Csabais
Köszi, még gondolkodom a krómozáson. Valamelyik régi tipuson láttam gyári króm sárvédőívet+króm küszöböt, azon jól mutatott. Majd meglátom még.
A tetőablakot belekellett raknom mert már volt benne egy s.z.a.r.. Vettem bele egy kivehetőset (targa).
Már írtam, hogy ebből nem érte volna meg gyárit csinálni, mivel a javítási költség futná egy nagyonjó kész autó árát.
Nekem ez egy használati tárgy és olyanná alakítottam, ahogy tetszik.
A cult, lowrider irányzatot próbáltam megcélozni.
Szerintem jobban néz ki és érdekesebb mint egy natúr gyári, de nem vagyunk egyformák, szerencsére:)
Ezekután én nem merek képet felrakni, mert a miénk az ütött kopott, nem sok látnivaló van rajta. Talán majd a bal hátsó sárvédő kicserélése és a hátulja újrafujása után egy ilyen volt- ilyen lett képet készítek, és azt tuti felrakom. Mivel márciusban vizsgázik addig el fog készülni a karosszériamunka.
A tetőablakot te raktad bele, vagy már benne volt?
Egyébként nekem is tetszik a géped, sok kétszínű 115-öst láttam már, de a piros-fehér tetszik eddig a legjobban.
Átalakítás kapcsán én azt szeretem, ha gányolás nélkül történik. Ezalatt értem azt, hogy simán vissza lehet alakítani az eredetire, ha akarom.
Csabais:
Jól néz ki a motortered, csak mit csinálsz ha egyszer ki kell szedni a motort? :))))
A fehér tetőről le akartak beszélni, de nem hagytam, azóta ők is szépnek találták.
Szerintetek króm borítás hogy nézne ki a küszöbön kívülről? Azon gondolkodtam szépítené vagy nem...
Köszi szépen! Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a képek nagyon jól sikerültek...
Élőben lehet rajta hibát találni, sajnos...
Rakjatok fel ti is képeket! Szívesen megnézném!!
Merre laksz?