Emetros áram.... be fogunk menni ide a hekységbe fogunk bemenni Whisky-járat..... a sárbogárdi tűtoltóságot ki lehet hívni...... bugaza...bugaza...bugaza....bugaza...záram...
hello. ma nem voltam edzésen mert elég szarul lettem az este... ( nem voltam bulizni ) csak annyit szeretnék megkérdezni hogy majus1én mikor hova mennyek stb. 9re a pelikán parkolóba? ez jó időpont? köszi előre is hogy válaszol valaki...
1 1 Oakland Russell, JaMarcus QB 6-6 263 Louisiana State 2 2 Detroit Johnson, Calvin WR 6-4 237 Georgia Tech 3 3 Cleveland Thomas, Joe OT 6-6 313 Wisconsin 4 4 Tampa Bay Adams, Gaines DE 6-5 260 Clemson 5 5 Arizona Brown, Levi OT 6-4 328 Penn State 6 6 Washington Landry, LaRon FS 6-2 205 Louisiana State
eddig itt tartunk. JAMARCUS!!
Brady Quinn meg sehol. Lehet elviszi ot is a detriot?
A 72. NFL Draftot – most már szokásos módon – New Yorkban rendezik meg, 2006 után másodszorra a Radio City Music Hall épületében, az új komisszár, Roger Goodell elnöklésével. Az első nap április 28., ekkor lesz az első három kör, a második napon, április 29-én pedig a további négy kör. Maga a Draft egészen pontosan szombaton, 16:55 perckor kezdődik (magyar idő szerint).
Az első kör választási sorrendje: 1) Oakland Raiders 2) Detroit Lions 3) Cleveland Browns 4) Tampa Bay Buccaneers 5) Arizona Cardinals 6) Washington Redskins 7) Minnesota Vikings 8) Atlanta Falcons (a Houstontól) 9) Miami Dolphins 10) Houston Texans (az Atlantától) 11) San Francisco 49ers 12) Buffalo Bills 13) St. Louis Rams 14) Carolina Panthers 15) Pittsburgh Steelers 16) Green Bay Packers 17) Jacksonville Jaguars 18) Cincinnati Bengals 19) Tennessee Titans 20) New York Giants 21) Denver Broncos 22) Dallas Cowboys 23) Kansas City Chiefs 24) New England Patriots (a Seattletől) 25) New York Jets 26) Philadelphia Eagles 27) New Orleans Saints 28) New England Patriots 29) Baltimore Ravens 30) San Diego Chargers 31) Chicago Bears 32) Indianapolis Colts
Nemhiszem hogy szurkolói buszra kellene menned mert mikor még én sem játszhattam akkor én is a csapattal utaztam.Akkor nyilván 1000Ft-ot kellett fizetni a buszra.Azért most is legyen nálad annyi. :D