Keresés

Részletes keresés

Cyberslider Creative Commons License 2010.01.14 0 0 310
Tényleg, mi van akkor, ha elutalom a nemlétező vagyonomat :D mondjuk XYZ-nek véletlenül? Keresztet vehetek rá? Vagy ilyenkor mit lehet csinálni? Visszavonható a dolog bizonyos ideig?
Zoli_fiú Creative Commons License 2010.01.14 0 0 309
Erstés emlékeim szerint az utolsó szám a CDV. De nem biztos.....
Előzmény: Laslow (308)
Laslow Creative Commons License 2010.01.14 0 0 308
"Hívd fel, akinek utaltál, hogy jó-e a számlaszám."

Téves számlaszámra utalt, és éppen azt akarja tudni, hogy élő-e ez a számlaszám, vagy sem, ha pedig élő, bónuszként szeretné megtudni a számlaszám tulajdonosának elérhetőségét, hogy visszakérhesse tőle a pénzt.

Elérhetőséget tényleg nem hiszem hogy bárki kiadna neki, legalábbis nagyon remélem hogy tartják magukat a bank alkalmazottai az ügyfelek adatairól szóló titoktartási kötelezettségükhöz! Javaslom a hivatalos utat, még ha lassú is...
Előzmény: Zoli_fiú (307)
Zoli_fiú Creative Commons License 2010.01.14 0 0 307
Nem hiszem, hogy egy bankos ilyen nyílt főrumon kiadná ezt Neked. A saját érdekében.
Hívd fel, akinek utaltál, hogy jó-e a számlaszám.
Előzmény: zsoltissimus (306)
zsoltissimus Creative Commons License 2010.01.13 0 0 306
Nekem az is elég, ha megtudom, hogy létező bankszámlára utaltam az utolsó tag elgépelése miatt sok pénzt, vagy nem létezik ilyen számlaszám. Mert ha nem jó a lenti szám, akkor úgyis visszakapom a teljesíthetetlenség miatt a pénzt.
Előzmény: napalm. (305)
napalm. Creative Commons License 2010.01.13 0 0 305
gondolod erről majd kapsz infót? ne viccelj.
Előzmény: zsoltissimus (304)
zsoltissimus Creative Commons License 2010.01.13 0 0 304

Üdv!

Egy hatalmas szívességet szeretnék kérni egy Erste banknál dolgozó belsőstől, nagyon fontos lenne tudnom az alábbi számlaszám tulajdonosát:

11600006-00000000-26273141

(Hivatalos úton is megtudnám, de nagyon sok időbe telik.)

Aki tudna segíteni, kérem hívjon fel, vagy csak csörgessen meg és azonnal visszahívom! 06208232047

Köszönöm!!

tutti33 Creative Commons License 2010.01.01 0 0 303
Szia! B.Ú.É.K.! A MÁK-nál én nem próbálkoztam. A banki ügyintéző vette fel a kapcsolatot a MÁK-kal és azintén az ügyintéző közölte hogy nem fogadják már el a támogatás megszűnése utáni átalakításokat a házon, mert megszűnt a támogatás. Kártérítési ügyben a MÁK-ot még nem kerestem. Érdemes lenne esetleg? A PSZÁF-on filozofáltunk, de mivel nincs semmilyen konkrét papír a kezemben a történetes szobaszámelnézéséről amit a kedves ügyintéző elkövetett, ezért nem látjuk értelmét nekiindulni a PSZÁF felé az ügynek. Sajnos az ügyintéző azt mond amit akar mindenféle bizonyíték vagy következmény nélkül mondhatnak BÁRMIT!!!!
Előzmény: Kisbankar (301)
taqy42 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 302
Na, kellett nekem szidni az ERSTE-t. Tegnap este buntetesbol tepett 10.000est adott ki az automatajuk. Reggel mehettem be egy bankfiokukba kicsereltetni. 10percemet kellett rajuk aldoznom a szidasert :). Viszont kerdes nelkul csereltek.
Előzmény: taqy42 (299)
Kisbankar Creative Commons License 2009.12.29 0 0 301

Vagyis próbálkoztál a MÁK-nál de elutasítottak?

Előzmény: tutti33 (300)
tutti33 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 300
Köszi a tanácsot! Sajnos a MÁK az átalakítást csak addig veszi figyelembe amíg járt a támogatás a 3 gyerek után. Azért köszi a segítséget! :)
Előzmény: tutti33 (297)
taqy42 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 299

Engem az idegesit a legjobban, hogy az ugyintezes a "kozpontban" all meg mindig - ahol nyilvan senki sem dolgozik december 2. feleben. En meg szegeny ugyintezomet b**ogatom hogy mi van mar, o meg emailezik meg telefonalgat a kozpontba es mindig arra jutunk, hogy megigerik neki, hogy engem mindjart felhivnak.

Hulye egy helyzet, en kellemetlenul erzem mert pusholok valakit aki nem tehet rola, de megis o az aki a bankot kepviseli felem.... az ido meg csak megy

mrazandi Creative Commons License 2009.12.28 0 0 298
Szia, nyugodtan írj panaszlevelet a MÁK-nak, minden ügyet kivizsgálnak. Bekérik a banktól a papírokat, azon rajta van az érkeztető dátum, látszik, hogy júniusban adtad be a hitelkérelmet. Egy próbát megér!
Előzmény: tutti33 (297)
tutti33 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 297
Ha valaki el szeretné olvasni a levelet, kattintson rá és úgy mentse le képként. A mentett kép nagyítás után olvasható.

Az előzményről annyit, hogy az Erste bank Aréna Plázai fiókjában a kedves ügyintéző úr /akit érdekel a neve annak elküldöm!/ félretájékoztatott. Azt mondta, a hitelt megkapjuk, mert a ház értéke amit venni szerettünk volna a hitelkeretünkbe belefér. Telefonon értesítenek minket a "központból" hogy mikor mehetünk a szerződést aláírni!
Mindezt az értékbecslés eredményeinek ellenőrzése után mondta. A szobák számáig már nem jutott el olvasásban. Lehet elfáradt a szeme? Szegény! Hogy sajnálom!
Mert sajnos mint utólag Szeptember elején megkaptuk a választ a hitelkérelmünkre amit Június! óta intéztünk!!!
Tehát hogy a vásárolni szándékozott családi ház csak 1,5 szobás és nem 2,5 szobás /ami 5 együtt költözőnél a minimális szobaszám!
Namost 2 és fél szobás a ház, csak a középső szobába nincs ablak ezért az nem számít szobának, viszont ha a kedves ügyintéző ÚR időben szól, akkor az értékbecslés kézhezvétele és a támogatás megszűnése között lett volna 1 hetünk a végigablakozott verandához csatolni a család segítségével gipszkartonnal (kb 2 nm. és nem több :) ) a középső kib.szott szobát időben kb. 3-4 óra alatt, hogy azt is szobának nézzék!!!
Szeptemberben hova fellebbezzek az Államkincstárhoz amikor már rég megszüntették a támogatást? Kedves bank.......... . . ... . ...... .
Nem akarok csúnyákat írni csak annyit hogy anyukátoknak is ugyanígy intézzétek a lakáshitelét hogy aztán a híd alatt se tudja feldíszíteni a karácsonyfáját!!!!!!!!!!!!!!
200000 Ft.-om ráment az ügyvéd,földhivatal,értékbecslő,utazgatásra kb 140km.
1,8 millió forintot kaptunk volna támogatást 3 gyerekre még ami szintén köszönömszépen!
De egyátalán miért is írogatok itt hisz "Nálunk ki az első???" és ki a 2.3.4.5.6.11110000.???

tutti33 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 296
Nálunk ki az első? válasz!?
tutti33 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 295
Miért is megyünk be a bankba???????????????????????????????????
Budesliga93 Creative Commons License 2009.04.09 0 0 293
NE haragudjatok! Nem tudja valaki véletlen, hogy a topik indítója Tamás, most milyen néven van fent vagy változott a nick neve? Lenne egy kérésem hozzá. Előre is köszi
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.26 0 0 291
"Chf alapon"amit forintban kapok,bocsánat,ha rosszul fogalmaztam.
Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.26 0 0 290
Akkor erdemes devizaban felvenni ( amit forintban folyositanak ), amikor gyenge a forint. De te az irtad, hogy chf-ben kapod meg.
Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.26 0 0 289
Üdv! A bankban azt mondták,hogy 3hónap után a központtal engedélyeztetik. Ez számomra nem volt megnyugtató válasz. Tudomásom szerint akkor érdemes devizát felvenni,ha magas az árfolyama. Vagy rosszul tudom?
Előzmény: Törölt nick (288)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.25 0 0 288
Miert nem kerdezed meg a bankot?

Amugy elvileg maradhat, csak rendelkezesre-tartasi jutalekot kell fizetni ra. Azt, hogy meddig, kerdezd meg. Max. ket ev. Chf-ben pedig akkor kapod meg, ha azt irtad ra a hitelkerelemre. De miert deviza?

Amugy meg miert nem kerdezed meg a bankot? :)
Előzmény: Törölt nick (287)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.25 0 0 287
Sziasztok! Szeptemberben irtuk alá a lakáshitelszerződést 10500000ftról chf alapon az Ersténél. Sajnos a lakás a mai napig nincs kész. A kérdésem:meddig tartja a pénzt a bank számomra? Van rá esély,hogy chf-ben meg is kapom,ha eljön az idő(kb.1.5hónap)? Segítségeteket előre is köszönöm!
BuffyT Creative Commons License 2009.03.09 0 0 286
A végén már nekünk is ment mint a karikacsapás! Valószínűleg a kis pénzmag miatt amit az anyavállalattól kapot a magyar Erste. Utólag azt mondom, hogy a hitelügyintézőnkkel nem volt baj, annyit telefonálgatott, hogy az ujja lekopott.:D
A fiók sem tehet róla, a központban akadt el minden. Vagyis kezdődtek a bajok.
A válság számlája írom az egész kalamajkát.
De minden jó ha a vége jó! :D
Gratula neked is!
Üdv! :D
Előzmény: hitelügyintéz (285)
hitelügyintéz Creative Commons License 2009.03.05 0 0 285
olvastam, hogy mennyi ideig nyüglődtél az Erstével. Gondoltam megírom, hogy nekem pont most volt egy szintén FOT-os ügyfelem. 01.23án rendeltük meg az értékbecslést, 01.28án beadtuk az anyagát a bankba. 02.09-én adtunk még be a pótlást (hülyeséget kértek, nyilatkoznia kellett, hogy egydülálló anyuka, még jó, hogy a jegyzőnél le kell nyilatkoznia, hogy egyedülálló) 02.20án már le volt engedélyezve az anyaga, 23án szerződni ment. Azóta arra várunk, hogy kifizesse eladónak az önerejét, de ahogy az megvan, a folyósítás is meglesz másnap!
Szóval a pozitív bírálat 1 hónap alatt volt meg és az anyag megjárta a központot.
Egy másik anyagom szabadfelhasználású hitel múlt hét hétfőn adtuk be, ehét szerdán reggel szerződtek ma már folyósítanának is, csak FHB hozzájárulásra várunk folyósítási feltételnek.

Szóval az Erste lehet az egyik leggyorsabb bank, ha jó bankfiókba adják be az anyagot egy jó hiteltanácsadóval :)
Előzmény: BuffyT (283)
BuffyT Creative Commons License 2009.02.26 0 0 283
Elnézést a kihagyásért, nem voltam net közelben. Szóval a fejlemények. Januárban hallottam a hírt, miszerint az Erste anyukájától kap egy kis lóvécskát, ígyhát érdekes mód naggyon hirtelen beindultak az események. Olyannyira, hogy szerződni voltunk 22-én, a férjecském gyorsan elintézett mindent, és 29-én már utaltak is. (áll lees.) Persze a tavaly nézett 85e-es törlesztőnkből kb. 105e lesz...
Deee én már marha optimista vagyok, legalább nem veszett el a foglalónk, és nem 120e lett a törlesztő..
Most pedig drukkolok a forintnak, hogy az elkövetkezendő fél évben szépen erősödjön jó dagadtra.
johevi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 281
Ez hülyeség. És ha közben elmegy az ügyfél máshová. Egyszerű bénázás. Egyébként minél szarabb a forint, annál jobban jársz, ha 280-as ár mellet folyósítanak, és később lejjebb megy, akkor ugyanazt az euro törlesztőrészlet kevesebb forintot jelent.
Előzmény: BuffyT (278)
zaragozaB410 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 280
Szia! Az beijesztést felejtsd el! Általában pont leszarja mindenki az ügyfél kínjait. Arra azonban készüljetek, hogy esetleg új munkáltatóik kellenek, mert ugyi a beadottak lejártak. A fiókban a referensek legtöbbje bábú úgy, hogy ha nem ütközöl egy emberközpontúba csak egy bankközpontúba nem igen haladtok előre. Kis magyar szocializmusunk ismételten bebizonyítja, hogy még mindig kúrva messze vagyunk az átkos kapitalizmustóé.:))
Előzmény: BuffyT (277)
okos bagoly (2) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 279

Aki online-tőzsdézésre az Erste NetBrókert választotta annak kíváncsi lennék a véleményére a rendszerrel kapcsolatban. Az én tapasztalatom: a megjelenítés távolról se a legjobb, a grafikonok kicsik. Viszont az ajánlatok Bét-re kerülése gyors, tehát hatékony. A real-time adatszolgáltatás pontos. Szóval alapvetően nem bántam meg, hogy náluk kötöttem értékpapír-számlát de mivel amúgy is Erste ügyfél vagyok, evidensnek tűnt, hogy itt kezdjek tőzsdézni.

Úgyhogy aki az Erste-nél tőzsdeügyfél, az írjon, cseréljünk tapasztalatot!

BuffyT Creative Commons License 2009.01.15 0 0 278
Ja, azt még elmondanám, hogy több forrásból hallottam, hogy az Erste húzza az időt. Ő az ügyfélszámára büszke, és így +2 ügyfél, amíg minket kétségek között tarthat. Nincs pénzünk, minél később akarnak utalni... Főleg, hogy most nézem 280 az euró...
Előzmény: BuffyT (277)
BuffyT Creative Commons License 2009.01.15 0 0 277
Köszönjük a jókívánságokat..
Még mindíg tart a hercehurca, 6-án már benn volt a jó tiszta tulajdonilap az öröklésről. Most megin elkezdték ellenőrizni a munkáltatóinkat, és folytatják amit elkezdtek. Pénteken: hétfő kedden telefonálunk. Hétfőn: holnap, holnapután telefonálunk... Ma csütörtök van. Embertelen amit művelnek.
Jan. 30. az utolsó határidőnk. Már beköltöztünk, elég kellemetlen lesz...

Most azon gondolkodtam mi lenne, ha megijesztenénk a bankot, hogy átmegyünk egy másikhoz?

Köszönjük az együttérzést.
Sziasztok!
Előzmény: zaragozaB410 (276)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!