Jajaj, mea culpa, nem akartam a babért elorozni előled, Te vagy a topikelső :)))) Tudd be annak hogy szilveszerkor nem neteztem. Pomáz nem számít, onnan nem jelentenek ;)))
2005-ös év: január 19mm, február 55mm, március 34mm, április 45mm, május 64mm, június 66mm, július 95mm, augusztus 138mm(!), szeptember 55mm, október 6mm(!), november 20mm, december 60mm
2005. év csapadékmennyisége tehát 657mm!
(S már a 2006-os év is magáénak tudhat 2,6mm-t éppen most mentem le a mérőhöz.)
Szép jó reggelt! A 2006-os év első jelebntése esőről szól, az év első napja csapadékos nap, ez már jelent valamit!:) Boldog Új Évet Mindenkinek! A buli az fantasztikus volt, csak gyorsan eljött a hajnal az a baj.
Utolsó jelentésem ebben az évben, de jövőre újra (néhány óra múlva):-), most indulok a fergeteges buliba, erre alapoztunk egész Decemberben!:) Szép az idő , 6 okta Ac As vándorol keletnek dk-nek, +2 fok, gyenge légmozgás. Sziasztok! (Atomórákat beidőzítettem a fényképezőn és minden órán, az a legrosszabb mikor nem is tudjuk pontosan mikor van éjfél..)
Veszpremi! Hát igen ez van, én is linkelem a radart meg a hőtréképet a világba azt nem jelenik, így mindig magyaráznom kell hogy www.met.hu azdán menj lefele a lapon és ott lesz.
De én a 4375-ös hozzászólásodra mondtam, ott belinkeltél egy radar vagy hőtréképet! Na az lefogadom nem jön be!:) A város látkép persze hogy bejüön azzal semmi gond nincs, a 4375-ös hozzászólásodnál lévővel van, a linkjéből láttam hogy radar vagy hőtérkép lesz de nem jelenik meg.
Nekem a link tökéletesen műxik, mindig az aktuális kép jön be, a múltkor is linkeltem és ZsuR-nak is bejött, szerintem nincs ebben semmi védelem. Valami más probléma lehet. Tényleg, más látja ezt: http://webcam.infornax.hu/collector/current-vp-20-1024.jpg.
Veszprém decemberben eddig 132 mm, 2005. év összesen 1045,2 mm, azaz több, mint EGY MÉTER csapadék! (Az adatok a
Ezt hiába linkeled be akárhová, a kép levan védve, így nem jelenik meg linkelésből a számítógépeken.. Ez az omsz sokszor akarok aktuális radarképet vagy hőtérképet mutatni az amerikai ismerőseimnak, azt ugye jobb egér tulajdonságok és másolom az url címet, de akárhova illesztem be nem jelenik meg!:(
Láttam a képeket, csodaszépek, én is csak annyit tudok mondani mint Onobody barátom; hogy hihetetlen..
Most itt -2fok, erősen felhős, korán fekszem most, mert holnap buli!:)) Erre edzettünk már Decemberben!:)
Üdv topicgazda :) Megerősíthetem, tőled délebbre is nyugalom van, szárazak az utak, csak ámulok-bámulok, hogy mi hó esik fatornyos hazámban... Békés, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek !!! Frint
Mit nem adnék, ha abbahagyná az esést és fúvást. Menjen oda, ahol még várjátok! Kis szünet után újra esik, már nem is értem, hogy miből. Visszakanyarodik a ?
Nálunk ítéletidő tombol, most kissé csillapodott. Elállt a hószakadás, fogalmam sincs, mennyi hó lehet, de nagyon sok, a hófúvások majdnem méteresek a városban is. Kint pl. Veszprém-Tapolca út lezárva. -4 fok van. Ritkán van ekkora hófúvás, mint ma!