Igen, ezért hirtelen növésű, mert áprilisban érte el a májusi méretét szinte huss.
---------------
Amúgy azon merengtem, milyen frappáns játék lenne, ha Aas gömbtárs kapná meg elsőnek Bélától a Napló aznapi szövegét, megképregényesítené, aztán mi többiek (akik még nem olvastuk) megírnánk, hogy szerintünk miről írhatott a Béla, és így jókat derülhetnénk az esetleges eltéréseken. Aki meg jól kitalálta esetleg, kaphatna Minnyon díjat, vagy legalább egy Párizsi kockát.
ez már szerintem nem is a hónap, hanem a negyedév naplója!!! jaj, de nehéz hang nélkül - mert a munkaidő rovására - röhögni...
egyszerűen a határtalan meghökkenés mezejére értem!
még jó, h. kicsit fellazította a feszültségemet ez a mai napló, mert izgulok, mint ide Lacháza, hogy mi lesz a miniszterelnöki tanács elnökével, azaz remélem, egy órán belül lesz.
Ballag a Citrom is - bogarászni se restel - Óvakodva lépked hosszan elnyult testtel, Meg-megáll, körűlnéz: most kapja, hirtelen Egy iramodással a plafonon terem.
Nekem is itt veri a mejjit egy tepsi pudingos kakaószelet tortaszerűség. Sajnos, én egy szelet és kész. Écsanyám nem bírja mentálisan felfogni, hogy nem győzünk ennyi desszert felett. A dolgozó személyeket kapacitálom itt egész nap rá. Egész jól haladok: féltepsi már véletlenül c elment beléjük.
Viszontkívánom.:) Véletlenül én is kaptam lekváros piskótekercset az édesanyalehetőségemtől, csak kicsit szalonnás. Azér megesszük. Véletlenül. És hát persze.
Citromka szempontjából megvolt a húsvéti szenzáció, élmény és a fitnessz erobik egyaránt. Kisportolta magát, és biztos szépen pihent ezek után éjszaka...