Keresés

Részletes keresés

barbo Creative Commons License 2005.08.13 0 0 678

Ide illő képeket tettem be a másik topikba: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9127650

Szerintem lehet legeltetni szemet... :-)

Előzmény: soltika (676)
soltika Creative Commons License 2005.08.13 0 0 676
Oszt mit mondott?
Tudod annál a Szikoránál már jó 25 éve csak a pénz a lényeg, pénzért még szembe is köpi magát.
Szerintem még élvezi is a lecsurgó turhát.
Előzmény: tüzes fal (672)
soltika Creative Commons License 2005.08.13 0 0 675
Te Pixy, mintha direktre bukásra jáccanának a fijjugok az elmúlt hetekben.
Valami nagyon nagy katyvasz és hatalmi harc lehet náluk.
Előzmény: Törölt nick (674)
tüzes fal Creative Commons License 2005.08.13 0 0 673
Már amennyiben vicces kijelenteni egy romáról, hogy nem roma, meg vicces kijelenteni valakiről, hogy atrocitás érte amikor ő maga cáfolja...
Előzmény: Alhazred (669)
tüzes fal Creative Commons License 2005.08.13 0 0 672

"Oszt hol nyilatkozott?"

A tévében amikor szikorával együtt megjelentek acél bácsi előtt.

Előzmény: toloba (663)
méregkeverő Creative Commons License 2005.08.13 0 0 671

Rákattintottam az oldalon a regisztráció gombra, és egyebek mellett ez a szöveg volt olvasható:

"FIGYELMEZTETÉS: A honlapra irt bejegyzések az elküldéstől számitva a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tulajdona. Azok törlési jogát fenntartjuk, a törlési és módositási kérelmeket azonban elutasitjuk. Az üzenetek szövegét utólag nem változtatjuk meg.

Figyelmeztetés nélküli törlés jár alaptalan és bizonyitatlan vádak megfogalmazásáért, a HVIM-et szándékosan vagy nem szándékosan lejárató üzenetekért, illemtelen szavak használatáért, valótlan e-mail cimmel történő regisztrációért, más rendezvény kéretlen reklámozásáért a Magyar Szigettel szemben. "

Ebből kiderül, hogy

1. A honlap a HVIM tulajdona

2. A "témázó"ban olvasható rasszista, antiszemita szövegek, ilyen honlapok reklámozásai nem járatják le a HVIM-t, hiszen a fent említett figyelmeztetés szerint azokat figyelmeztetés nélkül törölték volna!

:o(((((

P.I. Creative Commons License 2005.08.13 0 0 670

Az ajánlott nyilas honlapokra pedig az egész topikban nem találni magyarázatot. Pedig többen, többször is rákérdeztek.

Nagy a kuss! Persze amíg kussban vannak addig jó.

Előzmény: toloba (667)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.13 0 0 669
Ez egészen vicces beszólás volt, úgy mindenestül.
Előzmény: tüzes fal (662)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.13 0 0 668
Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (666)
toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 667
Beírta ezt a 662.-t, de még sehol sincs a csajszi nyilatkozatásval...
Előzmény: P.I. (665)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.13 0 0 666

A többszörösen kitüntetett Csőzikről ír a cikk?:-))))

Előzmény: toloba (659)
P.I. Creative Commons License 2005.08.13 0 0 665

Visszább kéne venni a közriogatásból, mert még a végén a választáson nem kerül be a parlamentbe a hőbörgő ballib.

A hőbörgő ballib most összecsinálta magát.

toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 664
Nem rózsaszín

Szikora Róbert az Indexnek elmondta, hogy a zenekar már korábban megérkezett a helyszínre, ahol az alig tizenhatéves, félig magyar, félig kongói lány, Szonja, a várakozás óráit sétálgatással töltötte. "Már ekkor is be-beszóltak neki" - mondta Szikora. A felfokozott hangulatban aztán a rendezők kijelentették, nem tudják garantálni, hogy valaki a közönségből hozzá ne vágjon egy üveget a lányhoz.

http://index.hu/politika/belfold/szik0808o/

Sem atrocitás, sem inzultus...be-be szóltak neki...télleg! Egyik sem...
toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 663
Oszt hol nyilatkozott?
Mert én másról olvastam....
tüzes fal Creative Commons License 2005.08.13 0 0 662

Meg nem verték, ki nem fütyülték, a csaj maga nyilatkozta, hogy semmi nem történt.

Az egészből a lényeg, hogy állítólag mondták valamelyik munkatársának, hogy nem szivesen veszik a fellépését.

Furcsa hogy manapság ti akarjátok meghatározni, hogy kit ért atrocitás az országban és kit nem.

Veszélyes útra lép az a ballib aki megállapítja egy magát romának valló emberről, hogy az nem lehet roma, vagy megállípítja erről a csajról, hogy atrocitás érte a bőrszíne miatt, amikor maga az érintett cáfolja.

Visszább kéne venni a közriogatásból, mert még a végén a választáson nem kerül be a parlamentbe a hőbörgő ballib.

Előzmény: toloba (661)
toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 661
Atrocitás nem, de inzultus igen...talán, ha elolvastad volna a cikket...ezt is, meg a korábbiakat is, nem írtál volna ilyent...
Előzmény: tüzes fal (660)
tüzes fal Creative Commons License 2005.08.13 0 0 660
Miért kéne bárkinak is elhatárolódni, azért mert semmi atrocitás nem érte a csajt? :)
Előzmény: toloba (659)
toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 659
Mi köze van Szijjártónak az R-GO félvér gidájának biztonságához?

* Bohus Péter

2005. augusztus 12., péntek 14:44

Az, hogy ma valakit Magyarországon a bőrszíne miatt inzultusok és atrocitások érnek, megengedhetetlen, írta Csőzik László, az SZDSZ ügyvivője azoknak az ellenzéki fiatal politikusoknak, akik részt vettek a Magyar Szigeten. A rendezvényen az R-GO vokálosát bőrszíne miatt érte inzultus. Csőzik szerint, ha Szijjártó Péter és Almássy Kornél nem határolódnak el a Magyar Szigettől, azzal mintegy egyetértenek az ott történtekkel.

"Minden szervezetet jellemez az, milyen rendezvényeken képviselteti magát", írta nyílt levelében Csőzik László, az SZDSZ Új Generáció elnöke. A levél apropója, hogy az idei Magyar Szigeten a rendezők nem tudták garantálni az R-Go alig tizenhatéves, félig magyar, félig kongói, színesbőrű vokálosának biztonságát, ezért inkább úgy döntöttek, hogy nélküle lépnek színpadra.

Szó nélkül

"A Magyar Szigeten történtek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az a tény, hogy ma, Magyarországon valaki a bőrszíne miatt inzultusoknak, atrocitásoknak legyen kitéve, megengedhetetlen. Tűrhetetlen az is, hogy az a művész – természetesen Szikora Róbertről beszélek –, akit zenekarának tagja révén az események közvetlenül érintettek, mindezek ellenére fellép, ezáltal elfogadva a történteket" - írta a szabad demokrata politikus.

Csőzik úgy véli, a "fiatal politikusoknak közös felelősségük, hogy a kirekesztő, intoleráns, valakit a bőrszíne alapján megkülönböztető hangok ne nyerjenek teret Magyarországon". Csőzik László felszólította a Magyar Szigeten részt vevő Szijjártó Péter Fidelitas-elnököt és Almássy Kornélt, az Ifjúsági Demokrata Fórum vezetőjét, hogy határolódjanak el az eseményektől! "Tegyétek világossá: az ilyen magatartást Ti is elfogadhatatlannak tartjátok!"

Csőzik szerint nagyon szomorú lenne, ha hallgatásukkal, a Magyar Sziget további látogatásával közvetetten elfogadnák ezt a magatartást. Leszögezte: ha nem határolódnak el, "alaposá válik a felvetés", hogy Szijjártóék egyetértenek a történtekkel.

Az Index kereste Szijjártó Pétert és Alméssy Kornélt, ez idáig eredménytelenül.

/hát szerintem Szíjjártót Gyurcsányék felé kellett volna keresni, hátha arra serte-pertél. Bár faroktársa, Jobi, most még nyaral/.
toloba Creative Commons License 2005.08.13 0 0 658
A rasszizmus a magyarok hazaszeretete?
Gratulálok!
Előzmény: Alhazred (655)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.13 0 0 657

Ott vagyunk már régen, én meg már megint szarul ironizálok:-))

Viccet félretéve, egyszer puszta kíváncsiságból elmennék a MSz-re, és két szkinhedkoncert között elbeszélgetnék a fajelméletről pár nyilas jóemberrel.

Előzmény: P.I. (656)
P.I. Creative Commons License 2005.08.13 0 0 656
Szeretem a hazámat, és pont ezért szeretném hogy ti végre a szemétdomra kerüljetek.
Előzmény: Alhazred (655)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.13 0 0 655
Fuj te a Drogos Szigetről beszélsz. Szerintem érdemes lenne kimenned az igazi Szigetre. Tanulhatnál egy kis hazaszeretetet például, biztos tudod mi is az...
Előzmény: P.I. (654)
P.I. Creative Commons License 2005.08.13 0 0 654

Voltál ott?

Más érv nincs?

Nem voltam, nem is leszek. Elég a hivatalos honlapjukat megnéznem, de ezt már párszor írtam.

Majd ha megmagyarázza valaki nekem, hogy miért kell nyilas honlapokat reklámozni, miért kell olyan zenekarokat felléptetni, amelyek számaiban cigányoznak, zsidóznak négereznek. Hiába a 66 csángó nyikorgás, 666 székelykapu, 6666 kopjafa ez akkor sem magyar sziget, csak egy nyilas tábor. Büdösek vagytok ti már az IDF-nek is, még a fidelitas is fintorog (kötelezően). Egy haszna azért van a verőcei testvértalálkozónak. Ez a söpredék végre egymás között veri a farkát, nem mocskolják jelenlétükkel az igazi sziget fesztivált, ahol már a létszám elérte a százezret.

Előzmény: Törölt nick (652)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.13 0 0 653
Szerintem is undorító ez az előítéletesség, az ilyennek a Drogos Szigeten a helye.
Előzmény: Törölt nick (652)
P.I. Creative Commons License 2005.08.13 0 0 651

A sziget céljai nagyon jók, de el kell választani a vizet a szartól.

Hát, nem sok víz maradna.

Előzmény: Törölt nick (650)
voks02 Creative Commons License 2005.08.13 0 0 647
Az alapvetô probléma nem itt van. A tömegmédia úgy általában silány vacak, de nem csak az, silány vacak a Magyar Sziget is (meg mellesleg a nagyobbik Sziget is, úgy általában). A probléma ott van, ha a Magyar Szigetre kilátogató nincs tisztában azzal, hogy ô is ugyanolyan silány vacakot megy élvezni, és azt hiszi, hogy ott valami nagy értékek, magyar értékek, nemzeti értékek fognak vele történni. Pedig itt is csak leöntik egy ilyesfajta szósszal a semmit, és azt próbálják meg eladni neki. A baj ezzel a hamis felsôbbrendûségi tudattal van, ami például Takácsiból is süt: azt hiszi, ôk valami nagyot alkottak. Pedig dehogy, mi sem áll távolabb ennél tôlük.

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: zsandár (633)
méregkeverő Creative Commons License 2005.08.13 0 0 646

Talált, süllyedt!

Az idézet dátuma: január 29!

Előzmény: méregkeverő (600)
figyelő Creative Commons License 2005.08.13 0 0 645

Fidelitas, IDF a "Magyar Szigetről"

Elég szánalmas a duma: előre tudni lehetett, miféle rendezvényre mennek. Ismert volt, hogy kik rendezik, olvasható volt, miféle zenekarok lépnek föl, és megtekinthetők voltak azok a "helyes értékrendet közvetítő társoldalak", amelyekkel a rendezők honlapjukon büszkélkedtek.

Röné Creative Commons License 2005.08.11 0 0 644
Ezt mondom én is. Zöldség benyögésre zöldség válasz.
Előzmény: Kamukáze (643)
Kamukáze Creative Commons License 2005.08.11 0 0 643
Lokott vagy, Rone!

Ilyen figurak kozottunk heterok kozott is vannak boven. Ha heterok tartananak hetero felvonulasokat, ugyanugy ott raznanak, mint a melegek kozott a pavatollasaid, mert a magamutogatas a letelemuk.
Előzmény: Röné (641)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!