Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Emlékeztetnélek a ballib hozzáállásra néhány hasonló esetben, amikor "a magántulajdonú helyről azt tiltanak ki akit akarnak" volt az érvelés fő csapásiránya.
"Az elmúlt években a „térkőmaffia” meggazdagodhatott köztéri felújításokból. Kell ennyi térkő?
Komolyan nem értem, hogyan lett mém a térkőből. Ha zöldfelületi szempontból nézzük, akkor azt kell mondanom, hogy azok a burkolatok, amik vizet eresztenek át – és ilyen a térkő is, ha a kivitelezők nem cementkötésű réteget, hanem tömörített sódert tesznek alá –, teljesen megfelelőek. A vizet, amit a térkő átenged, hasznosítják a fasorok." (index,. nagyinterjó)
"– Több ellenzéki polgármester azt állítja, elődjeiknek térkőmániájuk volt. Ön szerint miért?
– Fontosnak tartom, hogy a térkő jobb, mint az aszfaltburkolat, mert legalább vízáteresztő. Nem is a térkövet helyezném középpontba," (greenfo; nagyinterjú)
"3. a vízzáró járda felbontása és nem vízzáró aljzaton, CKT nélküli sóder alépítménnyel kivitelezett térkő burkolat (igen a térkő erre jó, engedi be a csapadékvizet a gyökerekhez, egészen picit túl lett tolva a sajtóban és fórumokon a térkövezés-szitok" (ligetvédők oldl facebook, Sándor Bardóczi March15,2017 · )
Csepeli kép, 2 órával ezelőttről. A Városgazda Kft-nek pont most jutott eszébe a sátor körül géppel takarítani, de a sorbanállókat mégsem sikerült elriasztani.
Sajnos, pont a 7vége maradt ki, pedig rengetegen kifejezetten ezért utaztak fel kisebb településekről. A valódi részeredmény ezért a következő 7végén várható, mert akkor újra jönnek.
Ne velem vitázz, én nem vagyok szakember, akinek az írását beidéztem neked a Facebookról, ő viszont igen, ráadásul hálózatépítő mérnök, egy nagyon ismert magyar vállalkozásnál.
Ezt a mondatot pedig kígyószisz figyelmébe ajánlom:
Az biztos, hogy egy jól beállított CF szolgáltatás esetén az „ezt egy 15 éves gyerek is megcsinálja 15 dollárból” mondás nem igaz, a CF-et térdre kényszeríteni azért ennél jóval drágább mulatság (szóval nem is a 100-150 doláros kategória). Érdemes abba belegondolni, ha minden 15 éves gyerek 10-100 dollárból kiüti a védelmet, akkor, hogy létezhet még és miért a Cloudflare az egyik legmenőbb szolgáltatás?