Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
2824. számú leiratomban tájékozatást adtam Titanilla etnővel kapcsolatosan.
Cicmog Kuzmics et. feladatokkal történő ellátás vonatkozásában javaslom a Központi Bizottság azonnali összehívását. Valóban felelőtlenség lenne egy ilyen értékes elvtársat nem kellően kiaknázni.
Tisztelettel szeretném megjegyezni, hogy Ivan Kuzmics Cicmogov et.-at - hatalmas mozgalmi múltjára való tekintettel - esetleg más feladatokkal is el lehetne látni. Én itt alant javasoltam is egyet.
Tovaris Lajos Bátyuskov, mozgalmnyik
(Továbbá tisztelettel szeretném megjegyezni, hogy Titanilla et.-nő még mindig nem érkezett meg!)
Tájékoztatom, hogy Titanilla etnő jelenleg büntiben van. Nem volt elég hatékony Fuxi elvtárs irányában, aki éppen ezért nem tudott aludni. Titanilla jelenleg a pártiroda sarkában szétszórt kukoricán térdepel. Még nem döntöttem el, hogy meddig tart a büntetése.
Javaslom, megérkezéséig vigasztalódjon Natasa, Tamara, Ljudmilla és Galina etnőkkel.
etnő üzeni, hogy azonnal vegye fel a munkát, a parlamenti papírkosarakat még nem ürítette ki, a wc-ket is ki kell pucolnia.
Induljon, most, különben magáért küldi Lamperth Mónikát.
etnő üzeni, hogy azonnal vegye fel a munkát, a parlamenti papírkosarakat még nem ürítette ki, a wc-ket is ki kell pucolnia.
Induljon, most, különben magáért küldi Lamperth Mónikát.
Miután megismerkedtünk az ön nagy mozgalmi múltjával és osztályharcos tapasztalataival, javasolni fogom, hogy a Központi Bizottság önre kvalitásainak megfelelő feladatot bízzon.
Szerintem ön kiválóan fel tudná tartóztatni az Omszk-Tomszk közötti országúton Irkutszk irányában előretörő fidesznáci hordákat. Mi önnek elbánni ezzel a söpredékkel?
Mi itt a Pártban nagyon tudjuk szeretni az olyan elvtársakat, akik minden erejükkel a mozgalmat szolgálják. Látjuk, Ön nem kíméli magát, s az éjszakai ügyelet után szabályszerűen felvette a munkát nappalra is. Ugyanakkor aggódunk Önért, hogy nehogy túlterhelje magát. A mozgalomnak csak úgy válik hasznára, ha megőrzi egészségét, ehhez pedig náha aludni is kell.
Jelzem, hogy Titanilla és Oxana etnőket megrovásban részesítettem, mert nem gondoskodtak eredményesen az Ön kifárasztásáról.
Reggeli tornaként éberségi gyakorlatot javasolnék. Mindenekelőtt jelentem, hogy tegnapi beírásaim során Fuxi elvtársat két ízben is Fuxi ÚRnak tituláltam. Elvtársak! Ezt senki, de senki nem észrevételezte! A helyzetet különösen Fuxi et. esetében látom súlyosnak. Neki úgy kellett volna felpattanni mint akit a vipera csípett meg, de úgy látszik Fatime etnő teljesen elvette az eszét. Vagy te itten be vagy közénk épülve Fuxi úr? Jó lenne ha az én régebbi beírásaim olvasgatása helyett (amelyeket természetesen konspirációs céllal írtam) inkább résen lennél. Jó hogy hazajöttél, azonnali bentlakásos beiskolázásodat javaslom. Leila átmeneti gondozását addig pártfeladatként vállalom.
tisztelettel jelentem, hogy teljesen felesleges balhézni.
1) nem Ön rekesztetett ki, hanem én, (kyu etnő válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-06 10:08:09 (2756) Fuxi et, az Ön helyzete nagyon súlyos. Ismertetem a bezprími PB döntését, mely jogerős, fellebbezésnek helye nincs. A legnagyobb jóindulattal is Ön bűnösnek találtatott, ítélete a következő: ... továbbá, örökre eltiltom a közügyek gyakorlásától, mindennemű mozgalmi munkától, szolgálati elvtársnőtől. A bezprími PB reméli, hogy egykori elvtárshoz méltóan fogadja az ítéletet. de már befejeztem száműzetésemet.
2) IRL közeli adatok kiteregetéséről nincs szó: én csak egy mondatban írtam le azt, amit Ön a hét során 3-4 mondatban, különböző hozzászólásokban. (Ha ennyire fél, mondjon vagy hamis adatokat, vagy semmit, szvsz.)
3) A Párt érdeke mindig előbbre való az egyén érdekénél. Önnek, régi jó kommunistának, ezt alighanem felesleges magyarázni.
közlöm az illetékesekkel, hogy kirekesztésem (és IRL-közeli adatok kiteregetése) okán önkéntes számüzetésbe vonulok.
Azonban ígérem, hogy a távoli végeken is a mozgalmat fogom építeni, és néha-néha -könnyeimet törölgetve- gondolok az elvtársakra.
Gondolkodás Nyálad >Zero?
Sichta!
Tudod valaha mit jelentett:
Jelen Jolán!
Fedélzeten!
Dógozom a következő megoldáson!
Követlek, de sosem voltam fideszes!
Nelson Admirális kis cobra a -------gondoni - téren?
Pitty-meg mettymegé a negyedik kerületé?
Hát!
wizes.
Ps. Valaha ismertem igaz kommunistát.
Mai napig is becsülöm!
Soha nem voltam vallásos annak ellenére, hogy jó ha valaki valásos.
WG..
néhai jó parancsnokom marsall szerint a jó kommunistának mindig ébernek kell lenni. A solymári PB határozata értelmében tervet kell készíteni az Index Kommunistái Egyesüljetek Topik (IKET) 24 órás szolgálatban való őrzésére. Az első sihtát vállalom, remélem, lesz aki követ.
Loyalis cyklus.
Néphymnus.
Gotterhalte.
A körtefa.
A Habsburgok.ű
Hódoló Cantete.
A bécsi kripta kibőwítése.
A Chlopil manifesztum.
És most hulljon le a lepel.
A rehabilitált Rákóczi.
Hátrahagyott vers.
Igazságos osztozkodás.
A barrikádokon.
Visszaszívás.
A császár alteregója.
Lőwy Árpád császári és királyi kitűntetést vár.
azér ez a Franklin-kiadás nagy kincs lehet, kicsit irigylem érte. Mongya, benne van a Zelk- féle meg a Kuczka-féle szülinapi köszöntő vers is?
A versről mint esztétikai élményről, hát, tuggya, mi kommunisták sosem a kifinomult szépérzékünkről voltunk híresek, de ami sok az sok:
Ha nincsen csizmád, ne viseld nyáron,
Urak mezőit mezitláb járom.
Eddig se jó volt, de most még rosszabb,
Urak nyakamra németet hoztak.
Olyan ez, mint a Szabolcska-paródia Karinthytól hogyaszongya "Forgácsot vág ki a fábul a gyalu; Csodálatos, csodálatos falu" meg "És éjszaka van ha nem süt a nap".
Összefoglalóan meg kell jegyeznem, hogy Gábor et. Ludas Matyi főszerkesztőnek és mozgalmárnak sokkal jobb volt mint költőnek.
Tisztelt Elvársak!
Pityke v.törm. et. h.sz.-ára megint beugrott valami... És nem venném a szívemre, ha a fidesznáció ármánya vagy a Kautsky-renegátok opportunizmusa miatt csonkulna kultúrkincsünk. Ezért - és elnézést a hossza miatt, de itt maxhiba volna a tömörítés - feltálalnám a nap hátralevő részére az alábbi gyöngyszemet:
Gábor Andor:
MAGYAR MEZITLÁBAS FELFIGYEL EGY NÉVRE (1942)
Ha nincsen csizmád, ne viseld nyáron,
Urak mezőit mezitláb járom.
Eddig se jó volt, de most még rosszabb,
Urak nyakamra németet hoztak.
Égen és földön semmi jószágom,
Kapámat mások földjébe vágom.
Girhes napszámban izzad az orcám,
Ki segíthetne életem sorsán?
Uraktól vettem jó hírét néki,
Epébe mártva mondták nevét ki,
Egyre szapúlták, egyre gyalázták,
Ha említették, öklüket rázták.
Azt mondták róla, csúnyán beszélve,
Hogy Lenin kezdte huszonöt éve,
S ő most folytatja, folytatja folyvást,
Főoskolára küldi a csordást.
Urak beszéltek százféle nem-jót:
Felülre rakja, azt a ki lenn volt,
Aki hátúl volt, előre tolja,
Hogy másképp menjen a világ sorja.
Urak beszéde róla mogorva,
Falu szegényét köti csokorba,
Ringy-rongy kis földjét összeragasztja,
Ezer hold hátán úr a parasztja.
Azért kívánják urak pokolra,
Paraszttal munkást egybe csatolja,
Kaptatja őket ezzel erőre,
S viszi mindekettőt, viszi előre.
Azt mondja róla urak beszéde:
Németek torka már a kezébe,
Szorítja is már a szuszt belőle,
Készül a német nagy temetője.
Urak azt mondják, agyon kell ütni,
Mint Dózsa Györgyöt parazson sütni,
Nehogy világnak rossz példát adjon,
Abból mit mível, irmag maradjon.
Urak szavából én azt már látom,
Hogy ez a Sztálin nekem barátom,
Hogy ez nekem csak javam akarja,
Hogy csak jót hozhat ő a magyarra.
Soká éljen hát ez a nagy Sztálin,
Míg föl nem nőnek az én pulyáim,
Legyen vezérük, legyen az apjuk,
Hogy a jó törvényt mink is megkapjuk.
Én látom ám, könnyes szemeid, mikor Kuzmics et.-ról politikai bizalmatlansági beadványt adtál le a Központi Bizottságnál. Ez a fájdalmas pillanat, olyan lehetet Neked, amilyen Sztálin elvtársunknak, mikor a 20-as évek elején többmillió ukrán ploletárnak kellett éhen halni a kommunista társadalom fejlesztésének érdekében. De hát ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. Az árulók meg vesszenek!!!
Csak így tovább! PÁRTFEGYELEM!!!!
Pityke vez.förm.
Nem szokásunk, hogy megindokoljuk döntéseinket, de annyit hozzátennék, hogy Kuzmics et. nyilvánvalóan félrevezetésként mocskolta Orbánt, ezt mi itt nem tudjuk értkelni. Nem volt kellően kemény és határozott.
Itt a Pártban csupa elkötelezett, mindenre elszánt elvtárs van.
Kuzmics et. húzz el a sunyiba, de nagyon gyorsan, mielőtt még dühbe jövünk. És ezt komolyan mondom.
Sesebese elvtársnővel teljes mértékben egyetértve hozzáteszem, hogy mi - az elmúlt évtizedek hagyományaira való tekintettel - amúgy is mindenféle - hogy is mondjam önkritikusan - "korpát" magunk közé fogadunk, hát akkor még annál inkább, ha egy fidesznácit mocskoló gyöngyszemről van szó, mint a Kuzmics elvtárs.
MOCSKOLÓDÁS, POLITIKAI TISZTOGATÁS, ÁROK BETEMETÉS!!!
Pityke vez.förm.
Még nem tértünk napirendre - kijavítanám: a közgyűlés az olyan impirista csökevényszó, mi itt Központi Bizottság vagyunk - az elvtársak itt elgondolkodtak kicsit. Ez nem mindenkinek megy könnyen. Nos, kénytelenek vagyunk belátni, hogy Kuzmics et. személyi anyaga nem szeplőtelen.
Utasításomra Andrejev et. megkezdte Kuzmics et. felderítését.
A sikeres elfogását követően, holnap pirkadatkor nyilvánosan kivégezzük.
Kegyelmi kérvény benyújtására nincs mód. Bogár et. értesítve.
Régi eftásaink in megpróbálták visszafordítani az Obot meg az Irtiszt...
Jelentem, heveny munkahelyi elfoglaltság miatt mostanáig nem tudtam részt venni a mozgalmi életben, munkában, most azonban harcra készen állok.
Az ignore on természetesen nem az index kommunistái topikra vonatkozott (az olyan, mintha magamat ignorálnám), hanem a Veszprémi Egyetem Szerves Kémiai Tanszékére heveny igazságtalanság miatt. Mer, ugye, eftásak, mi ércsük a tréfát (amíg másról van szó).
Az újonnan érkezett eftásat szívből üdvözlöm és kívánok neki eredményes mozgalmi tevékenységet.
Sesebese etnő, régi adósságomat törlesztem, mikor beszámolok róla, hogy Titanilla et.nő ambuláns kezelése határozott változást, hogy ne mondjam gyarapodást idézett elő állapotomban. Így ismét MHK! Szpasziba!