Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Kedves sesebese Elvtársnő!
Örömmel vettem a magánórák ügyében küldött beadványodat. Magánórák adása kötelező, mert a jó bolsevik ahol tud segít. De! Dialektikus materialista húzódozásomnak adok hangot, mivel Serova Elvtársnő nem felel meg maradáktalanul a wupiupi magánórákra történő jelentkezés feltételeinek. (Lsd.: wupiupi Elvtárs "Mély benyomások gyakorlása a magánórák hallgatóira" c. kötet 17. oldal 4. bekezdés, Magvető Kiadó, 1984.) A kiadvány a szerző ezirányú érdekélődési körét a pedofil és a gerontofil irányultságú célterületek közé helyezi, amelyek ugyan meglehetősen képlékeny határok, de annyira nem, hogy Serova Elvtársnő ebbe beleférne. Kérem szíveskedjél olyan elvtársnő érdekében lobbyzni (Medgyessy Elvtárs terminológijával: consultingot folytatni) nálam, aki az én érdekemben is áll.
Elvt.üdv.:
wupiupi
Partunk nagy orommel lassa hogy a mi draga szeretett vengerszkijje tovarisaink az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baraccsag reneszanszanak jegyeben ismet Moszkva fele fordiccsak a dolgozo nep figyelmet. A Ljubljanka konyvtarabol elovettem Tovaris Szamuely 1919. aprilis 20-an, húsvét vasarnapjan elmondott beszedet:
“A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába… Most azonban szükség van arra, hogy vér folyjon. A vértől nem kell félni. A vér acél. Erősíti a szívet, erősíti a proletár öntudatot. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz, mely az igaz jövőhöz elvezet bennünket”.
Tyegnap szinten a kezembe akadt Tovaris Bankarovics dosszielya es benne talatam egy Montye Karloban keszult kepet.
Kiváló illusztrációs tevékenységed láttán Serova etnő érdeklődik, vehetne-e tőled pár magánórát.
AZ elvtársnőnek komoly szerepe van az impirista USA lefegyverzésében, pl. haditengerészet.
Jelezd kérlek, ha az elvtársnőre időt tudsz szánni.
Kiváló illusztrációs tevékenységed láttán Serova etnő érdeklődik, vehetne-e tőled pár magánórát.
AZ elvtársnőnek komoly szerepe van az impirista USA lefegyverzésében, pl. haditengerészet.
Jelezd kérlek, ha az elvtársnőre időt tudsz szánni.
Kedves Stirlitz Elvtárs!
A PB nagy megelégedéssel fogadja a talentumkutató kulturális összeméredzkedés kiírását. A magasabb vezető elvtársainkat sem idegesíti fel ez a gondolat, így azt a "Támogatott" kategóriába soroljuk. Mi is szívesen kulturálódunk a dolgozókért való lázas küzdelem közepette. Több jeles elvtársunk ért el említésre méltó sikereket kedves mozgalmi esteken, bizonyítván evvel sokoldalúságát, materialista tehetségét. A teljesség igénye nélkül említünk néhány emlékezetes alakítást:
Medgyessy Elvtárs a bűvész consulting kategóriában bemutatta, bármit eltüntet úgy, hogy az a szemünk előtt marad.
Kovács Elvtárs a szabadon választott kategóriában átalakuló művészként ejtette ámulatba a dolgozókat, az előadás végén még magunk is elbizonytalanodtunk, vajon ki is ő voltaképpen.
Kuncze Elvtárs – akit a mozgalomban minden férfiember irigységgel szemlél a nőkre gyakorolt ellenállhatatlan vonzereje miatt - pikáns, finom erotikával átszőtt történeteivel dobogtatta meg a női szíveket.
Aki a férfiaknak Kuncze Elvtárs, az a nőknek Lendvai Elvtársnő. Lányaink, asszonyaink ámultan figyelték, amikor pillanatok alatt magára vonta a jelenlévő összes férfiak sóvárgó tekintetét házi smink és dekoltázs bemutatóval egybekötött hangerőméréses ordító számával.
Kiss Péter Elvtárs fölényesen nyerte a gombócevő versenyt, miközben fogalmunk sem volt lenyelte, vagy még a szájában tartja az ízletes dödölléket.
Csehák Elvtársnő a mozgalmi bemutatóra érettségiző leánynak öltözött. Ez annyira jól sikerült, hogy több pelyhedző állú srác könyörögve invitálta hétvégére a discoba.
Pethő Iván Elvtárs hasbeszélő mutatványa a született tehetség iránt legérzéketlenebb elvtársakat is levette a lábáról.
Idő és hely hiányában nem folytatjuk, kíváncsian szemléljük a versenyetekben feltörekvő újabb és újabb tehetségeket.
Medgyessy és Kovács Elvtársak részletet mutatnak be a Titanic c. filmből az aligai pátüdülő kulturdélutánján:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Bajtársak! Megjöttem Moszkvából ahol a hétvégét töltöttem. Testvérpártunktól fontos üzenetet hoztam képi formában. Azonban hiába kinlódok, nem tudom betenni (bezzeg Lopezova etnővel könnyebb volna). Én már öreg eftás vagyok, nem ismerem az összes komputeres úri huncutságot. Hogy kell az ilyet csinálni?
Beismerem, hogy a mozgalmi munka nem tartogat olyan izgalmakat, mint a foci vb, de akkor is. Mélységesesn elszomorít, hogy ennyire hanyagoljátok az ároktemetést. Ez a pártfegyelem?
Ezennel munkaversenyt hirdetünk. Az élharcos elvtársakat Lopezova etnő személyesen tünteti ki érdemrenddel és a bizalmával.
Megnyugvással tölt el, hogy önkritikát gyakorolva belátta, hogy farkvez-ként nekem ehhez is van hatásköröm ls illetékességem.
Nikolits et. döntését nem kívánom felülbírálni, van neki most elég gondja, ha Cicciolina etnő elvárásainak meg akar felelni.
Hosszas megfontolást követően 2876. sorszám alatti határozatommal engdélyezem Önnek a marsall rangjelzés viselését.
Sanyarú gyermekkorát illetően még külön vizsgálatot tartunk.
Meg kell jegyeznem, hogy itt a mozgalomban a legtöbb elvtársnak igen sanyarú volt a gyermekkora.
Többségünknek még az sem adatott meg, hogy 1919-ben a Margit szigetre ingyen bejuthassunk, s kiflit majszolhassunk.
Sőt, továbbmegyek, az sem adatott meg sokunknak, hogy 1945-ben, ill. 1956-ban örömtől repeső szívvel köszöntsük a páncélozott járműveken érkező hős szovjet hadsereget.
Nekünk, eftikém csak az maradt, hogy énekkarosként partizán dalokkal vidítsuk fel a vénséges veteránokat. Mi ez, ha nem sanyarú gyermekkor?
először felháborodottan olvastam, hogy beleüti az orrocskáját a solymári PB humanresources típusú ügyeibe, de aztán rájöttem, hogy farkcióvezetőként ehhez végül is joga van. Tehát a múlt hét során a P.m.10.v.k. ex-parancsnoka, Nikolits ex-marsall et. a szabadságot választotta, ottmaratt Cicciolina et. martalékául, egyben ranggal együtt rám, helyettesére ruházva a parancsnoki tisztséget. Azóta vagyok marsall.
Amennyiben a farkció utólagos normakontrollal kíván élni, állok elejbe. Kérem, hogy vezetői beosztásánál fogva minősítsen át engemet ellentengernagygyá. Sanyarú gyermekkorom óta az szeretnék lenni.
A HN visszaállítása érdekében már több egyeztető megbeszélést tartottunk. A feladat végrehajtása rendkívül sürgős, még a tanácsi választások előtt be kell vezetni a régi rendszert, mert félő, hogy a fidseznácik megkaparintják a többséget.
Egyébiránt, megkérdezhetem, hogy Ön mióta marsall? Nem emléxem rá, hogy láttam volna a kinevezési okiratát. Kérem ezt bemutatni, addig nem engedélyezem a marsall rang önkényes hasnálatát.
A baj, szögezem le, az, eftásak, hogy már mindent szabad. Már szabad választani, holott mennyivel egyszerűbb lenne visszaállítani a Hazafias Népfrontot, és ott indítani Bankárovics eftásat. Úgy nem lenne kizárt a 94.5%-os eredmény sem (1967-es adat). Akkor nem kellene a tudatunkban tartani, hogy tulajdonképpen: vesztettünk. Akkor nem kellene elviselni másfél millió fidesznácit az uccákon, egy-két Földes et. Gorjunovval vagy Gatlinggel a min. tetejére, és le van tudva, lehet hazamenni uzsonnázni.
Jelentem, a solymári PB különleges megbízatást adott részemre: indulok egyes fejlődő, baráti országokba, közösségekbe, velünk érző eftásakhoz, főleg olyanokhoz, akiknek van némi tapasztalatuk a 1) rendcsinálásban, ahol rendetlenség van és 2) a rendetlenkedésben, ahol épp rend van. Toborzok, eftásak. Az eredményt hamarosan közzéteszem.
Az alábbiakban közöljük Heller etnő fotóját, aki éppen a foxi-maxi főiskolán arról tart előadást, miként lehet kellően kinyilvánítani a megvetést a náci csőcselék iránt.
Drága miniszterelnök elvtársunk kifütyülése mélységes bánatot okozott számunkra.
Ezt némileg enyhítette a vasárnapi Napkelte, ahol is Hankiss Elelmér et., Heller "Gyönyörű" Ágnes etnő., Bárdos András et., Ranschburg Jenő et. és Popper Péter et. kb. 40 percen keresztül elemezte a Továris Bankárovicsot kifütyülőket.
Szépséges Heller etnő közölte, hogy ezeknek mocsok van a lelkükben, s ő mélységesen megveti őket.
Hankisss et. eccerűen őrülteknek nevezte a csürhét. Erre Ranschburg és Popper doktor elvtársak azt mondták, hogy ez így nem igaz, mert az őrülteket gyógyszerrel kezelni lehet, a csőcseléket viszont nem.
Így én végül megnyugodtam, ha Heller Csodaszép Ágnes etnő megveti őket, akkor nincs nagy baj, akkor mostantól nem kell ilyen kifütyülésekre számítani. Ki merné kivívni Heller etnő megvetését?
Magam is fel vagyok háborodva, hogy milyen alacsony szintre süllyedt az osztályéberség demokratikus rendőrségünknél. Sehol sem voltak, amikor a mindig éber osztályellenség drágajó Kende et.-unkat provokálta! Sőt, még szeretve tisztet Miniszterelnökünket is sértő szavakkal illették ezek az osztályöntudat teljes hiányáben szenvedő egyedek!
Állítőlag Baecher et. (affenébe, hol az umlautos a?) ki is akarta hívni őket. De miért kell kihívni őket? Eleve ott kellett volna legyenek!
Tovaris Lajos Bátyuskov, felháborodott mozgalmnyik.
a citromos kv másnaposság ellen van.
Citromos vodkát elhajló trockisták isznak: felénk a mucsai tekila dívik: az ember megnyal egy vöröshagymát, ráharap egy darabka fokhagymás kalbászra, ráissza a féldeka kevertet, csócsál, lenyeli, majd hat centiről arconb*fögi a feleségét. (Ma reggel hallottam elsőrendő kommunista hírforrásunkban, a Roxy Rádióban.)
A hétvége egyik felemelő pillanata az a híradás volt, miszerint Bárndy iü. min. et. miniszteri biztosnak magához emelte Gönczöl "Szekér" Katalin etnőt, hogy bűnmegelőzési törvény gyártson. Zokogtunk a meghatottságtól, mert ez ismét biztonyítja, hogy jó elvtársnő nem vész el, csak átalakul. Gönczöl etnő minden területen kiváló szagértő, kriniológia, állampolgári jogok, büntetés-végrehajtás, bűnmegelőzés, sorolhatnám.
Más: döbbenettel kellett szembesülnöm azzal a ténnyel, hogy szombaton a könyvhéten a fidesznáci Kairosz kiadó sátránál dedikáló fasiszta Bayer-Lovas párosra ezres tömeg várt kb. 3 órát.
A csőcselék felháborító módon inzultálta az ott sétáló Ágh Attila elvtársunkat és b. nejét, odakiabálva neki, hogy ez itt a csőcselék, meg szégyellje magát, meg nem kérünk a kommentárjaiból, meg szarházi. Igen, szarházinak nevezték a mi drága, elkötelezett politológusunkat. Hol van ilyenkor Lamperth etnő rendőrsége??? Mélységesen fel vagyunk háborodva.