Keresés

Részletes keresés

sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2653
Werber elvtárssal napi kapcsolatom van, üzenhet neki az elvtárs.

Jelszó: sárga sál.

sesebese

Előzmény: BaSand (2652)
BaSand Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2652
Bocsánat, én Werber elvtársat keresem...
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2651
Lajos bá et!

Erre szokta volt mondani Géza bácsi néhány hosszúlépés után a kiskoszosban, hogy magának a sz@r se elég büdös, már megbocsásson.
Az elvtársnőkért személyes garanciát vállalok, na nem olyat mint a fidesznáci nyikhajék pl. a Magyar Televízióért.

Maga csak ismerkedjen az elvtársnőkkel, ha már ilyen szép számban megjelentek a fogadására, különben visszarendelem őket a pártirodára.

sesebese

Előzmény: Lajos bácsi (2650)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2650
Na, ez a Titanilla et.-nő pedig baloldali túlzónak néz ki...
Előzmény: sesebese (2649)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2649
Kedves Fuxov et!

A lerókázást kyu etnőnek címezve megmagyaráztam. Mivel azonban enyhe neheztelést vélek soraiban felfedezni, úgy döntöttem, hogy átirányítom a solymári PB. irodára Titanilla etnőt, hogy az adminisztrációs feladatokat intézze.
Holnap reggel jelentkezik Önnél

Remélem, az etnő nagy segítséget jelent majd a mozgalmi munkában. Kérem, hogy gondoskodjék számára pufajkáról holnap reggelig.

A ma esti tesztelést el ne felejtse, mert új időpontot már csak szeretett Nikolits et. után tudok biztosítani Blondova etnőnél.

Üdvözli Önt:

sesebese
farkcióvezetőnő

Előzmény: strongdong (2643)
csabiman Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2648
Mivel sajnos szovjetül nem tudok, ezért a baráti (bár persze nem annyira fejlett és kultúrált, mint A Nagy Tanítómester népe) cseszlovák nép nyelvén próbálok az elvtársakkal kommunikálni - hiszen testvérnépek!!

Csak sajnos mi vagyunk ilyen jöttmentek, magyarok. Persze már ha létezik ilyen, hogy magyar.

A do toho azt jelenti po ceskoslovensky, hogy hajrá, mindent bele!

Maj sa,

tvoj priatel,

Csabi-muzs

Előzmény: strongdong (2646)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2647
Maja daragaja kyu etnő!

Sz balsojem csodálozásom vigyel tvajó piszmó. Ja nye znáju nyicsevó ab etom, kto utasítovála organyizováty mojem fogadóbizottságem. Jészli tü bilá, fogadovájes maja szpaszíba, plíz.
Já znáju, sto Mozgalom bolse elvárejet vszegda. Etot ocsany harasó. Harósij Mozgalom elvárájet bolse sz molzgalmárom.
I ja budu lesováty, kagda tü bugyes szervezováty takije fogadóbizottságom menyá.
Balsoje szpasziba nohhejnmál.

Tovaris Lajos Bátyuskov.

Előzmény: kyu etnő (2638)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2646
Egyetértek. Sőt, maga Nikolits et., egykori főnököm is egyetért. Ki a szadeszkreténekkel a szociáld.. kommunista kormányzásból!

Sto eto "do toho"? Vü vasztocsnoszlavjaszkij tovaris?

Fuxi "Jan Golian" kapityen

Előzmény: csabiman (2644)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2645
Nem teccik ismerni a viccet?

Nyuszika megy az erdőben, azon gondolkodik, hogy szólítsa meg a rókát, ha találkoznak: Róka úr? Róka barátom? Kedves Rókám? Nem jó, majd egyszerűen lerókázom.

Etnő felszólításának a fél 8-at illetően nem tudok eleget tenni, én olyankor még a kéróban rohangálok pufajka nélkül.

AZért remélem, az ároktemetést folytatni teccik délután is.

Üdv: sesebese

Előzmény: kyu etnő (2641)
csabiman Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2644
Igen, kedves elvtársak, elérkezett az idő, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált konc(z) Szabad Demokratáktól!! Ők úgyis a feudalista osztálykülönbségeket akarják fenntartani a társadalomban!!

Do toho pre szavjetszkaja republika!!

Előzmény: sesebese (2642)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2643
sesebese et.nő, kedves,

mondjuk, hogy ezt a lerókázást megbocsátom. (Tuggya tegnapról, hogy kyu et.nő nem áll jól a nácik nyelvén, meg ugye lehet, hogy nem is vitorlázik, fordíccsa mán le neki a kedvemér, mer így kicsit hülye fényben tűnök fel. Bittsén.)

Dóra et. jelenti, hogy a kommunista pártsejtek életében a titoktartás elsőrendű fontossággal bír.

Szabaccság, ároktemetés!

Fuxov
s.k.

Előzmény: sesebese (2640)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2642
Dárágoj Fuxov!

Ha Veér úr likvidálására kerül sor, azt szívesen elvállalom, mert a XIII. kerületi pártirodám mellett lakik az illető szadeszkretén. Többször találkoztam már vele, erős késztetést érezve az elgáncsolására. Dr. Bólyára ráállítom egyik emberemet.

A kvartélyt hogyan kell értelmezni? Miféle tervei vannak az elvtársnak?

sesebese

Előzmény: strongdong (2639)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2641
Köszönöm az elvtársnőnek,

de kit teccik lerókázni???!

A holnapi viszontlátásra elvtársak, reggel 1/2 8-ra mindenki itt legyen!

kyu kommander

Előzmény: sesebese (2640)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2640
Kedves kyu etnő!

Igazán nem állt szándékomban az Ön köreit zavarni. Azonnal megszüntetem a "moj daragoj" használatát. Egyszerűen lerókázom, így jó lesz?:-))

Etnő részére küldtem egy rövid elemzést a pártmunka szépségeiről.

sesebese

Előzmény: kyu etnő (2636)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2639
daragaja sesebese,

Veér úr egy szadeszkretén (copyright by Pirítós). Majd jól szólok a Nagyasanca eftásnak és úgy kivágja a farkcióból az illető urat, hogy Újlipótvárosba esik vissza... Nekünk igazi kommunista szagértőre van szükségünk. Javaslom, nézessen utána dr. Bólyának, aki (szvsz) jó tollú ember, és iszik is. Ehhez télleg már csak a kis piros könyv kéne.

Kedves kyu et.nő,

a perösszeg felét állom, amennyiben valamennyien közösen poharazzuk el a Rékánál. Kosztot mindenki maga fedezi, a kvártélyt a Cég.

Fuxi marsall

Előzmény: sesebese (2637)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2638
Daragoj Lajos bácsi,

Fuxi Vezérfőkapitány elvtárshoz csalatkozom: én is meg vagyok hogyishívjákolódva.
Az én kifejezett utasításomra kapta Ön a nemakármilyen fogadó bizottságot, és se egy köszönet, se egy semmi. Illetve de: semmi.
Nahát Lajos bácsi, Öntől a mozgalom többet várt.
Lesheti, hogy mikor szervezek hasonló elvtársnőket személyes használatra...

Előzmény: Lajos bácsi (2633)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2637
Dárágoj Fuxov!

Az Iste.. Leninért, abba ne hagyja a szellemeskedést.
Vannak tulajdonságok a kommunista hímekben, amik különösen közel állnak szívemhez. Ilyen pl. a jó humor, a szellem, a pontosság, továbbá a korrektség, a komcsi igazságérzet, a párthűség.

Ha fentiek adottak, akkor az sem baj, ha az illető hím nem így néz ki:

Az illető urakról nem tudok, de megbízható embernek ott van a drága, jó Veér András.

sesebese, farkcióvezető etnő

Előzmény: strongdong (2632)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2636
Figyelmeztetem, Sesebese elvtársnő, hogy a "moj daragoj" védett kifejezésnek minősül, és amennyiben Ön továbbra is használni óhajtja, úgy 1 milliárd Ft-ra fogom perelni (min Pártunk tette anno az aljas fidesznácikkal).
Előzmény: sesebese (2629)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2635
Daragoj Lajos bácsi,

nyema problema, csak azt akartam kérdezni, hogy miután Galina et.nővel megvolt a pecsere (jól ejtem?), jöhet-e a solymári farkció is?

Fuxi

Előzmény: Lajos bácsi (2633)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2634
De ugye ez a Galina et.-nő nem jobboldali elhajló? Ezen a képen ugyanis éppen jobboldalra hajlik...
Na sebaj. Majd tüzetesen megvizsgáljuk.
Előzmény: sesebese (2631)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2633
Dárágoj Továris Fuxov!

Tü bolsoje félreértovájes minyá. Já toljka za mozgalmoványiem érdekem hácsu megvizsálováty moj fogadóbizottságom. Da, toljka továris Ságvári sz áldottom emlékem étot megzsity búgyet!

Továris Lajos Bátyuskov

Előzmény: strongdong (2630)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2632
daragaja sesebese,

szóval ajándékozott nekem egy magas labdát: köszönöm. Igaz, jó szem is kell az ilyesmihez.

Ha untatom, ezentúl nem leszek marha szellemes. Javaslom ehelyett a nótázást, csatlakozva egyszersmind a Lajos bácsi-féle ütemes tapshoz:

Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A gyôzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!

A föld fog sarkából kidôlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

De Luxe kartácsnő fidesznáci? Ezt nem tuttam. Mik a hírek dr. Bólya Péter és dr. Veres Pál házatájáról? Csak kéne nekünk is egy megbízható, régi jó szakember a csapatba...

Fuxi marsall,
a P.m.10.v.k. farkciótag-aspiránsa

Előzmény: sesebese (2629)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2631
Kedves Lajos Bácsi et!

Örömmel látom, hogy megérkezett. Ez alkalomból pótlólag befutott még az Ön fogadására Galina etnő is, aki éppen az ároktemetés miatti izomlázát enyhítette a vízben.

Az elvtársnők anyagáról szerezzen nyugodtan személyes tapasztalatot.

Előzmény: Lajos bácsi (2628)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2630
Daragaja kyu,

egy nevető eftásnő mindig szép. Ha szőke, ha nem. Egyébként a dolgozó népet rongálom.

T. Gyágyá Alexej!

azér feltűnő ám, hogy hetekig ránk se tecc hogyishíjjákolni, de ha Tamarával, Ludmillával stb. tuningolt meghívót kap, akkor 3 perc 10 másodperc alatt megjelenik!

Zá Rógyinu, zá farkciju!

Fuxov

sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2629
Moj dárágoj Fuxov!

Csodálkoztam, hogy az előbbi szösszenetében erre a kis apróságra nem tett megjegyzést. Nos, igazság szerint először csak elírás volt, asztán úgy gondoltam, miért ne lehetnék én is ollyan marha szellemes, mint egyes elvtársak. Így asztán nem javítottam ki.
A jó öreg Sigivel szívesen konzultálnék ambulanter, ha leheccséges. Volna mit megbeszélni vele.
Már gondolkodtam azon is, hogy megkeresem De Luxe Elvira etnőt, de kiderült, hogy fasisztafidesznáci, így letettem erről.
Nem tom, miért van, hogy én konkrétan mindig arra gondolok...

sesebese

Előzmény: strongdong (2622)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2628
Érdekes, valahogy megsejtettem, hogy itt várnak engem. Ugye, a fogadóbizottság tagjai különös anyagból vannak gyúrva? Remélem, hogy erről majd személyes tapasztalatszerzés útján meg tudok győződni.
Előzmény: sesebese (2626)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2627
Traiasca Partidul, si Tovarasul Nicolae Ceausescu!
Ceausescu - heroism, Romania - comunism!
Ceausescu - PCR!
Ceausescu - PCR!
Ceausescu - PCR!
Ceausescu - PCR!
(Ez utóbbi kiejtése: pecsere. Ja, és különben hosszan tartó, ütemes taps.)
Előzmény: strongdong (2624)
sesebese Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2626
Lajos bácsinak saját kezű felbontásra!

Kedves Lajos bácsi!

Tájékoztatom, hogy az Ön számára külön fogadóbizottságot szerveztünk, aminek tagjai: Ljudmilla, Natasa és Tamara etnők.

Szíveskedjék alkalmasint tiszteletét tenni nálunk.

Íme, a bizottság, bevetésre készen Godo... Önre várva:

Előzmény: kyu etnő (2621)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2625
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bocs, de ettől már nagyon kiestem a szerepemből.

:)))

Előzmény: strongdong (2622)
strongdong Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2624
T Agitátor et.,

már néhai jó Sztálin et. megmondotta volt (és lássuk be, azért az Ő szavának még volt súlya), hogy a nacionalizmus nem összeegyeztethető a kommunizmussal. Innen küldöm forró, testvéri üdvözletünket román barátainknak, üzenve, hogy mi ugyan románul nem tudunk (jól), de ennyit

"Dă-te-n pizda mă-tii jos
Că Ardealul nu-i a vost"

még mi is megértünk. Úgyhogy Erdély ide vagy oda, "miénk" vagy "övék" (egyébként a nemzetközi munkásosztályé), nem megyünk se az édesanyánk ... majmitmondtam, se sehova.

Éljen az internacionalizmus, vesszes az átkos sovinizmus, nacionalizmus, patriotizmus, nincsvalakinélegyidegenszavakszótára, stb.

Fuxi marsall

PS: egyébként a solymári PB köszöni, hogy fel tecc hívni figyelmét az egyébként igen érdekes vebszájtra.

Előzmény: Agitátor (2620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!