Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Nem szokásunk, hogy megindokoljuk döntéseinket, de annyit hozzátennék, hogy Kuzmics et. nyilvánvalóan félrevezetésként mocskolta Orbánt, ezt mi itt nem tudjuk értkelni. Nem volt kellően kemény és határozott.
Itt a Pártban csupa elkötelezett, mindenre elszánt elvtárs van.
Kuzmics et. húzz el a sunyiba, de nagyon gyorsan, mielőtt még dühbe jövünk. És ezt komolyan mondom.
Sesebese elvtársnővel teljes mértékben egyetértve hozzáteszem, hogy mi - az elmúlt évtizedek hagyományaira való tekintettel - amúgy is mindenféle - hogy is mondjam önkritikusan - "korpát" magunk közé fogadunk, hát akkor még annál inkább, ha egy fidesznácit mocskoló gyöngyszemről van szó, mint a Kuzmics elvtárs.
MOCSKOLÓDÁS, POLITIKAI TISZTOGATÁS, ÁROK BETEMETÉS!!!
Pityke vez.förm.
Még nem tértünk napirendre - kijavítanám: a közgyűlés az olyan impirista csökevényszó, mi itt Központi Bizottság vagyunk - az elvtársak itt elgondolkodtak kicsit. Ez nem mindenkinek megy könnyen. Nos, kénytelenek vagyunk belátni, hogy Kuzmics et. személyi anyaga nem szeplőtelen.
Utasításomra Andrejev et. megkezdte Kuzmics et. felderítését.
A sikeres elfogását követően, holnap pirkadatkor nyilvánosan kivégezzük.
Kegyelmi kérvény benyújtására nincs mód. Bogár et. értesítve.
Régi eftásaink in megpróbálták visszafordítani az Obot meg az Irtiszt...
Jelentem, heveny munkahelyi elfoglaltság miatt mostanáig nem tudtam részt venni a mozgalmi életben, munkában, most azonban harcra készen állok.
Az ignore on természetesen nem az index kommunistái topikra vonatkozott (az olyan, mintha magamat ignorálnám), hanem a Veszprémi Egyetem Szerves Kémiai Tanszékére heveny igazságtalanság miatt. Mer, ugye, eftásak, mi ércsük a tréfát (amíg másról van szó).
Az újonnan érkezett eftásat szívből üdvözlöm és kívánok neki eredményes mozgalmi tevékenységet.
Sesebese etnő, régi adósságomat törlesztem, mikor beszámolok róla, hogy Titanilla et.nő ambuláns kezelése határozott változást, hogy ne mondjam gyarapodást idézett elő állapotomban. Így ismét MHK! Szpasziba!
majd megpróbáljuk Fuxi et-at valahogy pótolni. Holnap reggelre előterjesztem az ezirányú javaslatomat. Addig is éberség elvtársak, engem vár a kommunista műszak.
Maga csak ne ugrándozzon itt a friss tagkönyvével. Nem úgy van az, hogy belépünk a Pártba, aztán máris jól érezzük magunkat. Leila etnő egyébként is csak port törölget Fuxi et. irodájában.
Maga csak maraggyon a fenekén, oszt várja a felső utasításokat.
Maga csak ne röhögjön, ez halálosan komoly. Fuxi elvtársunkon visszafordíthatatlan elvátozások következtek be, emiatt a hazai mozgalmi életben már nem tud olyan hatékonyan dolgozni.
Szomorú, nagyon szomrú. Elveszíteni egy ilyen jó elvtársat valahol Afrikában, micsoda pocsékolás!
Fuxi et. nem akar visszatérni? Az elég nagy baj, mert őszintén szólva magamra gondoltam, amikor megkérdeztem a tagságot, ki utazna ki Fuxi úr helyére. Szerintem nagy szükség lenne itthon az ő pártépítő munkájára. De ha a KB úgy dönt, hogy mégis marad, legyen köteles havonta 1 db Fatimét és 1 db Leilát bérmentesitve a párt veteránjai részére megküldeni.
U.i. azt be kell látnunk hogy Fuxi et. külsején előnyös változások történtek.
:DDDDDDDDD
Nahát... hukk... elvtársnő, nem lesz ez így rendben, most nézett be 3 elvtárs, hogy mi történt velem, és mindez..hukk.. a maga hozzászólása miánt.
Na, megpróbálok lecsillapodni. :)) Nem lesz könnyű, mert igen ráz a röhögés.
Szóval,
ha Fuxi et maradni akar, akkor maraggyon. A Párt beleegyezik.
Cicmog et:
Ez nem a teljes taglétszám, ez csak a farkció léccáma, tehát ne tessék aggódni, nem lesz itt Gulág.
Hát elvtársnő, nem találok szavakat. 254894+3=254897. Most mindenki láthatja, hogy ez Pártunk taglétszáma. Így nem lehet konspirálni, ennek Gulág lesz a vége.
Értem kyu etnő. Ha azonban Fuxi elvtársat kegyelmi okokból berendeljük, akkor mi lesz a továbbiakban az arab elvtársak és elvtársnők éppen megkezdődött ideológiai fejlődésével? Van esetleg olyan párttag aki vállalná a trópusi kiküldetéssel járó megpróbáltatásokat?
Rendben van, az 56-os pufajka holnap reggel átvehető a XI-XIII. ker. alapszervezetnél. Személyesen fogok róla meggyőződni, hogy nem lötyög-e. Ha tényleg ez a mérete, akkor szép nagy elvtárs az elvtárs. Jelzem, hogy olyan ócska trükköknek nem ülünk fel, hogy ki teccik tömni a pufajkát Szabad Néppel.
Jegyzőkönyveztem, és megállapítom, hogy 3 igen szavazattal, 0 nem és 254894 tartózkodás ellenében Fuxi et-at rehabilitáltuk, és felmentettük az összes ellene felhozott vádpontban.
Fuxi et visszatérhet eredeti állomáshelyére, és nem anyagi kártérítésként magával hozhatja Leila és Fatima elvtársnőket is.
Örömmel hallom e nemes vetélkedő feltámadását. Jelzem, hogy én 1983-ban (a régi szép Kádár-érában)aktívan közreműködtem egy ilyen verseny szervezésében és lebonyolításában, akkori iskolámban a József Attila Gimnáziumban (Jóska), amit most átmenetileg Szt. Imrének hívnak, de már nem sokáig, elvtársak, nem sokáig.
Tehát ezennel felajánlom segítségemet a szervezésben. Nem tudnak arról az elvtársak, hogy mikorra várható a Szovjetunió c. kiváló újság újbóli megjelenése?