Dally Price (Deák Tér)
Amugy igaz, hogy használt CD bolt, de a sok hulladék közt néha találni valami jót (mint pl. ez is ami össz vissz 290Ft volt, és annyit ezek szerint meg is ért:)
Az "csak" egy promó maxi, elég alacsony példányszámban jött ki elsősorban rádióadók számára. Annyi a szám lényege hogy a '81-es albumverzión kicserélték Di'Anno énbeksávját Bruce-éra. Amúgy elég ritkaság, hol vetted?
Egy kérdés: ma vettem egy IM CD-t. Istenigazából visszont nem tudom hova tenni, mert nem is tudtam, hogy ilyen létezik. A Wratchild "maxi"-rol lenne szó. A CD-n ez az egy szám található, és a boritóra ezenkivűl még rá van írva, hogy "1999 New Vocal Version Featuring Bruce Dickinson".
A kérdésem az lenne, nem tudtok erről az egyszámos maxiról valami? (mert nemigen találtam semmitsem róla, pedig annyira nem régi kiadás, hamisitványnak nem hinném, mert rendes borítoja van)
Nagyon tutkó volt a Maiden Debrecenbe,bár az új lemez nem valami nagy durranás.Nekem még mindig a Powerslave a csúcs!Olvastam itt,hogy lesz SAXON koncert!HOOOLLLL????
Van dedikám Dickinson-tól!
Az Aerosmih-et tényleg nagyon utálom, viszont ha Metallica gyünne azon tuti ott lennék és egyáltalán nem vonok le messzemenő következtetéseket az utóbbi 3 ortószar lemezükből.
A "fáradság" nyilván csak egy hivatalos indok. Az igazi indokot nem tudjuk. Mindenesetre nem kell, hogy ide jöjjenek, elég ha a környékre jönnek valamikor, én akkor is ott leszek.