Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Értettük a figyelmeztetést. Úgy döntöttem, hogy munkatársamat elküldöm Önnel konzultálni, arról, miként is kell egy kommunistának tevékenykedni.
Alábbiakban közlöm a munkatársnő fotóját, hogy ráismerjen.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Kérem Önt, hogy az elvtársnőt részesítse alapos kiképzésben, pártetikailag.
Értettük a figyelmeztetést. Úgy döntöttem, hogy munkatársamat elküldöm Önnel konzultálni, arról, miként is kell egy kommunistának tevékenykedni.
Alábbiakban közlöm a munkatársnő fotóját, hogy ráismerjen.
Kérem Önt, hogy az elvtársnőt részesítse alapos kiképzésben, pártetikailag.
a solymári PB - továbbra is hangsúlyozva jóhiszeműségét - ellátogatott a canossai VB elnökéhez ahol beható eszmecserét folytattak az említett eftással.
Tovarisok
Öregedő szemeimmel meredten nézem ezt a fertőt. Kérem haggyuk a szekszualitást a hanyatló nyugat ópiumánk. Mi különös agyakból faragott elvtársak vagyunk és semmi szükség erre itt.
Javasolnám példaképp ezt a kapcsolatot, ilyen igazi tovarisokkal mint ez :
a vidám arcok mindet elárulnak, van szünet a munkaversenyben és akkor...igyi tovaris van.
"Eftásak, nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy."
Hát mi ez, ha nem méretügyi forszírozás?
Mindazonáltal megbocsátóak vagyunk, és a solymári PB kollektív öngyilkosságától, mint lehetséges vezeklési eljárástól eltekintünk. Most utoljára.
kyu etnő, a bezprími KB-PB összevont testületének moralizálási, és diszkrécióügyi főmegbízottja
a solymári PB esküszik, hogy ez a méret-ügyi allúzió nem is jutott eszébe (nem is ezt írta, mongyuk). Ha eszébe jutott volna sem írta volna le, a prüdéria mindenek előtt.
Így azonban jó kommunista módra megkövessük az eftásnőt és az utolsó szó jogán, mielőtt szolgálati Makarovunkkal hátbalőnénk magunkat, ártatlanságunkat hangsúlyozzuk.
kapityen Fuxi,
a solymári PB prüdéria- és fantáziátlanságügyi szekciójának alelnöke
s.k.
én nem szeretem a hosszú loboncú elvtársakat.
Kéretik tüsire vágni a frizurát, még a TU-134-es fedélzetén. (Egyébiránt, jobb gépet nem bírt találni a Párt??! Még leesik a végén, oszt annyi a bulinak...)
ne feszegessük kérem méretileg, a feszes program kérdéseit.
Amúgy pedig megfeddem az elvtársat nyilvánosan, az elkövetett pletykázásáért. ;) A bezprími PB még gondolkodik további szankciók alkalmazásán.
ha én egyszemélyben csak 3-4 másik elvtársnővel érnék fel, akkor Andrej Ivanov elvtárssal semmi probléma nem lett volna. De...
Nos, további tyeknyikai részletekkel nem szolgálhatok, de javaslom: trenírozzák az elvtársnők Andrej Ivanov elvtársat. (Előbb persze hagyják regenerálódni picit... ;)
Mielőtt időt szakítanék Andrej Ivanov et-ra, kárpótlásként intézkedem arról, hogy az alábbi elvtárs Önnel töltse a mai estét. A Párt már elküldte érte a TU 134-est, várhatóan este 10 óra körül lesz Önnél.
Ő egy igazán kipróbált elvtárs. Muzikalitása is van neki, meg még sok minden más. Kiválóan tud árkot temetni is. Ezt még Kubában tanulta.
Kérem, holnap tájékoztasson arról, hogy meg volt-e elégedve Ricky et. teljesítményével.
sesebese
Mielőtt időt szakítanék Andrej Ivanov et-ra, kárpótlásként intézkedem arról, hogy az alábbi elvtárs Önnel töltse a mai estét. A Párt már elküldte érte a TU 134-est, várhatóan este 10 óra körül lesz Önnél.
Ő egy igazán kipróbált elvtárs. Muzikalitása is van neki, meg még sok minden más. Kiválóan tud árkot temetni is. Ezt még Kubában tanulta.
Kérem, holnap tájékoztasson arról, hogy meg volt-e elégedve Ricky et. teljesítményével.
sesebese
Nem találok szavakat a meglepetésemre. ANdrej Ivanov nem volt elég tettrekész?
Nem hiszem el. Itt hüledezünk az elvtársnőkkel, akik hogyismondjam elég feszes kapcsolatban vagyunk Andrej Ivanov elvtárssal.
Eddig Ön az első, aki panaszkodott rá.
Andrej Ivanov gyakorlatilag fáradhatatlannak bizonyult. Egy-egy pártgyűlésen, ahol ő és 3-4 etnő vett részt, maga volt a feszesség.
Most azonnal magamhoz rendelem, és magyarázatot kérek erre az alapszervezetünket ért gyalázatra.
Adok neki egy esélyt, hogy magyarázkodjon.
Kérem az elvtársak elnézését, ha most egy-két órára kivonom magam az ároktemetésből.
el is felejtettem reagálni Andrej Ivanov elvtárssal kapcsolatban, és kellőképpen méltatni az Ön velem kapcsolatos figyelmességét. Elnézést a modortalanságom miánt.
Naszóval, Andrej Ivanov elvtárs - bár mindent megtett, mégsem - tudott megfelelően feszes programot produkálni. Az okokat nem részletezném, szemérmes kommunyisztka vónék.
Kérem az elvtársnőt, legközelebb jobban tesztelje le a kirendelt elvtársakat. (Erre a Vezérfőkapitány elvtársat és a solymári PB-t azért mégsem kérhetem fel...)
"KIRE SZAVAZNÁL?
Feles Elek válasz erre | adatok | e-mail 2002.03.09 13:15 (11540)
MIÉP
MIÉP"
Elvtárs, a solymári PB magyarázatot vár. Belülről bomlasztottam, megtévedtem, ilyesmi. Töredelmes bocsánatkérés után felvehetünk, ha az eftásak is (és természetesen Nikolits et. személyesen is) jónak lássák, volt már ilyen a történelemben.
Rövid úton felvettem a kapcsolatot Blondova etnővel.
Asztat üzeni az elvtársnak, hogy ő direkte szereti a kihívásokat.
Kifejezetten kedvére valónak találja, hogy az Ön mozgalomban, ároktemetésben megfáradt tes... lelkét kissé felüdítse.
Biztosított arról, hogy a teszt során semmi olyan nem történik majd, ami az elvtársnak nem akaródzna.
Ez olyan, mint a kommunizmus, csak önkéntes alapon működik.
off
Mi a fene ez a gépemen? Valami náci vírus? A yahoo-n is csak ilyen négyzetek vannak.
mi, komenisták a protekcijót valóban nem szívelhessük, de azonban a nepotizmust és egymás elvi támogatását azt nagyon. Közbenjárását köszönöm, ígérem, a testet vagyis tesztet illetően részletekbe menő beszámolót írok a következő solymári napiparancs mellékletébe.
Magánjellegű megjegyzésként talán csak annyit, hogy kicsit izgulok, mivel Irina Szergejevna a faszista Kahn-féle doktriner szekcuálismeretterjesztés tanai szerint igen jó nőnek minősül, az én életemet viszont eddigelé a mozgalmi munka töltötte ki. Konzultácijó alkalmával talán hívja fel Blondova etnő figyelmét járatlanságomra. Na mindegy, für alle felle megyek fegyvertisztítási gyakorlatra.
Úgy látom, nem volt elég feszes programja tegnap este Andrej Ivanov elvtársunkkal, hogy már hajnalok hajnalán itt harcol.
Jelzem, alapszervezetünk tegnap este mulatott egy cseppet abból az alkalomból, hogy egyre több kis mitugrász fidesznáci köztisztviselőt sikerült kirúgatni. Az ünnepelés során magamhoz vett körtepálinka és vörös bor hatására ma nem vagyok különösen friss állapotban. Még a pufajkám felvétele is nehézségekbe ütközött.
Jelzem továbbá, hogy ma reggel telefonon közölte egy fidesznáci - aki azt hiszi, közéjük tartozom - hogy tegnap rövid úton kirúgták az egyik minisztériumból. Ennek örömére majdnem meghúztam a pálinkás üveget, de fegyelmezett kommunistához illően ellenálltam, Tudtam, hogy vár a mozgalom.
Mi kommunisták nem szeretjük a protekciót, de tekintettel az elvtárs mozgalmi múltjára, úgy döntöttünk, hogy intézkedünk.
Intézkedésünknek köszönhetően Irina Szergejevna Blondova etnő ma este 6 és 8 óra között időt szakít arra, hogy feltérképezze az elvtárs idejológiai és szakmai felkészültségét a munkásőrségbe való belépést illetően.
Jelzem, hogy Nikolits et. is nagyon igyekezne Irina Szergejevna közelébe kerülni, de elvtársaink minden létező módon megakadályozzák, hogy Ön előtt bejusson hozzá. Nikolits et. úgy pattog, mint a nikkelbolha, rettenetes egy elvtárs.
Bízom benne, hogy az elvtárs megfelelőnek bizonyul a munkásőrség tagjává válni. Még ma este konzultálok Irina Szergejevna etnővel Ön illetően.
csatlakozva hozzászólásához, megemlítem, hogy a mellékelt kép tanúsága szerint a solymári PB - a szinergiákat kihasználva - egyszerre tud árokbetemetni és kritikus szint alá esett színvonalat keresni.
Előre a nemzetközi munkásosztályért, vörös Csepel felelj neki!
Fuxov
(PS: nem kéne a nótát átírni, hogy "Vörös Budapest, felelj neki!"?)
Meg vagyok nyugodva, így már csak Sesebese elvtársnőnek kell előkerülnie.
Remélem, nem rabolták el őt is a polgári körök!
Aki látta, szóljon neki, hogy a mozgalomban türelmetlenül várják.
rosszul esik a solymári PB-nek, hogy Ön az alábbi képpel IRL adatok közzétételének bűnébe esett. Mer' jó, minden kapitány szeret inni, egyik-másik le is részegedik időnként, de hogy ezt kommunisták és főleg kommunyisztkák szeme elé is tárjuk, az nem szép. Na nem baj, önkritikát gyakorlok és megfogadom, hogy a jövőben tartózkodom a Kamennaja Dinka élvezetétől.
Kyu elvtársnő!
A munkásőrség ébren van (ÉBERSÉG!!!) hiszen le sem feküdt. Mi éjszaka is őrizzük a munkásokat, nehogy kiszökjenek a munkatáborból. SZABACCSÁG!