Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Azt gondolom én kerestem a peppinó dugványt,Coccona is az én üzenetemre válaszolt!Ha nekem szántad az üzit,igen érdekelne még,de nekem csak dupla piros hibiszkuszom van és nincs gyökereztetve?Ha érdekel írj,Hajni!
A kefevirágot csak jövő héten tudom odaadni. Egyébként pesti vagy? Télálló kaktuszokból nekem C. imbricata, Opuntia fragilis és egy ismeretlen Opuntia fajból van felesleg. Ha kell valamelyikből szólj. Peppinoval kapcsolatban: Bene László honlapján láttam 400 forintért dugványt.
Nagyon érdekelne a kefevirág dugványod!Nekem is vannak télálló kaktuszaim,holnap már lesz peppinó magom!Érdekel még valami, hátha van nekem.Neten találtam 400ft-ért peppinót,palántát,ami már az idén terem,én szeretnék rendelni valahogy bulizzuk ki,hogy mindketten jól járjunk!
Licsi magoncokat, kefevirág dugványokat, télálló citrom magoncokat, bordó és sárga hibiszkuszokat továbbá télálló kaktuszokat cserélnék. Ami érdekelne peppino, tomatillo paradicsomfa dugvány vagy mag ill. feijoa dugvány, Meyer citrom dugvány.
Szívesen cserélnék leander hajtásokat. Nekem van dupla rózsaszín, dupla sötét rózsaszín cirmos, szimpla fehér, rózsaszín és bordó, ezeket tudom küldeni. Szeretnék sárgát, vajszínűt és barack színűt. Ha valakit érdekel írjon.
Szeretnék télálló citrus (poncirus trifoliata) magoncot, vagy magokat, bármilyen termő citrust, mini kivi töveket, cserébe ajánlok lepke orchideát, szobai green orange növényeket -még kicsik-, kerti málna pici tövet, lila harangvirág tövet/ magot, erdei szamóca töveket (nálunk egész nyáron terem félárnyékba), goji bogyó gyökeres hajtást.
Van fehér dupla bordó középpel,halvány és sötét rózsaszín dupla,sötétből szimpla is,barackvirágszín,és piros.Már nagyok ,olyan méter magasak,eladni nem adom el,de hajtást szívesen cserélek.
Nekem vannak kaktuszaim amiről tudnék sarjakat levenni,most jött meg a kavicsvirág magom is,állítólag 6-7 nap alatt kibúnak a kis kavicsok!Vian egy cserepes kavicsvirágom is amiből már lehet kivenni.