Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Az ipodot egyébként is látom sima "removable disk"-nek w2k és linux alatt is, usb-n és firewire-n is. (csak azért mert nem értem, miért hangsúlyozzák annyira)
Windóz alatt iPod (nem tetszik, erőforrászabáló és el sem indul, ha pl. az Audiograbber már fut, csak lefoglal 22 MB memóriát a háttérben), Linuxra most pörgettem le a gtkpod-ot, még nem próbáltam, milyen.
hol lehet hozza usb csatlakozo kabelt kapni itt Magyaroszagon. apple.hu-n kivul persze...
miert, mi baj az Apple-lel? onnan veszi minden kereskedo. en ma az Apple-nel (Gravis)18 euroert vettem USB 2.0 + Firewire kombo kabelt, annal olcsobban ugysem kapsz sehol. meg eBay-en sem.
Jaja, a kártyaolvasó.... még igaza is van a merketing dumának, elég 1 db SD kártyával nekivágni a világnak, aztán csak át kell töltögetni a képeket az iPodra, amikor megtelik a kártya...
Ceruzaelem - a franc se tudja, a neten 50 euró + VAT vesztegetik és ahogy hallom az Apple már 50 $ körüli összegért cseréli az aksit.
udv a topicban!
Jo ocson lotted a kicsit!A rengeteg kutyu? Meg jo hogy lehet oket kapni!
Nekem egy kartyaolvasora vaj a szivem amivel fenykepezorol tudsz kepeket atzuzni.Sajna az arat nem magyar embernek talaltak ki:P
Japanban biztos olcsobb:)
A ceruzaelemes atalakito nem lenne hulyeseg,merthogy biztos olcsobb mint egy uj akksi!
Hali, lassan egy hetes iPod (15 giga) tulaj vagyok, Tokióban löttem 31800 yenért (kb 235 euró) - ami jelentösen olcsóbb, mint Európában. Igaz, csak japán konnektor csati van hozzá, de a boltban hozzácsaptak egy átalakító dugaszt, a töltö meg kapásból 110-240V.
Egyelöre nagyon élvezem.
Ismeritek a rengeteg kütyüt, ami kapható hozzá? Diktafontól kezdve a rádión és autós készleten át a ceruzaelemes átalakítóig akármi.
Persze, az iPod merevlemezét, ugyanúgy látod a fájlkezelő progikban, bár rakd be, hogy rejtett könyvátrakat is láthass, mert az iPodon abban vannak a zenék. Ha keresgéled meg fogod találni.
Koszi valaszod!
Eszembejutott megvalami.
Meg lehet e menteni vagy vissza lehet e tolteni a zeneket az ipodrol, ha playlistem elszalt az itunesban? Meg az osszes zenem ami a gepen volt.
Szal elszalt a gep:D
udv
A Creative-nek vannak még ilyen termékei, amiről tudok, bár valószínű már sok más gyártónak is. A Creative olcsóbb, mint az iPod, de hangminőségben rosszabbnak mondják.
Van egy albumom aminek az idtagjait gondosan,figyelmesen kitoltottem. Miutan felraktam az ipodra (az itunes kozremukodesevel), ez az album kettoszor jelenik meg a konyvtaramban(egymas mellett). Nektek elofordult mar ilyen vagy ehhez hasonlo jelenseg?
Lehet valahogyan ezt orvosolni?
koszi
Gergo
Ja, az alabb emlitett "ephod" progival hogyan kell felismertetni a playert?
Mondjuk én nem nagyon foglalkoztam eddig a szoftverrel ami az áttöltéshez kell. Annyit azért igen, hogy amit adtak hozzá, azt nagyon gyorsan eltüntettem. :D Meg van az iTunes is, majd összevetem az én általam edddig használt ephPod-al. Nézzétek meg ha gondoljátok.