Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Tyehnikailag hogy teccik megoldani, hogy a képek ilyen szép nagyok lesznek?
Csornov elvtárssal már egyeztettem, este 9-kor jelentkezik budai bázisomon, közelről meg kívánom tekinteni a bűre színét. Köszönöm, elvtársnőnek, hogy felhíta rá a figyelmemet. Itt a mozgalomban igen sok a deli elvtárs, öröm így a pártmunka.
Már nagyon aggódtam az elvtársnőért.
Minden eshetőségre készen felszabadító csapatot küldtem, akik most érték el Budapest határát.
Az elvtársnő rettenetes imprilista, burzsoá, reakciós szokásától viszont még mindig meg vagyok botránkozva. Rettenetes, hogy a döglött, romlott szagú nyugat erkölcstelensége begyűrűzött hozzánk, és egyenesen mozgalmunkat veszélyezteti.
Azonnali PB ülést hívtam össze, a helyzet megvitatására. Döntésünkről késöbb értesítjük az elvtársnőt.
Addig is várjuk a jelentését, és élénken érdeklődnénk: felvette-e már a kapcsolatot az elvtársnő Csornov elvtárssal??
Jelzem, hogy az elvtársnők nálam leltárba vannak véve, nekem el kell számolnom velük. Ne vicceljen már az elvtárs! Azért a mi türelmünek is van határa! Az elvtársnőket kérem ma délig visszaszolgáltatni a pártirodára.
Ez parancs, elvtársam!
Természetesen a fogadóbizottságot tüzetes vizsgálatnak vetem alá, melynek részleteiről a szigorú konspirációs szabályok miatt most nem nyilatkozhatom. Ne feledjük Mozgalmunk fő jelszavait:
- Lassú munkához idő kell!
- Áldozatok nélkül nincs veszteség!
Pártfegyelem!
Lajos bácsi, mozgalmár, neves újságíró, publicista és médiamogul
Jelentkezem. Elnézést a késésért, de a fidesznácik akciózgattak a rendszeremben, sem a levi program, sem az internet nem működött 10 óráig. Aztán meg egy váratlan harci feladatot kellett végrehajtanom, elvtársi feljegyzésre, elvtársi feljegyzést gyártotta.
A lényeg, elvtársak, hogy itt vagyunk, sokan vagyunk, sőt elegen.
Kyu etnő, kénytelen vagyok Önt elborzasztani. Ilyen nyári időszakban van egy rettenetesen antikommunista szokásom, ti. az éjszakai menetfelszerelésem a bőröm, eccerűen nem bírok erről leszokni. AHogy az impirista USA szimbóliuma, Marilyn Monroe mondotta, éjszaka csak pár csepp Chanel 5-öt visel magán. Na, elvtársnő, én még azt se.
Jelentem, hogy a Lajos bá et. fogadására kirendelt 4 fős bizottságnak nyoma veszett. Nem látták őket az elvtársak? Lehet, hogy Lajos bá et. még mindig vizsgálódik rajtuk?
Milyen alaptalan támadás érheti az Eszmét? nem értem, már csak formállogikailag sem...
Konspirációs szabályokra a jövőben fokozottabban ügyelek. Erre maga Nikolits et., volt elöljáróm is figyelmeztetett a tegnapi Cicciolina-kiszivárogtatás kapcsán.
Nem vagyok otthol ezekben a távolkeleti sportokban, valszeg hiányzik egy pár év Amur-menti képzés a pályafutásomból.
Za Rógyinu, za marsallu Rokosszovszkij!
Fuxov
BTW maraggyunk tán a régi megszólításnál, az én mozgalmi nevem ti. nem róka, hanem rókalyuk (n. 'Fuchs' - m. 'róka1; mo.-i. n. 'Fuxi' - m. 'rókalyuk', tkp. vitorlatartó kabinocska a hajó elején)
fenyegetésünket beváltva, tegnap este ráengedtük a drveseunzip.exe progit az Ön által citált "vers"? első két sorára:
Konok ellen, ezernyi,
Nagy ügyünk leteperni
a következő eredménnyel:
1. Ki a fordító? Gulagra vele.
2. Konok? Nem kunok? Akkor érteném, nyilván Alex Nyevszkij dicső elődünk hősi harcáról lenne szó az Arany Horda kapcsán.
3. Nézze, én kadétként, még áldott emlékű marsall alatt részt vettem Budápeszt ostr... felszabadításában, és harctéri tapasztalatból tudom, hogy a következőket lehet leteperni: a) nőt, b) kecskét, ill. c) halott nőt, függően attól, hogy a) az orosz, b) a kazah ill. c) az azeri hadtestről van szó. Ügyet nem lehet leteperni, mongol eftásaink megpróbálták Halhin-Golnál, de nem találták sehol, kénytelenek voltak beérni a helyi lakosság nőtagjaival.
a Brezsnyev-doktrínát manapság nem szeretjük emlegetni, bizonyos körök alaptalan támadásául szolgálhat. Kérném az elvtársat, a szigorú konspirációs szabályok betartására.
Sesebese elvtársnőt pediglen ne féltse az elvtárs, erős lelkülettel rendelkezik ő, hiszen erről ismerszik meg a jó kommunyisztka.
kyu etnő, a bezprími PB történelemhamisító részlegének osztályvezető főhelyettese
PS: A karatéjozás nem maoista elhajlás (az a kung fu kérem) hanem sokkal inkább imprilista, császári japán beütés, így arra kérem az elvtársat, hogy nagy nyilvánosság előtt ne emlegesse, mert esetleg számüzetésemet (a solymári PB-be) vonhattya maga után.
az alant mellékelt eftás még a Brezsnyev-doktrína hagyatéka?
(Tuggya, amikor egyes szegényebb afrikai köztársaságokban próbáltuk megakadályozni a tőke behatolását ... Utána mi kihatoltunk, a tőke nem hatolt be, viszont azóta is dúl a tribalizmus, csornij eftásaink de facto egymást eszik. Hát kell ennél több bizonyíték a kommunizmus felsőbbrendűségére?)
Felhívnám figyelmét továbbá, hogy a solymári PB 2002/06/05.nikol.67 sz. határozata alapján erős lelki megrázkódtatást okozó csatolt jpg-k megjelenítése esetén a kép jobb alsó sarkába köteles egy kis kék háromszöget rakni, a kiskorúak figyelmeztetése végett. Még megáll nekünk sesebese etnő a növésben, oszt mi lesz?
Fuxi
s.k.
PS: maga karatézik? (ez csak egy tegnapelőtti csatolt képről jut eszembe) Ha igen, tudja-e, hogy az a maoista elhajló balos túlzó eftásaink sportja. Gondolt-e már a sakkra, eftáső, amiben hagyományosan erősek vagyunk?
a Párt várja az aktuális negyedéves beszámolóját, az ötéves terv teljesítésének holtartásáról.
A beszámolót a bezprími PB irodán lehet leadni Ivan Csornov elvtársnál:
(Ne tévessze meg az elvtársnőt az elvtárs bőrszíne, ez csak a gaz, imperialista fidesznáci, fasisztanyikhajok megtévesztésére szolgáló álca.)
tegnap, legott ahogy hazaértem, nekiszegeztem a Fidesznáci, fasisztanyikhaj zembernek a felszólítást: azonnal árújja el, hogy van a róka nácigermán nyelven. Így jelentem, értem már a lerókázási gondolatát.
Viszont szent borzadállyal töltöttek el az elvtársnő azon sorai, melyben elénk tárja: reggel, a kéróban pufajka nélkül szok az elvtársnő rohangálni. Lehetséges lenne, hogy az elvtársnőnek nincs pizsapufajkája????
Ez esetben a bezprími PB-KB összevont testülete azonnal intézkedik, és kiutal önnek egy megfelelő éjszakai alvó alkalmatosságot. A pártirodán tessék igényelni, rám való hivatkozással.
Daragoj Lajos bá', kedves főmozgalmárunk,
eddigi áldozatos mozgalmi munkájára való tekintettel, rendben, most a zeccer, és utoljára, de soha-soha többé, megbocsátok. Magának is. Mert én ilyen aranyvajszívű kommunyisztka vagyok.
Bion.
D. T.! Napindítónak - 1 korábbi h.sz.re is rezonálva - még 2 szemelvény:
Bugyonnij induló (az ismertebb):
Konok ellen, ezernyi,
Nagy ügyünk leteperni
S e hazát elemészteni jött,
De lovára kapott ám
A kozák s lecsapott ám
A Kubán meg a Volga között.
...
Kiömlött fene vére,
A pokol fenekére
Kocogott, a lator, valahány,
Menekültek a pánok,
A garázda zsiványok,
S valamennyi veszett atamán(y).
....
B. i. (Fel, vörösök, proletárok!, Zeneműkiadó, Bp., 1960, 74 o.)
....
Bugyonnij testvér, néz körül, velünk a nép,
Parancsot adj és mindenki a síkra lép!
A tisztünk mind vörös gyerek,
Velünk járja a harcteret
Vidáman, mert nem riaszt veszély!
(Refrén:) Vezess Bugyonnij! Mondd, hol lesz a harc?
Az ég döröghet s hullhat ránk a láng.
Feléd tekint sorunkból minden arc,
Azt várja, hogy vezessed új csatánk!
Darag. Tav.-i!
Hétközben különösen mély illegalitásban vagyok - 1, a mhelyén 8-10 órát gürcölő "szakembernek" álcázom magam - így pl. mai napi termésetek átfutása is nagy gond volt...
DE!! Kisebb jutalomdal a szorgos képíróknak:
Szocilista az akarok lenni,
Nékem abba' nem parancsol senki.
Se bíró, se jegyző,
Én vagyok a szocilista vezető!
(Iskolai dalgyűjtemény, Tankönyvkiadó, Bp., 1982, 82. o.)
E. ü.: drV
OFF
Wupiupi! Hol találtál népköztársasági címert? Nekem nem sikerült.
Reggel kitaláltam, hogy megcsinálom ezt a pénzes cuccot. Hát basszus, nem megelőztél?! :)
ON
Mint arról bizonyára Önök is értesültek, Pártunk utasítást adott a továbbfejlesztett 2000 forintos bankjegyek forgalomba hozatalára. Amint azt láthatják, biztonsági okokból különböző technikai újításokat vezettünk be, ezek közül kiemelném a hamisíthatatlan Lenin-vízjelet és a dombor-csillagot.
Természetesen, népi kezdeményezésre, vezérünk arcmása került a bankjegyre.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Jogosan merül fel Önökben a kérdés, hogy a legleslegagyobb magyar képe miért nem a legnagyobb, a nyáron bevezetendő (kizárólag Bankarovics elvtársnak és üzlettársainak használatára) 30 millió forintos bankjegyre kerül. Nos ennek elvi okai vannak: a 2000-es szám az új évezredet - a tudományos szocializmus felvirágozásának idejét - hivatott jelölni, így teljesen logikus, hogy vezérünket a haladás szimbólumával kívánjuk összekapcsolni.
Az indexes elvtársaknak még a megjelenés előtt természetesen Pénztárnok elvtárs kioszt egy raklappal.