Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
1. az ingyenhitel 10 milliárdját (euró), amiból 3-4 millárdot kell vissazafizetni nem kérte a vazért, mert jól állunk nem kell hitel
2. az ingyenpénz 8 milliárdját (euró), meg nem adták, mert nem volt meggyőző amit benyújtottak, és "nem megfelelően ellenőrizhető, korrupciós veszély magas stb." nehogymár ezt is lopja... (egyetemi alapítványokba elvesztt volna közpénz lenni stb.) - nem is értem őket...
ennyi agitprovó, semmi lenyúlta nem volt, keményen dolgozott idolod, hogy ide jutottunk...
és mint a Norvég alapnál is látszik, amit nem oszthatnak lophatnak el szabadon*, ellenőrzés nélkül, az nem is kell, inkább piaci hitel aminek osztásába lopásába senki nem szól bele...
*5% osztottak volna a civilek 955-t a kormány... az 5 % miatt nem kellett...
" .... a ballibak mindig a mások pénzére ácsingóznak."
No és a mostaniak kiére ácsingóznak ? Ígérik a 200 ezres bért , amit a cégeknek ki is kell termelni , meg az arra rávert járulékokat/adókat , ami a költségvetést hizlalja . Annak elköltésére meg neked/nekem/nekünk semmi befolyásunk . Akkor ők kiére is ácsingóznak ?
:) túl vagyok rajta, Lehel csarnok előtt igen rendes sor volt, de elég jól halad*
érdekes volt nézni a jövő menő embereket, sokan megálltak nézték mi van itt, miért áll sorba a nép, mire szavaznak
persze voltak fidersz szimpatizánsok...
a suttyóparaszt, harcinyugger, vég sántikál a sor mellet (holott nem arra kel menni ah bármi dolga van a környéken) és morog: Úr isten ennyi barmot, a sok hülye libsi, megáll az ész....
a tudatlan, álldogál percekig, milyen szavazás ez? látszik az arcán életében nem hallott róla, egyre közelebb jön, a végén odamegy a sátorhoz, megkérdezi mi van, a válasz hallatán elmenekül, döbbent képpel...
szórakoztató 20 perc volt
*óránként 50-55 ember - szerintem kicentizék, mivel a kerülteben (Bud. 7) az OGYn olyan 35-40K körüli ellenzéki szavazat szokott lenni...
12 óra x 50 ember x 10 nap = 6000 állandóból van 2 + két ideiglenes/mozgó sátor. szóval olyan 15-20K a papíros max + onlány...
Mivel az itteni ballibek szerint kétharmaduk van, ez az eredmény azt jelenti, hogy saját szavazóik felé is benazasnak tartja az évszázad politikai innovaciojat.
ha választoi forumot tartanak az nem egy ember, hanem 50 vagy több az nélkül nem megy. hacsak duma van, az nem üzlet a sörözönek, mert foglalja a helyeta fizetövendégektöl.
lehet máshol is tartani, pl. szinhaz, müvház,közösségi épületek, ott meg terembérletet kellene fizetni.
nyilván a mindenki magyarországának nincs pénze. vagy sporolni probáltak? probálták megoldani, hogy bérletet se kelljen fizetni, meg a politikai forum látogatoinak se kelljen nekik venni üditöt vagy sört.
igy rábizták a forum hallgatoira a fogyasztást, ők meg szartak bármit is rendelni.