Nem tudnád esetleg 320-ban begrabbelni ezt a dalt és feltölteni valahová mp3-ként, ahonnan leszedhetném? A linket nem ide kitéve, hanem mondjuk emailben elküldve nekem? Remélem, ez nem ellentkezne az elveiddel sem, engem meg nagyon boldoggá tenne. Köszi!
Bocsánat... :-(((( Úgy tűnik, keverni fogom a 2 filmet...azt hittem, hogy Myléne az Arthur-soundtracken van rajta. Csodálkoztam is, hogy a DevantSoi mennyire "mély" dal egy "villangó-világhoz" :-))
...most (Myléne mellett :-)))-bár most kicsit ritkábban hallgatom őt) Ayumi Hamasaki-t hallgatok (Japán popdíva)_csak 11 albuma és 6 remix-albuma van meg, plusz 1 DVD._ :-) //
A legnagyobb slágerek kellenének, a Les Mots, a Mylenium Tour, a Bercy 2006, a Music Videos 1..3 címei!
Eddig a Tangerine Dream volt a kedvencem, 74 CD-vel 25 LPvel és vagy 10 Mp3-as lemmezzel!
Tavaly nyáron valamilyen összeállításban letöltöttem a Regrets-et, majd egy Bercy 2006 felvételt! Ezen aztán beindultam, most 20 cd és 4 DVD felvételem letöltve és megvéve.
Előtte a TATU-val jártam így, de ott értettem a szöveget! Régi motoros vagyok / 56 éves / és még tudok oroszul! A polcsasza / 30 Minutes / vagy 40 feldolgozásban volt meg, ettől / 1-2 hónapig hallgattam csak / az egész család kiborult! Aztán jött Mylene a 150-200 számával, már nem is magyarázom...Azóta alig hallgattam mást, bár most sikerült 13 Prognózis Cd-t letölteni... Azért Mylene az igazi!
90 környékén megfogadtam, hogy már csak eszperantóul tanulnék, de lehet, Mylene miatt még a francia is szóba jöhet!
Én nem vagyok szerzői jogvédő hivatal, csak tudom, hogy a legtöbb rajongói fórumon nem divat komplett (megvásárolható) albumokat, DVD-ket feltölteni.
Persze, nekem is sok írott CD-m van - többnyire kalóz koncertfelvételek, és (emberi áron) beszerezhetetlen maxik -, de teljesen más érzés egy eredeti lemezt kézbe venni, és úgy meghallgatni.
Egyébként, egy-egy számot / érdekességet én is szívesen feltöltök, ha van olyan, ami érdekel valakit!
Tudom, hogy ezt a fórumot csak magyar rajongók látogatják, akiknek elég nehéz beszerezni a kinti lemezeket, DVD-ket, de a letöltéssel kapcsolatos linkeket szerintem ne ide tegyétek (tegyük) be, mert azért ez mégsem teljesen legális!
Tudom, az oroszok ezt elég sportosan veszik - ott virágzik a kalózkodás, nekem is van 1-2 orosz nyomású, hivatalosan soha meg nem jelent M.F. CD-m -, de azért mi mégse kövessük a példájukat...
Maximum, lehurrogtok emiatt, de nem fogok megsértődni, ígérem!
Itt találtam a következő címen a Giorgino filmet, ha jól láttam 9 x 100 Mbyte-ban le lehet tölteni, illetve az site-on még vannak klippek és mp-ak a Files-ban!