnos izületi probléma, a combcsont ahol találkozik ott van valami izület, meg közötte valami hártya, az van begyulladva, mivel már van ez egy jó ideje, okosan mindig ráterheltem mert teljesen olyan volt mint egy lágyékhúzodás. Lekentem Bayolinnal edzés előtt azt gyíí.
na ez eddig vezetett..
A BM Korház nagyguru ortopéd dokija kezeli most ezt a szart. Azt mondta meg kell várni, még hat ez a injekció, mert ha nem kinyitja és kipucolja. Vágod mennyire szeretném ezt bazzmeg. Szóval most a klotyóra is kocsival megyek, a szarásnál sem erölködök.
Meg csináltak egy valag vizsgálatot, nagyon alapos volt mindenki (persze lovééért).
Nem megyek már másikorvoshoz, ez ugyanis a második, és ne kisérletezzenek rajtam tovább.
Tanulságok mindenkinek:
Ha valamidet elbaszod a saját regenerálodási idődet ki kell várni.
Járni kell edzésre(bár járni nem nagyon tudok), mert az jót tesz.
Remélem megúszom a felvágást, ha nem akkor is ez van, mert így nem tudok 100%-ot nyújtani.
Minden csapattársamnak köszönöm az érdeklődést, és a támogatást. Igyekszem a pályán bizonyítani, hogy érdemes vagyok rá.
Ha mindenki mindenkivel egyszer játszik az nem fejenként 5, mert igy ugy szamoltad hogy Wolves vs. Sharks, de beleszámoltad a Sharks vs. Wolvest is. Ha csak odavágó akkor 5+4+3+2+1 mérkőzés. De vágjunk vissza is szépen...:D
Az álmaidat ne keverd össze a fizika és a logika szabályai által meghatározott való világgal (nem ne ne keverd össze a V V -vel még ha szíved meghasad akkor sem)
A te példád is azt mutatja, hogy a dokik nagy többsége szart se ér.
"jónevű sportorvos vagyok egy soccer genyó csapatnál" kezel engem, mert annyira fájt a lábam, hogy a HC két hete edzés közben zavart le a pályáról.Már adtak olyan gyógyszert amitől kihánytam a belem, most meg szurkál injekcióval, de lassan egy hónapja tart és lófaszt sem javult. Mondtam neki, hogy mostmá' találja ki mi legyen mert elfogy a türelmem, mához egy hétre megyek kontrollra.. kiváncsi vagyok mit mond.
Ami viszont ziher jelenleg futni nem nagyon tudok, sulyzózni meg nem enged aztmondta pihenjek basszameg..
Megpróbálok lejutni edzésre..24-én a feleségemmel és a pici fiammal biztosan megyünk...Ott leszek 53-as Cowboys mezben:)
Már írtam is a HC-nek...Remélem, összehoz vmi okos emberrel, akitől lehet tanulni...
Akkor szívesen átadom a tudást-feltéve, ha lesz. De addig....
Meg leszereltem a Policijától és most helyezkedem el egy civil cégnél. Jó sokat kell majd angolul dolgoznom, úgyhogy az is vissza fog jönni a régi szintre. csodálatos lesz. Ha meg véletlenül hozzámvágnak egy céges kocsit, akkor edzésre is többet fogok lenézni-feltéve, hogy nem vagyok bent este 10-ig......
Ahogy már írtam egy párszor,gecire nem tudják, mitől van begyulladva a térdem. De mocskodsul fáj, ahogyan jobban beterhelem....
Mindeféle kurvaanyja vizsgálatokon voltam már, lassan vmi természetgyógyász sámánt is felkeresek, csak űzze ki belőle a kórságot....
AKKKOR majd elkezdhetek szépen visszazorallodni:)
De addig csak lightosan...Kicsi futrinka heti 4szer, negyed órában maximálva...Majd a távot növelem....Kis súlyzózás......Aztán, ha jobb a térdem, akkor jön a vaddisznó súlyszéttépés...Like back in the days.....
ez kérlek szépen net-net tömeg ;) pontosan ennyi kilopondot érezz majd a köcsög osztrák DE vasárnap a kibaszott arcában.
The deprecated unit kilogram-force (kgf) or kilopond (kp) is the force exerted by one kilogram of mass in standard Earthgravity (defined as exactly 9.806 65 m/s²). One kilogram-force is equal to exactly 9.806 65 newtons.