Keresés

Részletes keresés

gegenseegross Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2925
T Wágner úr,

a baj ebben a topikban az, hogy magáról mindenki el is hiszi, hogy bolsi.

Előzmény: Wágner úr (2924)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2924
A gegenseegross eftásat azonnal külgyék ki ide Magamegamagahugadánba szeminározni (Söröt hozzon magával), mer' a zőrség még mindig Lavrentyij Pálicsnak hiszi aztat a csúnyán néző szemüveges fősztrovacsekot és mostan pánikolnak, hogy tudtuk nélkül valaki más van ottan főnöknek és ilyenkor nem hajlandók megvesztegetődni (átálláskor - peresztrojka - mindig ébercség és óvatosság van), így meg nehezen tudjuk a piját becsempészni... Sürgőőőőős!
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2923
Hja, kedves elvtársam, nem lehet akárki Békesi et.!
Előzmény: gegenseegross (2922)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2922
Istenem (mondom egy percre kiesve a szerepemből) csak 24 órára lehetnék Békesi et. :-))

gegenseegross.huncut

Előzmény: sesebese (2920)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2921
Hejh, mintha csak magam mondottam volna, kedves Főfrakcióvezető et.-nő! Áldott emlékű Ságvári et. is mindig hangsúlyozta, hogy hiteles példaképeket kell ifjúságunk elé állítani. Örvendetes, hogy Békesi et. és Csehákova et.-nő személyében ilyen értékes példaképekre leltünk. Nem szeretnék most az imprilisták bőrében lenni!
Előzmény: sesebese (2920)
sesebese Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2920
Elvtársak!

Ismét megállapítottuk itt a XI-XIII. ker. alapszervezetben, hogy a mi vezetőink soha nem pihennek, éjjel-nappal keményen dolgoznak, nem kímélik magukat.
Történt ui., hogy tegnap este 23 órakor a hírekben még azt mondták, hogy Csehákova etnő határozottan cáfolta és alaptalan híresztelésnek nevezte, hogy személyi változások lesznek az ÁNTSZ és hasonló országos eü. intézmények élén.
Ma reggel 7 órakor pedig bejelentették az új vezető elvtársak nevét.

Elvtársak!
El tudjátok képzelni a helyzetet?
Csehákova etnő este fáradtan leül az ágy szélére és azt mondja Békesi et-nek. Te Lacikám, gondolkodjunk már, nem kéne mégis kirúgni ezt a Lun Katalint? Már úgyis felröppent a hír a személycserékről, ki kellene használni a pillanatot.
Igazad van, kicsi szívem, mondta Békesi et., találjunk ki valakit. De ne csak a Lunt rúgd ki, hanem a többi kis szarost is.
És elvtársak! Csehákova etnő és Békesi et. hálóruhában a konyhaasztalhoz ültek, hideg krumplifőzeléket ettek a lábosból, s gondolkodtak.
Aztán reggel 6 órára megszületett a végleges névsor. Gyorsan bejelentette a hírt Csehákova etnő az MTI-nek, majd zuhanyozni ment.

Vegyünk példát elvtársak, ez az igazi ÉBERSÉG!

sesebese farkcióvezető etnő

Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2919
De maradjunk a tengernél: Flugzeugmutterschiff.
Előzmény: Lajos bácsi (2918)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2918
(Vagy a Strassenbahningenieur.)
Előzmény: sesebese (2917)
sesebese Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2917
uff

Ez a gegenseegross akkora duma, hogy az előbb a vezetői értekezleten majdnem beleröhögtem az elnökhelyettes arcába.:-))

on

Előzmény: gegenseegross (2912)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2916
Nosza.

Előzmény: sin x (2914)
sin x Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2915
Wágner elvtárs,

a bezprími PB postázott Önnek Kolimába 68751575 hektoliter söröt lefizetés eszközlése céljából.
Reméljük, az elvtárs tudja, mit kell tennie. Egészség. (Akarom mondani, éberség!)

Előzmény: Wágner úr (2913)
sin x Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2914
"Maja daragaja, "

Vigyázzon az elvtárs, még a végén lebuktassa magát!
A tömegtüntetés 5letét felkaroltuk, és a bezprími KB-PB összevont és centralizált közös testülete hozzá is látott a részletek kidogozásához. Ezt a késöbbiekben az elvtársak elé terjesztjük megvitatás céljából.
A moderákok személyére tett javaslatot elfogadtuk, különös tekintettel Felix Edmundovics elvtársra, aki régi jó elvtárs (különösen az alsó nadrágja teccetős, ami igen ütőképes ideológiai fegyvernek is minősíthető).

Előzmény: gegenseegross (2912)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2913
Jönnék én, kérem szépen, de mostan ide vagyok kihelyezve elküldésileg, mer'hogy korábban hagytak inni, hogy aztán mindig megbírálhassanak és csúnyapéldának mutogassanak az elvileg kevesebbet ivós társaknak, de amikor aszondták, hogy önkritizáljam magamat, én meg rajtaütésesen elaludtam... hukk, bocsánat... akkor bedugtak valami vagonba és Sörelvonásra küldtek... nahát! És mostan itten szamogonozok, meg a rádiósok műszertisztító készletéből tartom föl stabil instabilitásomat, mer' a doki irigy és saját maga issza meg a tisztaszeszet... Söööört, könyörgöm, Sööört küldjetek! És akkor majd Lyól megaszondom a zilyen-olyan moduláknak, hogy ne vegyék má' annyira komolyan ezt a sokk marhaságot... Egyébként meg mostan meccseltek, kérem szépen, a zegyik törölt és tiltott, erre a másik is törölt meg tiltott, hogy ne legyen dupla, vagy tripla standardtmicsoda, hanem mindenkit küldjenek ide Turhahányba' és csiholjanak itten szikrából tábortüzet, mer' másképp közeljönnek a farkasok meg a csukcsák, ami mindkettő nem Lyó, az egyik vonyít, a másik meg isz és szomorúkat énekel... Szóval, külgyetek Söröt, meg intézzétek el, hogy a száraztörvényet vonnyák vissza, mer' unom itten a vonyításot... Söööört!
Előzmény: sin x (2910)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2912
Maja daragaja,

nagy filozófjaink (in konkreto: Moldova Gy.) azt mondják, hogy idővel minden közösség kitermeli azon rendőri állományt, amelyet megérdemel. Most miért pont a zindex lenne kivétel? Egyébként értelmes moderátori struktúrát: nem vált be. Ez Wágner úr már egyszer megpróbált létrehozni egy nem Wágner úr hibája. Javaslatom: szervezzünk tömegtüntetést, hogy a moderátorságra legyenek feltételek is:

1)élettapasztalat (minimum 100 éves kor)
2) mozgalmi tapasztalat (SZKP KP PB, NKVD, Cseka, stb.)
3)könyörtelenség (magától értetődik, a fidesznácikkal ugyanúgy el kell bánni, miként a trockista elhajlókkal)

A solymári PB szerint e három feltételnek együttesen megfelelnek: Zsdanov et., Dzserzsinszkij et., Erős Miklós et. (ő volt Lenin et. személyi testőre a '20as években) és Lavrenytij Szergejevics et. (Berija). Több nincs.

A kinevezési, káderügyi és trösztösítési bizottság szagértőjeként javasolnám Felix Edmundovics eftásat. Címe 23421 Moszkva, Ljubjanka 13.

Persze a moderáknak igazuk van: ütik-vágják a politikát és annak segédtudományait, viszont lehet orrba-szájba asszociálni (játékok), szexképeket megjelentetni (HUSZ) és villamosokról vitatkozni (Tasztal). Ez a Kádár-kor (legyen áldott az emléke!)tökéletes leképezése. Lehet, hogy mégsem olyan hülyék?

Uff

ellentengernagy et.

Előzmény: sin x (2911)
sin x Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2911
Moj daragoj, akarom mondani... izé...szóval üdvözöljük az elvtársat köreinkben.
Engem kérem nem vígasztal, hogy az elvtársak figyelnek ránk, az sokkal inkább vígasztalna, ha a modera elvtársak esetén megkövetelt 23.5-es IQ alsó határt feljebb emelnék. Ugyanis modera elvtársaink lassan olyan hülyék, hogy felül... illetve alulmúlják rendőr elvtársainkat, és a végén még elkezdünk vicceket költeni róluk. (Megy a modera a zuccán...stb...)

Előzmény: gegenseegross (2909)
sin x Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2910
Wágner elvtárs,

maga csak ne üdüljön Kolimán, hanem jöjjön haza, és tegyen rendet a moderátorai között!
Ezt mi, az index kommunistái követeljük Öntől.

Előzmény: Wágner úr (2908)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2909
Kedves eftásak, eftásnők, bahátok,

(különös tekintettel kyu et.nőre, akinek ezúton köszönet stb.)

A zindexes helyzet fokozódik! Imrejr79 és Fuxi marsall eftásakat "tiltott önkényuralmi jelképek használata miatt" egy hétre letiltották! Nem akarnám a letiltás jogosságát firtatni (Heineken!), mert a jelen kontextusban ennek értelme sincsen, pusztán az eftásakat akarnám egy kis baráti játékra invitálni! Két eset lehetséges:

1) vagy egy bolsi eftásunk gondolta úgy, hogy mi itten az eszmét besározzuk (igen, szerintem is hülye), vagy
2) egy rohatt fidesznáci modera szó szerint vette a topikot (igen, szerintem is hülye).

Mostan lehet tippelni, hogy melyik állítás a helyes. Válaszokat a solymári PB 2002/06/10 Pf. számra, "Túlnyaló" jeligére tessenek küldeni. Első díj: egy nap összezártság Wágner úrral, második díj: egy hét összezártság ugyanavval.

A végső konklúzió mindenképpen lényeges: eftásak, figyelnek ránk! Szorgos munkával, egyenletesen jó színvonallal elértük, hogy már nem vagyunk senkik! Gondoljatok nagyapáinkra a bolsevik pártban, ők is így kezdték, aztán mire jutottak(unk)!

Pártfegyelem, egység, kitartás!

(mától) gegenseegross

Előzmény: sin x (2907)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2908
A Fuxival itten iszunk Kolimán... hukk, bocsánat... különösebben nem gond, csak belevonyítanak a farkasok és a zőrséget is állandójan itatni köll, mer' másképp verex..., szóval gondoskoggyatok utánpótlásról és főleg Sörről, mer' deficit... na!
Előzmény: sin x (2907)
sin x Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2907
Kedves Elvtársak,

súlyos dolog történt, ami azonnali visszatérésemet iniciálta.

"polmoderator adatok | e-mail 2002-06-10 17:14:04
Fuxi Kapitány nick jogosultsagait tiltott onkenyuralmi jelkepek hasznalata
miatt egy hetre megvontam."

Elvtársak,

itt egy sötétben bújkáló, reakciós, Fidesznáci modera lappang, aki már másodszor avatkozik mozgalmi életünkbe drasztikus módon.
Azonnal tenni kell valamit, ezért ma 9.00 órára összehívtam a teljes index KB/PB összevont testületi ülését, hogy a helyzetet megvitassuk. Addig is, feljegyzést juttattam el az illetékes szervezethez, belső vizsgálatot sürgetve. (T.szerk. - Megkérdeztük a polmoderátort)

kyu, a megvitató testület teljes jogú elnöki megbízottja

wupiupi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2906
Daragoj Tovaris Stirlitz!

Éppen ideje volt, hogy előkerüljön Szamuely Elvtárs beszéde, amellyel a legteljesebb mértékig egyetértünk. A szánkból vette ki a szót. Felnézünk rá, mint Pártunk hitvallásának, felfogásunknak mindenben megfelelő kinyilatkoztatójára. Semmi értelmét nem látjuk mi sem lacafaszázni a polgári körös országimázs kokárdázó neomensevikekkel. Kuncze Elvtárs is felhívta a figyelmet, hogy a választást nem azért nyertük meg elsöprő fölénnyel, hogy tűrjük ennek a maroknyi léhűtőnek a régi kerékvágás irányába toszogató igyekezetét. A Pártnak minden korban meg kell, hogy legyenek a szamuelytiborjai, akik nem válogatnak az eszközökben, amikor a hatalom megszilárdításáról és a kerékvágásokról van szó.
A mi választásunk a legalkalmasabbra, Keller László Elvtársra esett. Ő nem fog tétovázni, ha az ellenség torkába kell harapni. Neki olyan hatásköröket biztosítunk, amelyek lehetővé teszik a nagy előd, Szamuely Elvtárs nyomdokain történő haladást. Vezérgenerálfőtáborszernagyi rangot adományozunk Keller Elvtársnak és korlátlan hatalmú közvetlen előljárónak nevezzük ki az alábbi tétovázó közméltóságok, szervezetek fölé: legfőbb ügyész, legfelsőbb bíróság elnöke, állami itéletvégrehajtói kar, büntetésvégrehajtás parancsnoka, ombudsmanok, tsz elnökök.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: Stirlitz2000 (2902)
wupiupi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 2905
Kedves sesebese Elvtársnő!
Örömmel vettem a magánórák ügyében küldött beadványodat. Magánórák adása kötelező, mert a jó bolsevik ahol tud segít. De! Dialektikus materialista húzódozásomnak adok hangot, mivel Serova Elvtársnő nem felel meg maradáktalanul a wupiupi magánórákra történő jelentkezés feltételeinek. (Lsd.: wupiupi Elvtárs "Mély benyomások gyakorlása a magánórák hallgatóira" c. kötet 17. oldal 4. bekezdés, Magvető Kiadó, 1984.) A kiadvány a szerző ezirányú érdekélődési körét a pedofil és a gerontofil irányultságú célterületek közé helyezi, amelyek ugyan meglehetősen képlékeny határok, de annyira nem, hogy Serova Elvtársnő ebbe beleférne. Kérem szíveskedjél olyan elvtársnő érdekében lobbyzni (Medgyessy Elvtárs terminológijával: consultingot folytatni) nálam, aki az én érdekemben is áll.
Elvt.üdv.:
wupiupi
Előzmény: sesebese (2898)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2904
daragaja sesebese,

felhívnám figyelmét sorozatos tévedésére(?).

Ön nem a frakció, hanem a farkció vezetője.

Eftási üdvözlettel

gegen See gross, (zu Generalfeldmarschall ernannt von dem Schaumaren Politbüro, zu gegenseegross ernannt von der Farktionsleiterin)

Előzmény: sesebese (2900)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2903
Kedves eftásak, daragaja sesebese,

vagyok, aki vagyok.
(Zsolt. 3. 15.)

Előzmény: sesebese (2894)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2902
Daragijje Tovaris Wupiupi!

Partunk nagy orommel lassa hogy a mi draga szeretett vengerszkijje tovarisaink az orok es megbonthatatlan szovjet-magyar baraccsag reneszanszanak jegyeben ismet Moszkva fele fordiccsak a dolgozo nep figyelmet. A Ljubljanka konyvtarabol elovettem Tovaris Szamuely 1919. aprilis 20-an, húsvét vasarnapjan elmondott beszedet:

“A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjünk a régi kerékvágásba, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába… Most azonban szükség van arra, hogy vér folyjon. A vértől nem kell félni. A vér acél. Erősíti a szívet, erősíti a proletár öntudatot. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz, mely az igaz jövőhöz elvezet bennünket”.

Tyegnap szinten a kezembe akadt Tovaris Bankarovics dosszielya es benne talatam egy Montye Karloban keszult kepet.

Tovarisi Udvozlettel
Tovaris Stirlitz

Előzmény: wupiupi (2893)
sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2901
ezt most hogyan csináltam, én nem tudom:-)))
Előzmény: sesebese (2900)
sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2900
Fuxi mamégcsak marsall et.!

Érdeklődnék az elvtársnők képviseletében, hogy kapható-e ilyen mintázatú alsó hölgyek részére is. Nagy lenne a kereslet iránta.

Kyu etnő jól van, harcos és elvtársi üdvözletét küldi, de egyelőre illegalitásban marad.

sesebese gyorsan tanul
frakvez.etnő s.k.

sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2899
Fuxi mamégcsak marsall et.!

Érdeklődnék az elvtársnők képviseletében, hogy kapható-e ilyen mintázatú alsó hölgyek részére is. Nagy lenne a kereslet iránta.

Kyu etnő jól van, harcos és elvtársi üdvözletét küldi, de egyelőre illegalitásban marad.

sesebese gyorsan tanul
frakvez.etnő s.k.

sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2898
Kedves wupiupi et.!

Kiváló illusztrációs tevékenységed láttán Serova etnő érdeklődik, vehetne-e tőled pár magánórát.
AZ elvtársnőnek komoly szerepe van az impirista USA lefegyverzésében, pl. haditengerészet.
Jelezd kérlek, ha az elvtársnőre időt tudsz szánni.

Az a kis hamis macskaköröm:-)))

sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2897
Kedves wupiupi et.!

Kiváló illusztrációs tevékenységed láttán Serova etnő érdeklődik, vehetne-e tőled pár magánórát.
AZ elvtársnőnek komoly szerepe van az impirista USA lefegyverzésében, pl. haditengerészet.
Jelezd kérlek, ha az elvtársnőre időt tudsz szánni.

sesebese Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2895
off

wupiupi et.!

Ez hihetetlen! Az egész hivatal fetrengett a festmény láttán. Fogadd nagyrabecsüléseünket!

sesebese és a kollektíva

on

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!