Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
majd megpróbáljuk Fuxi et-at valahogy pótolni. Holnap reggelre előterjesztem az ezirányú javaslatomat. Addig is éberség elvtársak, engem vár a kommunista műszak.
Maga csak ne ugrándozzon itt a friss tagkönyvével. Nem úgy van az, hogy belépünk a Pártba, aztán máris jól érezzük magunkat. Leila etnő egyébként is csak port törölget Fuxi et. irodájában.
Maga csak maraggyon a fenekén, oszt várja a felső utasításokat.
Maga csak ne röhögjön, ez halálosan komoly. Fuxi elvtársunkon visszafordíthatatlan elvátozások következtek be, emiatt a hazai mozgalmi életben már nem tud olyan hatékonyan dolgozni.
Szomorú, nagyon szomrú. Elveszíteni egy ilyen jó elvtársat valahol Afrikában, micsoda pocsékolás!
Fuxi et. nem akar visszatérni? Az elég nagy baj, mert őszintén szólva magamra gondoltam, amikor megkérdeztem a tagságot, ki utazna ki Fuxi úr helyére. Szerintem nagy szükség lenne itthon az ő pártépítő munkájára. De ha a KB úgy dönt, hogy mégis marad, legyen köteles havonta 1 db Fatimét és 1 db Leilát bérmentesitve a párt veteránjai részére megküldeni.
U.i. azt be kell látnunk hogy Fuxi et. külsején előnyös változások történtek.
:DDDDDDDDD
Nahát... hukk... elvtársnő, nem lesz ez így rendben, most nézett be 3 elvtárs, hogy mi történt velem, és mindez..hukk.. a maga hozzászólása miánt.
Na, megpróbálok lecsillapodni. :)) Nem lesz könnyű, mert igen ráz a röhögés.
Szóval,
ha Fuxi et maradni akar, akkor maraggyon. A Párt beleegyezik.
Cicmog et:
Ez nem a teljes taglétszám, ez csak a farkció léccáma, tehát ne tessék aggódni, nem lesz itt Gulág.
Hát elvtársnő, nem találok szavakat. 254894+3=254897. Most mindenki láthatja, hogy ez Pártunk taglétszáma. Így nem lehet konspirálni, ennek Gulág lesz a vége.
Értem kyu etnő. Ha azonban Fuxi elvtársat kegyelmi okokból berendeljük, akkor mi lesz a továbbiakban az arab elvtársak és elvtársnők éppen megkezdődött ideológiai fejlődésével? Van esetleg olyan párttag aki vállalná a trópusi kiküldetéssel járó megpróbáltatásokat?
Rendben van, az 56-os pufajka holnap reggel átvehető a XI-XIII. ker. alapszervezetnél. Személyesen fogok róla meggyőződni, hogy nem lötyög-e. Ha tényleg ez a mérete, akkor szép nagy elvtárs az elvtárs. Jelzem, hogy olyan ócska trükköknek nem ülünk fel, hogy ki teccik tömni a pufajkát Szabad Néppel.
Jegyzőkönyveztem, és megállapítom, hogy 3 igen szavazattal, 0 nem és 254894 tartózkodás ellenében Fuxi et-at rehabilitáltuk, és felmentettük az összes ellene felhozott vádpontban.
Fuxi et visszatérhet eredeti állomáshelyére, és nem anyagi kártérítésként magával hozhatja Leila és Fatima elvtársnőket is.
Örömmel hallom e nemes vetélkedő feltámadását. Jelzem, hogy én 1983-ban (a régi szép Kádár-érában)aktívan közreműködtem egy ilyen verseny szervezésében és lebonyolításában, akkori iskolámban a József Attila Gimnáziumban (Jóska), amit most átmenetileg Szt. Imrének hívnak, de már nem sokáig, elvtársak, nem sokáig.
Tehát ezennel felajánlom segítségemet a szervezésben. Nem tudnak arról az elvtársak, hogy mikorra várható a Szovjetunió c. kiváló újság újbóli megjelenése?
Határozottan elutasítom az ilyen és ehhez hasonló vádakat. A bezprími PB szigorúan emberbaráti megfontolásból nyújt segítő kezet egy megtévedt, de régi jó elvtársnak.
Örvendezve hallom, hogy Fuxi et jól van. Kissé aggódtunk kollektíve, hogy tán neheztel ránk a szigorú büntetés miatt. De hát, a pártfegyelem az pártfegyelem, súlyos vétségért súlyos büntetés adományoztatik.
Ennek ellenére, népi kezdeményezés alapján amnesztiát javaslunk, melyet most szavazásra bocsátanánk farkción belül.
Kérjük, most szavazzanak.
Éberségből is szeretnék jelesre vizsgázni ezért a pufajka méretére vonatkozó beugrató kérdésére nem ülök fel: méretem 56!
Lakcímem: Sztálinváros.
Korábbi mozgalmi munkámról itt a topic nyilvánossága előtt nem adnék számot mert az oly sokat próbált elvtársak is mint Önök, belepusztulnának az irigységbe. Gondolom annyi elég, hogy én még láttam Lenint. Van kérdés ezek után!?
Hírt kaptam Fuxi vezérfőkapitány elvtársról. Megérkezett a kyu etnő által kijelölt új állomáshelyére, ahol azonnal felvette a kapcsolatot Fatime és Leila elvtársnőkkel, szigorúan idejológijai alapon.
Bemutatom a konspiratíve megszerzett fotót Fuxi et. frissen kialakított pártirodájáról.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A földalatti frakció is figyel. Sőt szomorúan konstatálja, hogy Ön nem vett részt semmiféle továbbkébzésen Ceusescova elvtársnőnél, akkor a kémiai tudományokból a cokettőt is ismerné, nem csak a mérgező hákettőót. Ez a mulasztás sajna már nem pótolható.
"Ki tud többet a Szovjetúnióról" nagysikerű játékos vetélkedőnket újraindítottuk, az első forduló nyereménye egy sétarepülés a csodálatos Szovjetúnió felett - útvonal: Csernobil-Moszkva-Volvográd-Szevasztopol (visszaút egyénileg szervezendő), ezen a repülőn:
A több fordulós főnyeremény egy "Sztár a háznál" típusú hétvége, ahol helyezéstől függően vendégül lehet látni (1.) Medgyessy Péter et.-t, (2.) Kovács László et.-t, (3.) Kuncze Gábor et.-t. A közönséggyőztes vendége a PA-DÖ-DÖ lesz!!!!!
Az első forduló:
1. Mit jelent a "CSEKA" kifejezés?
a.) "rendkívüli ügyek bizottsága"
b.) "Ölünk, gyilkolunk, rombolunk"
c.) "Gyilkolunk, rombolunk, ölünk"
d.) "Rombolunk, ölünk, gyilkolunk"
2. Állitsa sorrendbe az elvtársakat, nagyságuk szerint:
a.) Sztálin
b.) Hruscsov
c.) Brezsnyev
d.) Andropov
3. Kit nem likvidáltak, végeztek ki a felsoroltak közül?
a.) Kirov
b.) Tuhacsevszkij
c.) Zinovjev
d.) Trockij
4. Mikor halt meg Lenin elvtárs?
a.) 1724
b.) 1824
c.) 1924
d.) LENIN ÉLT, LENIN ÉL ÉS LENIN ÉLNI FOG!
Sok sikert elvtársak!!!
Pityke vez.förm.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]