Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Erre szokta volt mondani Géza bácsi néhány hosszúlépés után a kiskoszosban, hogy magának a sz@r se elég büdös, már megbocsásson.
Az elvtársnőkért személyes garanciát vállalok, na nem olyat mint a fidesznáci nyikhajék pl. a Magyar Televízióért.
Maga csak ismerkedjen az elvtársnőkkel, ha már ilyen szép számban megjelentek a fogadására, különben visszarendelem őket a pártirodára.
A lerókázást kyu etnőnek címezve megmagyaráztam. Mivel azonban enyhe neheztelést vélek soraiban felfedezni, úgy döntöttem, hogy átirányítom a solymári PB. irodára Titanilla etnőt, hogy az adminisztrációs feladatokat intézze.
Holnap reggel jelentkezik Önnél
Remélem, az etnő nagy segítséget jelent majd a mozgalmi munkában. Kérem, hogy gondoskodjék számára pufajkáról holnap reggelig.
A ma esti tesztelést el ne felejtse, mert új időpontot már csak szeretett Nikolits et. után tudok biztosítani Blondova etnőnél.
Mivel sajnos szovjetül nem tudok, ezért a baráti (bár persze nem annyira fejlett és kultúrált, mint A Nagy Tanítómester népe) cseszlovák nép nyelvén próbálok az elvtársakkal kommunikálni - hiszen testvérnépek!!
Csak sajnos mi vagyunk ilyen jöttmentek, magyarok. Persze már ha létezik ilyen, hogy magyar.
A do toho azt jelenti po ceskoslovensky, hogy hajrá, mindent bele!
Sz balsojem csodálozásom vigyel tvajó piszmó. Ja nye znáju nyicsevó ab etom, kto utasítovála organyizováty mojem fogadóbizottságem. Jészli tü bilá, fogadovájes maja szpaszíba, plíz.
Já znáju, sto Mozgalom bolse elvárejet vszegda. Etot ocsany harasó. Harósij Mozgalom elvárájet bolse sz molzgalmárom.
I ja budu lesováty, kagda tü bugyes szervezováty takije fogadóbizottságom menyá.
Balsoje szpasziba nohhejnmál.
Nyuszika megy az erdőben, azon gondolkodik, hogy szólítsa meg a rókát, ha találkoznak: Róka úr? Róka barátom? Kedves Rókám? Nem jó, majd egyszerűen lerókázom.
Etnő felszólításának a fél 8-at illetően nem tudok eleget tenni, én olyankor még a kéróban rohangálok pufajka nélkül.
AZért remélem, az ároktemetést folytatni teccik délután is.
Igen, kedves elvtársak, elérkezett az idő, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált konc(z) Szabad Demokratáktól!! Ők úgyis a feudalista osztálykülönbségeket akarják fenntartani a társadalomban!!
mondjuk, hogy ezt a lerókázást megbocsátom. (Tuggya tegnapról, hogy kyu et.nő nem áll jól a nácik nyelvén, meg ugye lehet, hogy nem is vitorlázik, fordíccsa mán le neki a kedvemér, mer így kicsit hülye fényben tűnök fel. Bittsén.)
Dóra et. jelenti, hogy a kommunista pártsejtek életében a titoktartás elsőrendű fontossággal bír.
Ha Veér úr likvidálására kerül sor, azt szívesen elvállalom, mert a XIII. kerületi pártirodám mellett lakik az illető szadeszkretén. Többször találkoztam már vele, erős késztetést érezve az elgáncsolására. Dr. Bólyára ráállítom egyik emberemet.
A kvartélyt hogyan kell értelmezni? Miféle tervei vannak az elvtársnak?
Veér úr egy szadeszkretén (copyright by Pirítós). Majd jól szólok a Nagyasanca eftásnak és úgy kivágja a farkcióból az illető urat, hogy Újlipótvárosba esik vissza... Nekünk igazi kommunista szagértőre van szükségünk. Javaslom, nézessen utána dr. Bólyának, aki (szvsz) jó tollú ember, és iszik is. Ehhez télleg már csak a kis piros könyv kéne.
Kedves kyu et.nő,
a perösszeg felét állom, amennyiben valamennyien közösen poharazzuk el a Rékánál. Kosztot mindenki maga fedezi, a kvártélyt a Cég.
Fuxi Vezérfőkapitány elvtárshoz csalatkozom: én is meg vagyok hogyishívjákolódva.
Az én kifejezett utasításomra kapta Ön a nemakármilyen fogadó bizottságot, és se egy köszönet, se egy semmi. Illetve de: semmi.
Nahát Lajos bácsi, Öntől a mozgalom többet várt.
Lesheti, hogy mikor szervezek hasonló elvtársnőket személyes használatra...
Az Iste.. Leninért, abba ne hagyja a szellemeskedést.
Vannak tulajdonságok a kommunista hímekben, amik különösen közel állnak szívemhez. Ilyen pl. a jó humor, a szellem, a pontosság, továbbá a korrektség, a komcsi igazságérzet, a párthűség.
Ha fentiek adottak, akkor az sem baj, ha az illető hím nem így néz ki:
Az illető urakról nem tudok, de megbízható embernek ott van a drága, jó Veér András.
Figyelmeztetem, Sesebese elvtársnő, hogy a "moj daragoj" védett kifejezésnek minősül, és amennyiben Ön továbbra is használni óhajtja, úgy 1 milliárd Ft-ra fogom perelni (min Pártunk tette anno az aljas fidesznácikkal).
szóval ajándékozott nekem egy magas labdát: köszönöm. Igaz, jó szem is kell az ilyesmihez.
Ha untatom, ezentúl nem leszek marha szellemes. Javaslom ehelyett a nótázást, csatlakozva egyszersmind a Lajos bácsi-féle ütemes tapshoz:
Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A gyôzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk! A föld fog sarkából kidôlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
De Luxe kartácsnő fidesznáci? Ezt nem tuttam. Mik a hírek dr. Bólya Péter és dr. Veres Pál házatájáról? Csak kéne nekünk is egy megbízható, régi jó szakember a csapatba...
Örömmel látom, hogy megérkezett. Ez alkalomból pótlólag befutott még az Ön fogadására Galina etnő is, aki éppen az ároktemetés miatti izomlázát enyhítette a vízben.
Az elvtársnők anyagáról szerezzen nyugodtan személyes tapasztalatot.
egy nevető eftásnő mindig szép. Ha szőke, ha nem. Egyébként a dolgozó népet rongálom.
T. Gyágyá Alexej!
azér feltűnő ám, hogy hetekig ránk se tecc hogyishíjjákolni, de ha Tamarával, Ludmillával stb. tuningolt meghívót kap, akkor 3 perc 10 másodperc alatt megjelenik!
Csodálkoztam, hogy az előbbi szösszenetében erre a kis apróságra nem tett megjegyzést. Nos, igazság szerint először csak elírás volt, asztán úgy gondoltam, miért ne lehetnék én is ollyan marha szellemes, mint egyes elvtársak. Így asztán nem javítottam ki.
A jó öreg Sigivel szívesen konzultálnék ambulanter, ha leheccséges. Volna mit megbeszélni vele.
Már gondolkodtam azon is, hogy megkeresem De Luxe Elvira etnőt, de kiderült, hogy fasisztafidesznáci, így letettem erről.
Nem tom, miért van, hogy én konkrétan mindig arra gondolok...
Érdekes, valahogy megsejtettem, hogy itt várnak engem. Ugye, a fogadóbizottság tagjai különös anyagból vannak gyúrva? Remélem, hogy erről majd személyes tapasztalatszerzés útján meg tudok győződni.
már néhai jó Sztálin et. megmondotta volt (és lássuk be, azért az Ő szavának még volt súlya), hogy a nacionalizmus nem összeegyeztethető a kommunizmussal. Innen küldöm forró, testvéri üdvözletünket román barátainknak, üzenve, hogy mi ugyan románul nem tudunk (jól), de ennyit
"Dă-te-n pizda mă-tii jos
Că Ardealul nu-i a vost"
még mi is megértünk. Úgyhogy Erdély ide vagy oda, "miénk" vagy "övék" (egyébként a nemzetközi munkásosztályé), nem megyünk se az édesanyánk ... majmitmondtam, se sehova.
Éljen az internacionalizmus, vesszes az átkos sovinizmus, nacionalizmus, patriotizmus, nincsvalakinélegyidegenszavakszótára, stb.
Fuxi marsall
PS: egyébként a solymári PB köszöni, hogy fel tecc hívni figyelmét az egyébként igen érdekes vebszájtra.