Egy picit ráértem és szörföztem a neten. A Homasita honlapján akció címszó alatt 2000 és 3000 Ft. között hirdetnek "sport légszűrőket". Kérnék a "szakiktól" véleményt. A szűkitő kivétele után ez lenne a következő lépés a "lovardában". :))))
Már csak 3-at kell aludnod! Csak vigyázz, hogy november végétől márciusig ne ébresszenek fel..:-))
Én 60hóra vettem biztonság kedvéért. És külön cascot, hogy ne tudjanak megkerülni. Nem volt jó ötlet -pofára is estem, amikor a szerződés végig olvastam.. így rögtön +4000 Ft törlesztőt sikerült beszerezni. Piszkálta is a csőröm. Eddig..:-)
Nekem még sok van hátra sajnos..:-(( 36 hó-ra akartam, de biztonsági tartalékként inkább 48 lett belőle, amiből már (még csak! hogy a q...!) 3 be is lett fizetve!..:-))
Én még a 34600-as árral számoltam a dolgot. Na abból a pénzből inkább vett volna két újat másik márkából, a megmaradt egy gyári darabot meg elrakta volna tartalékba a következő padkáig!
Köszi a részletes leírást, végül sikerült a beállítás (eddig időm nem volt még rá)!
A szétszerelés könnyen ment, de a beállítás egy kész türelemjáték! Kivesz... teker egyiken, teker másikon... visszatesz... ellenőriz... kivesz... teker... stb, stb! :)
Köszi, de nem sikerült. Sajna mindig bennem van, (lesz?) az az érzés, hogy én és környezetem egy-egy kis robinhood a nagyokkal szemben. Apeh, állami büró, multi, biztosító,Mol,stb... Ezért inponál, ha vissza lehet vágni a sértett dolgokért. Ugyanakkor (tudom) minden rosszabbul sül el hosszú távon, ha az a felállás, hogy én csak visszütöttem...
ON
Inkább ülök a Lacsiba és sz..ok a világra, addig is míg van benne benya.:-))))))
Megkönnyítem a dolgodat! Inkább pofátlan mint vagány, de azért a különbség az, hogy én csak a multit tisztelem meg ezzel a szemlélettel. És csak azért, mert ő is "megtisztel" mint vevőt (gagyi minőség, romlott áru, rossz vonalkódok stb.) üdv
Köszönöm a bíztatást R*R. Megtettem első lépésem. Kivettem a szűkitőt a légszűrőházból. Érezhető változás történt. A következő lépés a direktszűrő lesz.
Látom gumiügyben valamellyest járatosabb vagy. Talán tudnál, tudnátok nekem is segíteni. (több szem többet lát :-) )
Egy másik topikban tettem be ezt a szöveget, de nem igazán tolongtak a válasszal: "Van 1db vadi új (a négy használatban lévő mellett) Hankook 175/70 R13 884-es mintaszámú gumim. Keresnék hozzá társat. 80-90%-os is megtenné, de egy új lenne a legjobb. Tud valaki felajánlani? Itt jelezzétek. Előre is köszönöm."
Valójában a még használatba nem vett pótkerekem-gumimnak keresnék társat. A fentlévők mellé a már nagy kopáskülömbség miatt nem akarnán társítani.
Csak belekeveredett a helyi hegyi rallyn versenyzők közé..:-))) Lacetti 33+1/3..:-))
Keresgéltem a Lacetti magyar jelentését a neten olaszul, angolul, a chevy-ről szóló cikkekben, de sehol semmi... Van egyáltalán jelentése? (A Tacumának van, de azt afrikai nyelvterületről vették.)
Kihozom persze, de már a hasamban mint anno Semeczi Gabriella!!! Mivel ha az asszonnyal megyünk vásárolni, az beletelik egy kis időbe, így elkezdek gyűjtögetni. Eszem egy kis sajtost, de csak akkor ha frissen sütötték, megnézem a javítófestéket és az autóillatosítót is. Öszintén megmondom nem ég a képem, mert a többszörösét elnyúlják tölem. A benzinkútnál nem adnak vissza több forintot, de ha máskor azt mondom "a múltkor hagytam itt pár forintot, egészítsd ki azzal..." az már nem tetszik nekik. Hát ilyen gondolatmenettel megyek vásárolni!
Amennyiben jól számolom , akkor Semyr 22500-ért jutott hozzá egy olyan gumihoz, amit csak az a cég importál KOREÁBÓL. Ebből nem vásároltak be a kereskedők, ez gyári gumi, nem sima kereskedelmi forgalomban kapható gumi. Tavaly például öszesen 20 db-ot kaptak(!) a TKeletről-ről, ez igen kicsi szám.
Ebből az összegből bizony nem kapott volna 2 jót, pláne ha nem is kíván jobbat, pláne ha ez számlás ár és tud is vele mit kezdeni, stb (sokan így vannak ezzel).
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második helyezett BMW +60 kg-ot cipelt és tökéletesen megelégedett a 8 ponttal- kicsúszás vagy megperdülés kockázata nélkül!
És még bélpoklos isvagy?! Nem büfé az te! Vagy a nadrágodban hoztad ki? Azzal segítettél rá testi adottságaidra, hogy a barinődnél bevágódj?..:-))))) Na de pont sajtos?
Mi is az igaz története annak a kiflinek?.:-))))))))
Mit vettél te ennyiért? Versenygumit a lacsira? Ez valami spéci komponensű gumák?
:-))
Nem szidni akarom a koreai gumit, nekem nincs semmi bajom vale (Hankook Optimo van nekem) de ennyiért kettőt is vehettél volna és még nem is szabadna dicsekedned, hogy jó boltot csináltál! Most nézegetem a téli papucsokat, de 15000-ért már UG7-et is lehet szerezni ha minden igaz!
Nem használták ki kicsit a rászorultságodat?
Mellesleg az én lacsim is Kiss-Gerencsér, csak Keszthely..:-)) De a zegiben is dolgoztam egy keveset, mielőtt a keszthelyibe kerültem, úgyhogy ismerem a régi tagokat. Amúgy végre egy olyan fórumozó, aki 100 km-en belül található hozzám! :-)
Szoktam járni a zegi Tescoba, de nem láttam arra olyan veszélyes szegélyeket. Minden esetre gondolj arra, hogy ha nem a szegélyt választod, mennyivel költségesebb lett volna egy karosszériás-fényezős kombináció! :-)
"Egyszer már nyert a Chevrolet, de az nem ilyen volt. Brands Hatchben szakadt az eső, mindkét futam lutri volt, és a kékeknek volt egy kis szerencséjük. Brnóban azonban szó sem volt ilyesmiről. Brnóban a Chevrolet Lacetti megverte a világot."
Üdv! Olcsón megúszod, ha elmész egy nagyobb Tescoba, ahol az autóápoló részen megkeresed a HOLTS COLOR MIX 12.5 ml-es javítót és zsebre teszed. Ha jól értelmezem akkor neked bézs, vagyis melange beige színű a gép. Ebben az esetben a C33 Champagne Gold nevezetű kis javítót kell keresni. Lehet hogy nem szép tőlem de én így tettem. Üdv