Keresés

Részletes keresés

Agitátor Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2623

Íme a megoldás elvtársaim, gondolom sokak számára ismerős...

strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2622
A farkcióba történő belépési szándékát tudomásul vettem, kyu etnővel konzultálunk.

Daragaja tavarisnya,

most Ön vagy igen szellemes, vagy hívom ambulanter Sigmund Genrihovics Freud eftásat is.
Bocsáccson meg, eztet nem tudtam kihagyni.

Harcos stb.

Fuxi marsall

Előzmény: sesebese (2616)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2621
Moj daragoj,

a 20 évet honnan teccik gondolni? És mire fel ez a nagy optimizmus??
A "gondoltam" betűhalmaz miatt pedig újabb 20 évet adjon hozzá az elvtárs.

Az alapító tagok hiányolása ügyében viszont számból vette ki a szót az elvtárs, továbbá felettébb hiányolom főmozgalmárunkat, médiamogulunkat, drága Lajos bácsinkat. Nem lehetne valahogy idecsábítani?
Sesebese elvtársnő utasításomra rögvest kipostáz neki egy megfelelő elvtársnőt, kizárólagos használatra.
Vagy a konyak hatásosabb?

Előzmény: strongdong (2618)
Agitátor Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2620
Kedves elvtársaim!
A román testvéreink megtalálták a megoldást a magyar fasiszták kérdésére Romániában....
http://www.payback.go.ro/index2.html
Mivel az oldal angol nyelvű ezért szeretettel ajáljuk minden internacionalista elvtársunknak...
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2619
Kedves dez1 et.!

természetesen ott leszek. Viszem magammal egy régi barátomat is:

Üdvözlettel: Capitaine "dózecsecsincs" Fuxului, a solymári 23 millió romány képviselője
(ja, asszem összekevertem két topikot)

PS: lehet majd fidesznácit verni?

Előzmény: dez1 (2617)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2618
daragaja kyu,

ha nem ma délelőtt játszottam volna el - lehet, félreértésből kifojólag - a renomémat vagy 20 évre a bezprimi PB VB előtt, azt mondanám, hogy gondoltam. Így viszont csak áldom a szerencsémet, hogy ilyen kellemes, szőke pártsejtbe vitt a jó szerencsém, no meg vörös kommunista vérem. Jut eszembe: hol lehetnek az alapító eftásak?

sesebese etnő,

1. a genyetikai kódolásról már Liszenko és Micsurin eftásak is megállapították, hogy burzsoá áltudomány.
2. Nikolits et.-at kigolyóztam (a.m. elvittem Kőbányára, az ottani rezidensünk bemutattattam Cicciolina et.nőnek, a marsall eftás később oda nyilatkozott, hogy soha többé nem jön vissza a P.m.10.vk.-ba és egyben átruházta rám a parancsnokságot.
3. Visinszkij et. azt üzeni, hogy ő már öreg, egyébként is leköti a pártszervezés, valami Putyin jár hozzá fojton audienciára: ne zavarjuk, ha egy mód van rá.
4. Tóbiás eftás azt üzeni, hogy részéről a fáklyásmenet. Rába et.nő csecsemőt gondoz, nem jöhetne egyébként se. Pedig mi kommunisták, mindig ügyeltünk rá, hogy a néprétegek megfelelően legyenek reprezentálva köreinkben, ha más nem, erre jó volna a Miss Rábaköze eftásnő.

Így hát marattam egyedül belépési szándékkal.

Fuxov marsall
s.k.

Előzmény: kyu etnő (2615)
dez1 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2617
Elvtársak!

Megemlékezendő a testvéri szomszéd népeknak a kapitalista reakciós magyarországgal szemben támasztott, abszolút jogos területi követelések teljesülésének 82-évfordulójáról nem csatlakoztok az ma este szervezett hálaadó felvonuláshoz, mellyel köszönetünket és hálánkat fejezzük ki az érintett országok nagykövetségei előtt?

találkozó: este hétkor a Rákosi apánk által várostervezési okokból felszámolt templom helyén a városligetben.

sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2616
Kedves Fuxi et!

Sajnálatos módon, a megtorlás módszerét bemutató kép nagyon kicsike, így nem igazán tudom kivenni az akció lényegét.

A farkcióba történő belépési szándékát tudomásul vettem, kyu etnővel konzultálunk.
Muszáj drága, szép Nikolits elvtársat is bevonni? Maga még csak jöhetne, egy ilyen jó elvtársanak csak örülnénk köreinkben. Én Tóbiás elvtárssal is szeretnék kicsit frakciózni. Igaz, ehhez likvidálni kellene Rába Tímea etnőt.

Egyébként a megtorlás nem jellemző ránk kommunista nőkre, mi csak nyelünk, nyelünk, igaz, nem is felejtünk. Soha, semmit nem felejtünk el, így vagyunk genyetikailag kódolva. Ha érti az elvtárs.

sesebese

Előzmény: strongdong (2612)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2615
Közlöm Önnel, moj daragoj, hogy én is szőke vagyok. Méghozzá abszolut természetes, mondhatni nem tehetek róla.
Előzmény: strongdong (2612)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2614
Tisztelt Kannibál Kovács Úr!

nálunk, kommunistáknál az emberevés nem halálos bűn. Ez: "Kannibál Kovács válasz erre | adatok | e-mail 2002.05.10 18:36 (52)
Kezd már nagyon ingerelni ez a fene nagy MDF-imádat. Én 1990-ben és 1994-ben is rájuk szavaztam. 1998 óta vagyik Fidesz-szavazó." viszont feltétlenül.

BTW nagyon szépen megtanult az eftás képet linkelni, mégis (bár nem én vagyok a topikgazda), kérem, a mi kis fórumunk esetében fontolja meg a mondást, mely szerint több kicsi többre megy, ill. jóból is megárt a sok(k), pláne, ha nem tartozik a témához.

Remélem, soraim jó egészségben találják.

Fuxi kapitány

Előzmény: Kannibál Kovács (2611)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2613
Kedves Kannibál Kovács elvtárs!

Örömmel vettük a szép albumot, jó látni ezeket az arcokat.
Mondjuk a sort záró elvtársnő határeset. Mi, kommunista nők nem szeressük az ilyen szilikonyos naccsádokat.
Meg ez a ruha is, kérem! Hogy lehet ebben árkot temetni, náci gyűlésekbe lőni stb?
Kérjük az elvtársnőt előírás szerinti pufajkába öltöztetni!

sesebese

Előzmény: Kannibál Kovács (2611)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2612
daragaja sesebese,

a megtorlást természetesen Ő tervezi, nem én.

Maga részéről valahogy így képzelném:

.

Persze ez csak kyu et.nő esetében stimmt, Ön ugyanis saját bevallása szerint szőke.

Visinszkij et. (l.m.f.) azt üzeni, megbocsát, ha minket is bevesznek a frakciózásba. Ja, és természetesen Nikolits et.-at is.

Fuxov

Előzmény: sesebese (2607)
Kannibál Kovács Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2611
Az Akciócsoport című új televíziós sorozat sztárjai:

Kannibál Kovács Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2610
Az Akciócsoport című új televíziós sorozat sztárjai:

Feles Elek Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2609
Örömmel tölt el, hogy a Mozgalom figyeli -remélem hasznos- tevékenységemet, kedves Fuxiny eftás!

Ideológiai képzettségem azonban megóv attól, hogy ilyen könnyen észrevehető csapdákba belemenjek:
" feles, kiindulva abból, hogy szto gramm az egy deci"

Máramennyiben vízről van szó. De nem vagyunk mi állatok!
Szto gram vódkocsku még testvé*, akarommondani eftársak közt is legalább 120 milliliter...

*elnézést, de a náci szóhasználat nálam munkaköri ártalom.

Előzmény: strongdong (2599)
wupiupi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2608
Kedves Elvtársnők és Elvtársak!

A Párt által alapított Magyarország Rt., Medgyessy Elvtárs elnök vezérigazgató elnökletével ma megtartott igazgatótanácsi űlésén úgy döntött, hogy új tízezer forintos bankjegyet vezet be jövő szerdától, egyben a régit ma délután 2 órától használaton kívül helyezi. Abban a pillanatban, amikor a régi megszűnik, az újat, mint kizárólagos fizető eszközt 12.457,-Ft. + ÁFA + 382,-Ft községfejlesztési hozzájárulás áron lehet és kell megvásárolni a Hazafias Népfront területileg illetékes irodájában. Az intézkedést a Kövér László által alapjaiban megrendített gazdaság elborzasztó helyzete tette szükségessé. Egyúttal az alapszervezetektől származó követeléseknek engedve, az első száznapos tervből kivételezte az igazgatótanács a sör árának 5,2 Ft-ra, a kenyér árának 3,6 Ft-ra történő csökkentését, valamint a megbékélést. Nyomatékosan kijelentjük, hogy spekulációs csúsztatás az az állítás, miszerint Kovács László Elvtárs a megbékélés elleni szellemesen összefogott, könnyed eleganciával átszőtt, meggyőző érvelése során tört-zúzott és ordítozott volna. Tovább folyik a miniszter elvtársak számára meghírdetett "Ki talál rövidebb idő alatt több elimázsolt pénzt a tárcájánál" című ügyességi verseny. A versenyben sajnos nem tud résztvenni a Külügyminiszter Elvtárs, mert sportoláskor szerzett enyhe kézsérüléseit és ismeretlen eredetű hangszál gyulladását a Kútvölgyi úti Kórházban ápolják.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2607
Fuxi et!

A frakciózást csak a kemény munka közbeni pihenésként fogjuk fel kyu etnővel.

A nap 24 órájában nem lehetünk folyamatosan résen, mint alant

Jelentem, hogy az árokbetemetés is rendben zajlik körzetünkben, saját módszereinkkel

A megtorlást miként tervezi az elvtárs?

sesebese

Előzmény: strongdong (2603)
VirágElvtárs Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2606

kyu etásnő, ne aggódjék. A külső ellenséggel fogunk most leszámolni.
a mellékelt képen a lehetőségek tárháza látható. Hova inditsunk transzportot a fasiszta elhajlókból. A megbékélés jegyében, egy kis fakitermelés nem árt meg senkinek.
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2605
Moj daragoj Vezérfőkapitányovics,

mi nem frakciózunk, hanem mozgalmi munkánk hatásfokának maximálása érdekében szoros eszmecserét folytatunk.

kyu, mozgalmimunka-hatásfoknövelő szaktekintély

Előzmény: strongdong (2603)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2604
Nagyon kíváló, így már jöhet a buli. (Mindezt súgva mondom, hogy Virág Elvtárs meg ne hallja, mert a végén még számüzet a kellemes bezprími PB-ből a solymáriba.)
Előzmény: sesebese (2602)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2603
Elvtársnők,

a frakciózást a törvény ugyan nem bünteti, mi viszont megtoroljuk.

Gondoljatok rá:

Na azért.

Felix Edmundovics, a Párt ökle
s.k.

sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2602
Kedves kyu etnő!

A beszámolóink mindig fajsúlyosak, erre törekszünk, ezért vagyunk jó kommunisták. Várom az Ön hasonlóan fajsúlyos beszámolóját.

Jelzem, hogy Ricky et. kopaszítása megtörtént a repülőgép fedélzetén.

sesebese

Előzmény: kyu etnő (2600)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2601
T 50 gramm et.,

még azt elfelejtettem (szélsőséges, jópofának hitt, undorító, kódolt antiszemita beköpésre,

hogy tőlünk, kommunistáktól az antiszemitizmus oly messze áll, mint Makó lovag Jerushalaimtól. Amire céloztam, az pusztán a történelmi tény, hogy az ún. kisnyilasok minden további procc.. prosze..., procedúra nélkül felvételt nyertek volt mogyerisztáni provinciánk rezidensegysége, a Magyar Dolgozók Pártja soraiba. Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét.

Solomos Michoels, színész
Icak Fefer, költő
Szamuel Goldstejn, vezető közgazdász

Lejegyezte:

Fuxov
s.k.

Előzmény: Feles Elek (2596)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2600
Drága Sesebese elvtársnő,

levelét, melyben részletes beszámolót közöl alapszervezeti tevékenységükről köszönettel megkaptam.
Kellő mértékű feldolgozása egy kis időt azért igénybe fog venni, mivel az ilyen fajsúlyos iromány emészthetősége nem mindig nevezhető könnyednek.
Hasonlóképpen mellékelem majd én is, a bezprími KB-PB összevont testület munkájáról szóló részletes beszámolót.

Addig is maradok híve:

kyu etnő, a bezprími KB-PB összevont testület beszámolókészítő részlegének vezető főmunkatársa

Előzmény: sesebese (2588)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2599
T petygyeszjaty gramm* et!

Igen, igen, mi adunk a konspirácijóra, köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet erre. Mindazonáltal Ön is beláthassa, hogy hozzászólásait végigolvasva juthattam arra a következtetésre, hogy az Ön egyénisége és beírásai nem mentesek némi ellentmondásosságtól. Kötelességemnek tartottam felhívni a t. komancs eftásak figyelmét erre a tényre.
Mindazonáltal részemről boldogan ölelem Önt elöljáróm, Nikolits et. keblére és egyben kérem, hogy rendszeresen vegyen részt rund um dí úr tartó pártfoglalkozásainkon.

Szvoboda, pobjeda!

Fuxov
s.k.

* feles, kiindulva abból, hogy szto gramm az egy deci

Előzmény: Feles Elek (2596)
VirágElvtárs Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2598
a fiatal mérnököket tömöritő (zip kód) szervezet logóját ideteszem, okulásul

kyu etnőt figyelmeztetem ugyanaz a csoport fejlesztette ki a tu154-et is!!!!!Semmi ideológiai el-ki ingás.
a teremburáját.

Előzmény: VirágElvtárs (2597)
VirágElvtárs Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2597
Ettásnő
ez ami történt a fiatal szovjet mérnökök által kifejlesztett antiszeksz szűrő....
én igy tértem haza a Spanyol forradalomból. Nme vagyok rá büszke, hogy igy elbántak velem a fasiszta brigantik. DE hozzáteszem nem adtam könnyen.

Előzmény: sesebese (2591)
Feles Elek Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2596
Kedves Fuxov eltárs!

Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, az ilyen éber és élesszemű eltársak előtt, mint ön is, akik tökéletesen tisztában vannak a dezinformáció hatékonyságával és szükségszerűségével. Egyrészt én már Anagy Októberi sajn akarommondani Novemberi Események óta figyelem eme rovatot, mely szellemi táplálékként világít a mai protofasiszta és posztnáci politikai közhangulat alagúti ködében. Gondolom feles leges is itt utalnom a proletár öntudattal, spermanensen folytatott belsőelhárítási tevékenységemre, mely beírásaim mozgatórugója, hajtóereje. Úgyhogy kéretik engem nem lebuktatni! Hagyják, hogy áldozatos szerénységem, a munkásmozgalom frontharcát az illegalitás magányos és veszélyekkel teli farvizén megvívja!

Eltási üdvözlettel:
Vakondov eltás

ui.:
A "volt már ilyen a történelemben" megjegyzésével remélem nem arra a szélsőséges, jópofának hitt, undorító, kódolt antiszemita beköpésre utal, hogy "Marxtól a Fotexig"?! Én nem vagyok elhajló! Belőlem sosem csinálnak szociáldemokrata szalonnát!

Előzmény: strongdong (2575)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2595
Azér' lássa be az elvtárs, hogy megérte...
Szvsz. a hölgy "mellesleg" nem fért be, csak harmadjára.
Előzmény: strongdong (2594)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2594
Kedves sesebese et.nő,
ijen kitartást még maga Malinovszkij et. is megbecsülne.
Mindazonáltal lehetséges, hogy hasztalan, mert a tűzfal nem engedi be Önt a kep.tar.hu-ra. Engem se, ez a fidesznácik bűne, mint tuggyuk.

Fuxi

Előzmény: sesebese (2593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!