Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
(előbb egy szem/szélyes megjegyzés, hogy ne legyen folyton gondja mindenféle mozgalmi neveimmel. ném. 'gegen' - magy. 'ellen'; n. 'See' - m. 'tenger'; n. 'gross' - m. 'nagy' - A nevem tehát ellentengernagy. Eftás, természetesen.)
Aztán, tudja, kétségek fogalmazódtak meg a solymári PB-ben. Medgyessy eftás szociáldemokratának vallja magát. Jó eftás, jó eftás, de nem elég jó eftás. Ahhoz semmiképpen nem elég jó, hopgy pártelnököket nevezzen ki, erre a solymári PB változatlanul fenntartja magának a jogot. Majd ha hoz az eftásnő egy sarló-kalapácsos megbízólevelet Münnich Ferenc eftástól, akkor fontolóra vesszük beleegyezésünket.
:)))))))))))))
Khmmm...
Csak komolyság elvtársnő, nem röhögtetjük a pártelnököt, mikor komoly mozgalmi munkát végez! Fegyelem!
Kedves sólymári PB,
kérdéseikre válaszoltam, legitimitásomhoz kétség nem férhet.
A beiktatásom utáni 1. határozatomat közlöm az elvtársakkal:
azonnali hatállyal megalakítom a Független Árnyékkormány Szervezetet (FÁSZ), arra az esetre, ha a fasiszta, Fidesznáci söpredéknek túl jól sikerülne az utcai politizálás, és esetleg megbuktatná szeretett kormányunkat (bár erre semmi esélyük, ahogy elnézem őket).
Sesebese etnő megtarthatja a farkcióvezetői tisztségét, valamint -kitüntetésül- választhat a miniszteri tárcák közül.
Fu...Gegenizé elvtársnak adományozom a hadügyi tárcát (igen, hadügy, nemisám honvédelmi, mi harcos kormány leszünk).
A további posztok várományosaira javaslatokat várok.
Ezt kedves barátom, Fuxi marsall (aki jelenleg jól megérdemelt sötétzárkáját tölti) küldi Nektek, okulásul. Azt mondja, egy német kiállítási katalógusban találta, melynek címe, Hogyan próbáljuk kijátszani azon fidesznáci moderátorok éberségét, akiknek nótából, kegyelemből és cédulából egyaránt csak 0.5 jutott
hogy ki léptetett elő? Természetesen szeretett miniszterelnök elvtársunk (ha elkerülte volna az elvtársak figyelmét, akkor most zajlik a jó elvtársak kitüntetése, különböző koncok szétosztogatása), az áldozatos mozgalmi munkám honoráriumaként. Az Index Kommunista Párt vezetője mától én vagyok, így mindenki az alattvaló...vagyis beosztottam.
Ehhez tarcsák magukat az elvtársak, elvtársnők. Kedvemben járni kötelező, hízelegni pedig fölöttébb kívánatos.
Lehet kezdeni. :)
Hát így nem lesz 3000 ma!
Mi van a mozgalommal, mindenki henyél?!
Büntető eljárást fogok indítani a frakció ellen, ha nem kerül elő -de azonnal!- mindenki!
Sajnos, számomra nem megtekinthető N. O. et. fenyegetésére szánt illusztrációja. Ez most a fidesznáci tűzfal miatt van, vagy esetleg Ön valamit elizélt?
A mai napiparancs úgy hangzik, hogy előre a 3000-ért! Nincs mese, ezt ma el kell érnünk, meg kell mutatnunk minden fidesznáci indexlakónak (akik egyre kisebb létszámban vannak jele), hogy mi milyen erősek, szorgalmasak, szépek és okosak vagyunk.
Szóval, munkára fel, elvtársak!
FELHÍVÁS:
A Párt propagandaosztálya meghívja az elvtársakat az osztályharcban eddig elért eredményeikért június 22-én 10.00 órakor a Grasham palotában rendezendő oroszkrémtorta-smirnoffvodkapartira (lufi is lesz!!!). Megjelenés kötelező!!!
Ezzel összekötve szigorú átvilágítást tartunk az elvtársak, elvtársnők körében:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
ÖSSZETARTÁS!!!!
Pityke vez.förm.
u.i.: örülök elvtársak, hogy a fasisztamoderátorok gyenge támadásait a közismerten csavaroseszű marxista ideológiával félresöpritek, akárcsak büszke Vörös Hadseregünk a hitleri armadát.
Tisztelt Sesebese Farokvez. Elvtársnő! Azt hiszem, az aktuálpopolika problémáit alaposan át tudjuk tekinteni a ma esti szabad pártnapon.
Élvtársi üdvözlettel: Haaatalmas Oktober
Ps: és extra tartalékként a lótartozék is nálam van!
Affene, hát ez baj, ajtónyitás: rendben,szempilla rezegtetés: rendben, csak piros bébidoll nincs rendben. Én hülye! Piros fürdőköpeny, esetleg poló + bugyi. Aztán csodálkozom, hogy nem sikerül az elvtársi konzultáció. Rohanok bébidollt venni.
Ugyanez a tévés barátom mesélte tavaly (ha hazudott, övé a felelősség), hogy volt egyszer hol nem volt egy ex-alelnök (akkor még in konkreto alelnök), aki egyik este 9-kor az ügyeletes főgyártásvezetőt sos ügyben a lakására hívta tárgyalni. F.gy.vez eftás ment - mit ment, loholt - hogy ajtónyitás után megpillantsa a bájosan szempillarezegtető alelnököt - piros bébidollban. Aztán, állítása szerint, nem történt semmi különös. Aki nem hiszi, kérdezze meg a főgyártásvezetőt.
sesebese et.nő,
ijet ne mongyon má egy gyakorló ornitológus ellentengernagynak. A subspeciesben tán tévedek, de a corvus nemzetség (genus) az bizti. Lehet, hogy nem a corax a kormos hanem a vetési, de varnyú -varnyú. Pláne, ha szenes.
ellentengernagy
s.k.
PS. azér a jómadarakat még felismerem ...
még PSebb: ezt a lóizé félreérthetőséget direkt nem csaptam le. Jön eggyel.