Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 3420

Én már nagy voltam akkor (is):-))

Számomra semmi félelmetes nem volt benne amúgy....az X akták egy-egy része jobban ütött. Pedig az is nyolctól ment.

Előzmény: nina_morgan (3416)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 3419

Heh az első évadtól válságban a klub-))

Előzmény: Bateman (3413)
sissoko Creative Commons License 2013.08.30 0 0 3418

Junkie-ról:

Neil Cross, a Luther készítője elmondta, hogy a tervezett film forgatókönyve előzmény lesz és a záró jelenet lesz az, amivel anno kezdődött a sorozat. Biztos szerepelne benne Indira Varma (Zoe) és Steve Mackintosh (Reed). Azért az előzmény egyébként, hogy visszahozhassanak bizonyos karaktereket, akik egyébként nem szerepelhetnének egy folytatásban. Így viszont Alice ki van lőve, akinek a spinoff-terve még mindig lehetőség.

Bateman Creative Commons License 2013.08.30 0 0 3417

Lost-ra pontosan 1 darab részt pazaroltam. már ott nem fogott meg:)

Előzmény: nina_morgan (3416)
nina_morgan Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3416

Hát ja-a Lost is csak bizonyos ideig volt világszenzésön. Twin Peaks a korosztályomnak meg összeforrt a titokban nézéssel, mert anyu, apu tiltotta, de azért nézni kellett, mert félelmetes és különben is... :))

Előzmény: Törölt nick (3401)
nina_morgan Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3415
Előzmény: nina_morgan (3414)
nina_morgan Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3414

Dean Norris funny or die, igazi troll állat :D

Bateman Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3413

SOA facebook oldalról: This season, will the club survive? SOA premieres Tues, Sept. 10 at 10p on FX.

vágom a centit, de még van pár rész az 5.-ből

Bateman Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3412

hehe:) lesz ennek még folytatása!

Előzmény: nezs (3403)
ameliii Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3411

The Fall.  és sztem Rectify-t is nyugodtan :) 

Előzmény: Törölt nick (3407)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3410

Akkor a Rectify-t sem javallom, hasonló a kettő, tisztán lélektaniak a történések, erős hangulatárasztás mellett. Nekem igen tetszettek.

Előzmény: Törölt nick (3404)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3409

OK, megpróbálom azt is.

Előzmény: sissoko (3408)
sissoko Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3408

Sok helyen fikázták, de nekem a Mayday is nagyon bejött. Hangulatos kis sori, és csak 5 részes. Egy próbát szerintem megér.

Előzmény: Törölt nick (3407)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3407

Még nem, de már jön is lefelé. Kösz a tippet. Ideálisnak tűnik, nagyon hosszúba pedig most nem szeretnék belekezdeni.

Az elsődleges terv a Breaking Bad újranézése lesz, de már csak akkor, ha kijött a záró 8 rész. Egészében szeretném majd ui. lenyomni újra.

Aztán a Drót, amivel az a legnagyobb gondom, hogy nincs HD-ben (így mindig csak halogatom), másrészt meg most már van HBO GO-m, ahol töltögetés nélkül tudnám nézni.

Ami még tervben van: Walking Dead, SOA, Dexter, House Of Cards, és talán a The Shield, 24, de ezek csak a Breaking Bad újranézése után. Addig kisebb sorozatokat vadászok. A Broadchurch után adta magát a Top Of The Lake, de nagyon mellément sajnos.

Előzmény: sissoko (3405)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3406

Várom a folytatást!

Előzmény: sissoko (3405)
sissoko Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3405

Utopia megvolt már?

Előzmény: Törölt nick (3404)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3404

Top Of The Lake

3 rész ment le, és már eldöntöttem, hogy nem folytatom (pedig összesen csak 7 részes). Annyira lassú, unalmas, vontatott, hogy az hihetetlen. Egyszerűen nem működik, nagyon nem.

Mi jöjjön helyette? Valami krimiszerűség lenne a legjobb mostanában.

nezs Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3403
Előzmény: Bateman (3402)
Bateman Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3402

nem figyeltem. asszem' európába ment nem? csak azt nem tudom melyik ország. 

Előzmény: Törölt nick (3400)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3401

A 24-nél láttam azt hogy már nem a Dallas a sorozat.

(Ide nem értve a valaha volt legjobbat, ami minden sorozat fölé emelkedik (bár ma már elég avítt, és más világ van) ami igényességben, minden porcikámban magával ragadott és hétről hétre néztem, bármi is volt: Twin Peaks.)

Utána a Lostra full véletlen kapcsoltam az AXN csatornán.Pont az első rész, füstike, meg minden....aztán azt végignyomattam. A végére belefáradtam abba a stratégiába ha meg is válaszoltak egy kérdést, az jelentéktelenné vált, mert egy sokkal nagyobbal ütötték el.

Aztán már figyeltem a fórumokra ,meg van egy cimborám aki nagykanállal eszi a sorikat, elképesztő módon fogyasztja, ő szokott még rábeszélni. (pl. BB, SOa).

Előzmény: nina_morgan (3391)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3400

Így utólag én a SoA-t ajánlottam volna.

Walter W. dolgai (bár én Jesse rajongó vagyok, az a srác egyszerűen mindent el tud játszani...mindent....be is bizonyítja) elég döcögősen indulnak, meg az inkább kissé melankólikus a harmadik évadig. Na ott beindul. Nekem az tetszett nagyon, hogy ezt az életben én is így csináltam volna.....nem mindig, de azért ok. Csak olyan szomorkás az egész. Igazi bűnügyi dráma. Sok üresjáratot tartalmaz.....sok a hangulati elem ( a sivatag, walter szenvedései....a Pizza jelenet persze epic) van benne. Nekem a sztori a harmadik évadtól jött. 

A SoA viszont igazi kőkemény "kúlság". Durva kavarások, megosztó antihősök,szerethető rosszfiúk.....és bizony soha de soha nem szerettem motorozni, vagy nem vonzott ez a benzines szubkultúra, de sikerült vonzóvá tenni ezt az egész bőrkabátos klubos, kissé horda szemlélelet, és a motorozást. A történet, és a karakterek elképsztően erősek. Aztán az ír részeknél már bejön a kép, zene, hang is.Jah és nem néznek hülyének. Csak az elején kurva sok az adat, a név, a bandák...stb. Ami külön tetszik, hogy nem természetesnek veszi a különböző szubkultúrákat, és nem élezi ki azok jellegzetességeit...mintha tényleg ott lennél (pl. az afroamerikai embrekék nem állandóan trikóban vannak és hiphopot hallgatnak meg aranyfoguk van....vagy a mexikóiak se tequilát vedelő macsók, meg vehemensen ordibáló szenyórák bandája...sőt a neonácik* sincsenek sztereotíp módon ábrázolva.)

* többiek akik látták: na hova utazott el haza a náci főnök a második évadban...na hova?:-))))) Ez nem lehetett véletlen!:-))

Előzmény: mindenki senkije (3398)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3399

Eleinte nálam is így volt, de mostanában adok egy évadot...max másfelet....de azért valamenniyre meg kell fognia. Alapvetően azt szúrom már ki gyorsan ami taszít elsőre. De ezek többnyire olyan fosadékok amiket a honi ker tv-k tűznek főműsoridőben napirendre. 

Előzmény: Bateman (3381)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3398

BB:

Két részt néztem meg tegnap

egyelőre nem vágom, mitől lesz ez a világon a legjobb, de rendben van

folytatom :)

sissoko Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3397

Kőkemény giltiplezsör! :)

Előzmény: Bateman (3396)
Bateman Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3396

2 rész után dobtam. igazi szemétre való.

Előzmény: sissoko (3394)
sissoko Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3395

SOA 2x9

Ha ilyen ütemben haladok, még a végén letolom az 5 évadot a 6. kezdetére. :) Kétségtelen, hogy beindult a sori, de azért vannak benne dühítő dolgok.

Ami a BB-t illeti, asszem 3 részig jutottam, de valahogy nem fogott meg. Viszont tutira az lesz a következő nagyobb horderejű cucc, amit újra bepróbálok.

sissoko Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3394

Búra 1x10

Ezek komplett hülyének nézik a nézőket, mondjuk így belegondolva van benne valami... :)

- Jaj, bocsi kis vörös fürtöske, hogy megöltem a férjecskédet.

- Áá, semmi gond, igazából meg akart halni, az életbiztosítás miatt.

- Hüpp-hüpp (könnycsepp)

- De a jövőben légy hozzám őszinte.

Áááááááááááááááááááá!

Ja, és végre meglett a negyedik kéz (ugyan ki hitte volna, hogy Junior lesz az??), megérintették együtt a minibúrát, és.....és.....és nem történt semmi.....csak bekapcsolt a stroboszkóp az istállóban.

Bateman Creative Commons License 2013.08.29 0 0 3393

ha egy sori nem fog meg elsőre, dobom. nincs időm arra, hogy holtpontozzak:) egyszerűen annyi anyag van, amit érdemes nézni, hogy elsőre kell dönteni. lehet lecsúszom erről arról emiatt, de ritkán hagyok ki aradandó sorit.

BB-re ráfogok menni pont azért, mert egyre több jót olvasok. az egyik kivétel lesz lehet.

Előzmény: nina_morgan (3391)
nina_morgan Creative Commons License 2013.08.28 0 0 3392

WD-nek nézzük el azt a kis félrecsuszit :D

Előzmény: mindenki senkije (3385)
nina_morgan Creative Commons License 2013.08.28 0 0 3391

Alapvetően én is elsőre döntős voltam sokáig, de rájöttem, nem mindig jó taktika - a Lost-nál volt először ez az élményem, nekiálltam, abbahagytam, mert nagyon nem ... aztán pár évvel később csakazértis -módon újra nekiálltam. Túl kell jutni bizonyos holtpontokon. A Sopranos volt a legdurvább nálam is, ott évadokon (!) keresztül meg voltam róla győződve, ezt én nem fogom kibírni még egyszer :D Aztán... a Breaking Bad-del is kétszer próbálkoztam, engem másodszor már kilóra megvett rögtön. Érdemes azért néha esélyt adni annak is,ami elsőre nem tűnik jónak vagy nekünk valónak. 

A SoA-t minden bizonnyal egyszer elkezdem újra és végig is nézem... talán az lesz a következő nagy projektünk együtt? :)))

Előzmény: Törölt nick (3383)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!