Keresés

Részletes keresés

sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2843
Fuxi et.!

Ilyen korán kivonja magát a mozgalomból? Belátjuk, hogy éjszaka is dolgozott, de akkor is.
Ha komolyan gondolja távozását, akkor mi is jó pihenést kívánunk Önnek.

sesebese még 3-ig gürizik a mozgalomban

Előzmény: strongdong (2840)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2842
Elvtársak!

Bemutatom Fjodor Fjodorovics elvtársat, aki hajósinas, testőr, masszőr és szakács egyben. Ő gondoskodik majd mindenről és mindenkiről. Ezt személyes tapasztalatból mondom:-))

Megyek magamhoz veszek egy kis pirogot.

sesebese éhes

Előzmény: sesebese (2838)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2841
Elvtársak!

Bemutatom Fjodor Fjodorovics elvtársat, aki hajósinas, testőr, masszőr és szakács egyben. Ő gondoskodik majd mindenről és mindenkiről. Ezt személyes tapasztalatból mondom:-))

Megyek magamhoz veszek egy kis pirogot.

sesebese éhes

Előzmény: sesebese (2838)
strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2840
Kedves eftásak,

kevesen marattunk, de nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség, ugye.
A Hajó célját már tudom: sesebese eftásnő igen helyes konspirációs megfontolásból átírta a képen a sziget nevét. Mi Goli Otokra megyünk.* De psssszt!

Ha ma már nem találkoznánk, nyugodalmas hétvégét kívánok minden eftásnak, alighanem a máról holnapra virradó sihtát is vállalom.

Győzelem vagy halál!

Fuxi

kb. Kopársziget, ez volt(?) Tito eftás büntetőszigete.

Előzmény: sesebese (2835)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2839
Hol gyalulnak, hullik a forgács, elvtársam!
Előzmény: cicmog (2837)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2838
Lajos bá et!

A hajóskapitány helyett szovjet típusú robotot állítunk be, amit Moszkvából irányítanak majd, az nem fog pofázni.

Elhozhatja az elvtársnőket, majd ők mossák fel a fedélzetet.

Titanilla etnő a feladat komolyságára tekintettel szintén velünk tarthat.

Előre figyelmeztetem az elvtársat, hogy éjszaka is ülésezünk, nem lesz ideje az elvtársnőkkel hendebundázni.

sesebese frakvez, hajóskapitány és Cicmog-ügyi szakreferens

Előzmény: Lajos bácsi (2836)
cicmog Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2837
Elvtársak! Köszönöm a felém áradó bizalmat (kivéve Fuxi úr!). Nem zavar, hogy tegnap még halálra akartatok ítélni hiszen az pártunk alapszabályának megfelelően, azaz tárgyalás nélkül történt volna. Az ilyen eljárás csak helyeselhető.

Kérlek azonban benneteket ne terheljetek túl feladatokkal. Egyrészt csak most kapcsolódtam be a mozgalomba, másrészt a Központnak is folyamatosan jelentenem kell. Most a hétvégére a menetrendszerű Aeroflottal hazautazom, igy egy rövid időre elbúcsúzom tőletek. Szabadság, elvtársak!

Tov. Ivan Kuzmics Cicmogov

Előzmény: sesebese (2832)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2836
Nagyon támogatom Főfrakcióvezető et.-nő javaslatát. Jó lenne, ha szigorú konspirációs okokból kifolyólag az a pont, ameddig elhajózunk, még a hajóskapitány et. előtt is ismeretlen lenne, bár belátom, hogy ez bizonyos nehézségeket fog okozni pl. a visszaúton.

Tovaris Lajos Bátyuskov, mozgalmnyik

(U.I: Natasa, Tamara, Ljudmilla és Galina et.-nőket vihetem, ugye? Szigorúan vett mozgalmi érdekekből kifolyólag jó lenne, ha már Titanilla et.-nő is velünk tarthatna erre az útra.)

Előzmény: sesebese (2835)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2835
Lajos bá et!

Javaslatát indokoltnak tartjuk, támogatjuk.
Egyúttal javasoljuk, hogy a bizottság elnökének Fuxi "nagyonéber" elvtársat nevezük ki.

A bizottság első ülésére jövő hét péntekén kerül sor, az alábbi helyszínen, a Cicmog névre keresztelt yachton:

A bizottsági tagok beszállását követően, mindenki előtt ismeretlen pontig hajózunk, a biztonság kedvéért. Felhívom az elvtársak figyelmét, hogy hányni nem ér.

sesebese frakvez és hajóskapitány etnő.

Előzmény: Lajos bácsi (2833)
strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2834
Eftásak,

a munka sűrűjéből jelentkezem 1 pillanatra, hiába, nem tudok az eftásak néklkül élni. Sesebese etnőnek köszönöm az aggódást, igazság szerint a lelkiismeretfirdalás nem hagyott aludni, mer kyu et.nővel farkcióvitát folytattam, nem láttam be idejében, hogy a mozgalom és a pártegység mindenek előtt. Amiért is most kommunista önkritikát gyakorlok. Titanilla et.nő OK, Lajos bácsinak kitartást kívánok.

Kuzmics úr vonatkozásában annyi megjegyzésem lenne az eftásak felé, hogy bizonyos morális szintet még nekünk, kommunistáknak is tartani kellene. Nálunk Solymáron van tükör.

Fuxov.mostmegálmos

Előzmény: Lajos bácsi (2833)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2833
Daragaja Főfrakcióvezető et.-nő!

Javaslom, alakítsuk meg a Cicmog Kiaknázási Bizottságot!

Tovaris Lajos Bátyuskov, mozgalmnyik.

Előzmény: sesebese (2832)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2832
Lajos bá et!

2824. számú leiratomban tájékozatást adtam Titanilla etnővel kapcsolatosan.

Cicmog Kuzmics et. feladatokkal történő ellátás vonatkozásában javaslom a Központi Bizottság azonnali összehívását. Valóban felelőtlenség lenne egy ilyen értékes elvtársat nem kellően kiaknázni.

sesebese frakvez. etnő

Előzmény: Lajos bácsi (2831)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2831
Daragaja Főfrakcióvezető et.-nő!

Tisztelettel szeretném megjegyezni, hogy Ivan Kuzmics Cicmogov et.-at - hatalmas mozgalmi múltjára való tekintettel - esetleg más feladatokkal is el lehetne látni. Én itt alant javasoltam is egyet.

Tovaris Lajos Bátyuskov, mozgalmnyik

(Továbbá tisztelettel szeretném megjegyezni, hogy Titanilla et.-nő még mindig nem érkezett meg!)

Előzmény: sesebese (2829)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2830
Kedves Lajos bá et!

Tájékoztatom, hogy Titanilla etnő jelenleg büntiben van. Nem volt elég hatékony Fuxi elvtárs irányában, aki éppen ezért nem tudott aludni. Titanilla jelenleg a pártiroda sarkában szétszórt kukoricán térdepel. Még nem döntöttem el, hogy meddig tart a büntetése.
Javaslom, megérkezéséig vigasztalódjon Natasa, Tamara, Ljudmilla és Galina etnőkkel.

sesebese frakvez.

Megjegyzés: A maga libidója se piskóta.

Előzmény: Lajos bácsi (2827)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2829
Cicmog!

etnő üzeni, hogy azonnal vegye fel a munkát, a parlamenti papírkosarakat még nem ürítette ki, a wc-ket is ki kell pucolnia.
Induljon, most, különben magáért küldi Lamperth Mónikát.

sesebese

Előzmény: cicmog (2824)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2828
Cicmog!

etnő üzeni, hogy azonnal vegye fel a munkát, a parlamenti papírkosarakat még nem ürítette ki, a wc-ket is ki kell pucolnia.
Induljon, most, különben magáért küldi Lamperth Mónikát.

sesebese

Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2827
(Szeretném megjegyezni, hogy Titanilla et.-nő még mindig nem érkezett meg hozzám...)
Előzmény: sesebese (2825)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2826
Daragoj Ivan Kuzmics Cicmogov!

Miután megismerkedtünk az ön nagy mozgalmi múltjával és osztályharcos tapasztalataival, javasolni fogom, hogy a Központi Bizottság önre kvalitásainak megfelelő feladatot bízzon.
Szerintem ön kiválóan fel tudná tartóztatni az Omszk-Tomszk közötti országúton Irkutszk irányában előretörő fidesznáci hordákat. Mi önnek elbánni ezzel a söpredékkel?

Tovaris Lajos Bátyuskov, mozgalmnyik.

sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2825
Kedves Fuxi et!

Mi itt a Pártban nagyon tudjuk szeretni az olyan elvtársakat, akik minden erejükkel a mozgalmat szolgálják. Látjuk, Ön nem kíméli magát, s az éjszakai ügyelet után szabályszerűen felvette a munkát nappalra is. Ugyanakkor aggódunk Önért, hogy nehogy túlterhelje magát. A mozgalomnak csak úgy válik hasznára, ha megőrzi egészségét, ehhez pedig náha aludni is kell.

Jelzem, hogy Titanilla és Oxana etnőket megrovásban részesítettem, mert nem gondoskodtak eredményesen az Ön kifárasztásáról.

sesebese frakvez. etnő

Előzmény: strongdong (2823)
cicmog Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2824
Szép jóreggelt Elvtársak és Evtársnők!

Reggeli tornaként éberségi gyakorlatot javasolnék. Mindenekelőtt jelentem, hogy tegnapi beírásaim során Fuxi elvtársat két ízben is Fuxi ÚRnak tituláltam. Elvtársak! Ezt senki, de senki nem észrevételezte! A helyzetet különösen Fuxi et. esetében látom súlyosnak. Neki úgy kellett volna felpattanni mint akit a vipera csípett meg, de úgy látszik Fatime etnő teljesen elvette az eszét. Vagy te itten be vagy közénk épülve Fuxi úr? Jó lenne ha az én régebbi beírásaim olvasgatása helyett (amelyeket természetesen konspirációs céllal írtam) inkább résen lennél. Jó hogy hazajöttél, azonnali bentlakásos beiskolázásodat javaslom. Leila átmeneti gondozását addig pártfeladatként vállalom.

Iván Kuzmics

Előzmény: strongdong (2805)
strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2823
Kedves kyu et.nő,

tisztelettel jelentem, hogy teljesen felesleges balhézni.

1) nem Ön rekesztetett ki, hanem én, (kyu etnő válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-06 10:08:09 (2756) Fuxi et, az Ön helyzete nagyon súlyos. Ismertetem a bezprími PB döntését, mely jogerős, fellebbezésnek helye nincs. A legnagyobb jóindulattal is Ön bűnösnek találtatott, ítélete a következő: ... továbbá, örökre eltiltom a közügyek gyakorlásától, mindennemű mozgalmi munkától, szolgálati elvtársnőtől. A bezprími PB reméli, hogy egykori elvtárshoz méltóan fogadja az ítéletet. de már befejeztem száműzetésemet.

2) IRL közeli adatok kiteregetéséről nincs szó: én csak egy mondatban írtam le azt, amit Ön a hét során 3-4 mondatban, különböző hozzászólásokban. (Ha ennyire fél, mondjon vagy hamis adatokat, vagy semmit, szvsz.)

3) A Párt érdeke mindig előbbre való az egyén érdekénél. Önnek, régi jó kommunistának, ezt alighanem felesleges magyarázni.

Üdvözlettel

F marsall

Előzmény: kyu etnő (2821)
sesebese Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2822
Kedves kyu etnő!

Esztet mi mostan nem tudjuk kellően értekelni.
Ércsük mi a tréfát, csak nem szeressük.
Szóval, mi van?

sesebese frakvez.

Előzmény: kyu etnő (2821)
kyu etnő Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2821
Kedves elvtársak,

közlöm az illetékesekkel, hogy kirekesztésem (és IRL-közeli adatok kiteregetése) okán önkéntes számüzetésbe vonulok.
Azonban ígérem, hogy a távoli végeken is a mozgalmat fogom építeni, és néha-néha -könnyeimet törölgetve- gondolok az elvtársakra.

Üdvözlettel,

kyu, illegitim exmozgalmár

wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2820
Gondolkodás Nyálad >Zero?
Sichta!
Tudod valaha mit jelentett:
Jelen Jolán!
Fedélzeten!
Dógozom a következő megoldáson!
Követlek, de sosem voltam fideszes!
Nelson Admirális kis cobra a -------gondoni - téren?
Pitty-meg mettymegé a negyedik kerületé?
Hát!
wizes.
Ps. Valaha ismertem igaz kommunistát.
Mai napig is becsülöm!
Soha nem voltam vallásos annak ellenére, hogy jó ha valaki valásos.
WG..
Előzmény: strongdong (2819)
strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2819
Eftásak,

néhai jó parancsnokom marsall szerint a jó kommunistának mindig ébernek kell lenni. A solymári PB határozata értelmében tervet kell készíteni az Index Kommunistái Egyesüljetek Topik (IKET) 24 órás szolgálatban való őrzésére. Az első sihtát vállalom, remélem, lesz aki követ.

Kitartás! Elvhűség! Éljen a Párt!

Fuxov.álmatlan

strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2818
Ja, ennyi.
Nem sok.

Fuxi

Előzmény: wizes (2817)
wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2817
Loyalis cyklus.
Néphymnus.
Gotterhalte.
A körtefa.
A Habsburgok.ű
Hódoló Cantete.
A bécsi kripta kibőwítése.
A Chlopil manifesztum.
És most hulljon le a lepel.
A rehabilitált Rákóczi.
Hátrahagyott vers.
Igazságos osztozkodás.
A barrikádokon.
Visszaszívás.
A császár alteregója.
Lőwy Árpád császári és királyi kitűntetést vár.

Ennyi.

strongdong Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2816
T drvese et.,

azér ez a Franklin-kiadás nagy kincs lehet, kicsit irigylem érte. Mongya, benne van a Zelk- féle meg a Kuczka-féle szülinapi köszöntő vers is?

A versről mint esztétikai élményről, hát, tuggya, mi kommunisták sosem a kifinomult szépérzékünkről voltunk híresek, de ami sok az sok:
Ha nincsen csizmád, ne viseld nyáron,
Urak mezőit mezitláb járom.
Eddig se jó volt, de most még rosszabb,
Urak nyakamra németet hoztak.

Olyan ez, mint a Szabolcska-paródia Karinthytól hogyaszongya "Forgácsot vág ki a fábul a gyalu; Csodálatos, csodálatos falu" meg "És éjszaka van ha nem süt a nap".

Összefoglalóan meg kell jegyeznem, hogy Gábor et. Ludas Matyi főszerkesztőnek és mozgalmárnak sokkal jobb volt mint költőnek.

Kitartás, szépérzék, költői véna!

Fuxov.inszomnia

Előzmény: drVese (2815)
drVese Creative Commons License 2002.06.06 0 0 2815
Tisztelt Elvársak!
Pityke v.törm. et. h.sz.-ára megint beugrott valami... És nem venném a szívemre, ha a fidesznáció ármánya vagy a Kautsky-renegátok opportunizmusa miatt csonkulna kultúrkincsünk. Ezért - és elnézést a hossza miatt, de itt maxhiba volna a tömörítés - feltálalnám a nap hátralevő részére az alábbi gyöngyszemet:

Gábor Andor:
MAGYAR MEZITLÁBAS FELFIGYEL EGY NÉVRE (1942)

Ha nincsen csizmád, ne viseld nyáron,
Urak mezőit mezitláb járom.
Eddig se jó volt, de most még rosszabb,
Urak nyakamra németet hoztak.

Égen és földön semmi jószágom,
Kapámat mások földjébe vágom.
Girhes napszámban izzad az orcám,
Ki segíthetne életem sorsán?

Uraktól vettem jó hírét néki,
Epébe mártva mondták nevét ki,
Egyre szapúlták, egyre gyalázták,
Ha említették, öklüket rázták.

Azt mondták róla, csúnyán beszélve,
Hogy Lenin kezdte huszonöt éve,
S ő most folytatja, folytatja folyvást,
Főoskolára küldi a csordást.

Urak beszéltek százféle nem-jót:
Felülre rakja, azt a ki lenn volt,
Aki hátúl volt, előre tolja,
Hogy másképp menjen a világ sorja.

Urak beszéde róla mogorva,
Falu szegényét köti csokorba,
Ringy-rongy kis földjét összeragasztja,
Ezer hold hátán úr a parasztja.

Azért kívánják urak pokolra,
Paraszttal munkást egybe csatolja,
Kaptatja őket ezzel erőre,
S viszi mindekettőt, viszi előre.

Azt mondja róla urak beszéde:
Németek torka már a kezébe,
Szorítja is már a szuszt belőle,
Készül a német nagy temetője.

Urak azt mondják, agyon kell ütni,
Mint Dózsa Györgyöt parazson sütni,
Nehogy világnak rossz példát adjon,
Abból mit mível, irmag maradjon.

Urak szavából én azt már látom,
Hogy ez a Sztálin nekem barátom,
Hogy ez nekem csak javam akarja,
Hogy csak jót hozhat ő a magyarra.

Soká éljen hát ez a nagy Sztálin,
Míg föl nem nőnek az én pulyáim,
Legyen vezérük, legyen az apjuk,
Hogy a jó törvényt mink is megkapjuk.

(Sztálint köszöntjük, Franklin Könykiadó N. V.)

E. ü.: drV

Pityke Főtörzsőrmester Creative Commons License 2002.06.06 0 0 2814
Kedves Fuxi vez.fő.kap. elvtárs!

Én látom ám, könnyes szemeid, mikor Kuzmics et.-ról politikai bizalmatlansági beadványt adtál le a Központi Bizottságnál. Ez a fájdalmas pillanat, olyan lehetet Neked, amilyen Sztálin elvtársunknak, mikor a 20-as évek elején többmillió ukrán ploletárnak kellett éhen halni a kommunista társadalom fejlesztésének érdekében. De hát ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. Az árulók meg vesszenek!!!

Csak így tovább! PÁRTFEGYELEM!!!!
Pityke vez.förm.

Előzmény: strongdong (2812)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!