Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Határozottan elutasítom az ilyen és ehhez hasonló vádakat. A bezprími PB szigorúan emberbaráti megfontolásból nyújt segítő kezet egy megtévedt, de régi jó elvtársnak.
Örvendezve hallom, hogy Fuxi et jól van. Kissé aggódtunk kollektíve, hogy tán neheztel ránk a szigorú büntetés miatt. De hát, a pártfegyelem az pártfegyelem, súlyos vétségért súlyos büntetés adományoztatik.
Ennek ellenére, népi kezdeményezés alapján amnesztiát javaslunk, melyet most szavazásra bocsátanánk farkción belül.
Kérjük, most szavazzanak.
Éberségből is szeretnék jelesre vizsgázni ezért a pufajka méretére vonatkozó beugrató kérdésére nem ülök fel: méretem 56!
Lakcímem: Sztálinváros.
Korábbi mozgalmi munkámról itt a topic nyilvánossága előtt nem adnék számot mert az oly sokat próbált elvtársak is mint Önök, belepusztulnának az irigységbe. Gondolom annyi elég, hogy én még láttam Lenint. Van kérdés ezek után!?
Hírt kaptam Fuxi vezérfőkapitány elvtársról. Megérkezett a kyu etnő által kijelölt új állomáshelyére, ahol azonnal felvette a kapcsolatot Fatime és Leila elvtársnőkkel, szigorúan idejológijai alapon.
Bemutatom a konspiratíve megszerzett fotót Fuxi et. frissen kialakított pártirodájáról.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A földalatti frakció is figyel. Sőt szomorúan konstatálja, hogy Ön nem vett részt semmiféle továbbkébzésen Ceusescova elvtársnőnél, akkor a kémiai tudományokból a cokettőt is ismerné, nem csak a mérgező hákettőót. Ez a mulasztás sajna már nem pótolható.
"Ki tud többet a Szovjetúnióról" nagysikerű játékos vetélkedőnket újraindítottuk, az első forduló nyereménye egy sétarepülés a csodálatos Szovjetúnió felett - útvonal: Csernobil-Moszkva-Volvográd-Szevasztopol (visszaút egyénileg szervezendő), ezen a repülőn:
A több fordulós főnyeremény egy "Sztár a háznál" típusú hétvége, ahol helyezéstől függően vendégül lehet látni (1.) Medgyessy Péter et.-t, (2.) Kovács László et.-t, (3.) Kuncze Gábor et.-t. A közönséggyőztes vendége a PA-DÖ-DÖ lesz!!!!!
Az első forduló:
1. Mit jelent a "CSEKA" kifejezés?
a.) "rendkívüli ügyek bizottsága"
b.) "Ölünk, gyilkolunk, rombolunk"
c.) "Gyilkolunk, rombolunk, ölünk"
d.) "Rombolunk, ölünk, gyilkolunk"
2. Állitsa sorrendbe az elvtársakat, nagyságuk szerint:
a.) Sztálin
b.) Hruscsov
c.) Brezsnyev
d.) Andropov
3. Kit nem likvidáltak, végeztek ki a felsoroltak közül?
a.) Kirov
b.) Tuhacsevszkij
c.) Zinovjev
d.) Trockij
4. Mikor halt meg Lenin elvtárs?
a.) 1724
b.) 1824
c.) 1924
d.) LENIN ÉLT, LENIN ÉL ÉS LENIN ÉLNI FOG!
Sok sikert elvtársak!!!
Pityke vez.förm.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A rendes konfekcijó méretét adja meg, nincs rondább látvány, mint amikor egy elvtárson lötyög a pufajka! /56-os megjegyzését azért értékeljük!/
Nem kell Moszkvába utaznia, mióta ilyen szépen megszaporodtunk, Magyarországon is bőven vannak pártirodák. Adja meg lakóhelyét, mi pedig tájékoztatjuk az Önhöz közel eső pártirodánk címéről.
Korábbi mozgalmi munkájáról részletes beszámolót kérünk. Továbbá igen pozitív képet nyernénk az elvtársról, ha fel tudna mutatni legalább egy darab besúgót/ügynököt/ávóst a felmenői között.
A pufajkát természetesen 56-os méretben kérem (kicsit aggódok, hogy helyes-e a válasz). A felvételi iroda még a Kremlben van, vagy már azt is áthelyezték?
Tagfelvétel állandóan van. A felvételi beszélgetésre fáradjon be a Központi Bizottság irodájába. Hozza magával személyi dokumentumait, fegyvereit, nyilvántartásba vétel céljából.
KÉrem, tájékoztasson, hányas méretben kéri a pufajkát.
Titanilla etnőt fidesznáci hordák átmenetileg mozgásában akadályozzák. Kiszabadításán csapataink dolgoznak. Az első adandó alkalommal harci járművel eljuttatjuk Önhöz.
Én mint halmozottan hátrányos helyzetű (röv. 3h), hemüveges, fidesznáci tűzfalú elvtársnő, itt pityergek, mivelhogy nem láthatom Figo et. szép vonásait, na meg a zászlót.
az Ön helyzete nagyon súlyos.
Ismertetem a bezprími PB döntését, mely jogerős, fellebbezésnek helye nincs.
A legnagyobb jóindulattal is Ön bűnösnek találtatott, ítélete a következő:
- azonnali számüzetés (az enyhítő körülmények figyelembe vétele miatt választhat az elvtárs az Antarktisz és a Szahara között. Az előbbin barátságos pingvinek és fókák között kell leélnie hátralévő életét, az utóbbi esetben zord beduinok között, mint teve-pótlék. Én az Antarktiszt ajánlanám...)
Érdeklődöm az elvtársnők hogyléte iránt. Időnként azért enni is ad nekik?
Figyelmeztetem, hogy az elvtársnőkkel tölthető idő mostantól számítva 26 óra.
nálam látszik. Látáskárosultak és fidesznáci tűzfallal sújtottak kedvéért (igen, igen, Önre gondolok!) kedvéért elmondom, hogy az első képen Figo et. látható a híres 10-es mezzel (télleg helyes et., meg kell adni), a másodikon a Portugál Kommunista Párt zászlaja.
Sjana, az a helyzet, hogy itt a cégnél - legalábbis a velem egy szinten lévők körében - mindenki fidesznáci. Munkatársaim (rég. beosztottaim) is azok, őket még hatalomátvételünk előttről örököltem. Nehéz helyzetben vagyok: egyedül kell tartanom a frontot és terjesztenem az igaz vörös eszmét. Lehet, ez is közrejátszik abban, hogy ilyen ronda, csipkelődős természet lettem.
Bízva a számonkérő szék jóindulatában, marattam et. üdvözlettel
Fuxi.számkivetett
PS: ha nem szabadságvesztés, akkor mi? Csak nem a szolgálati Gorjunov?
fidesznáci asszisztens tartása újabb súlyosbító körülmény.
Kérem, ne rontsa tovább saját helyzetét, és töredelmesen számoljon be, milyen egyéb visszaélések történtek a solymári PB-ben.
Sorsáról utána döntünk. (Előzetes predikcióim szerint, a szabadságvesztésbe helyezett reményei finoman szólva nem megalapozottak.)
Luzitán eftásaink azt üzenik, hogy szívesen segítenek, de őke sem önzetlenek már, a pártkasszát feltölteni Figo et. is hivatott. Nevezett et. tanácsadói tiszteletdíja 300USD/h. Extra tanácsok díja egyéni megbeszélés tárgyát képezi. Felhívom eftásnő figyelmét, hogy a PCP KP1967.3.4/samoramachel.57 sz. rendelete értelmében a párt mindenkori bevételének 5%-a hős mozambiki eftásaink küzdelmét hivatott segíteni. Márcsak "bocsesz" alapon is.
Rodrigo Buenosznocsesz Fuxoco,
a portói alapszerv gyarmatügyi referense