Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A Varsói Szerződés Legfelsőbb Parancsnoksága, a KGST elnöksége, a Szovjetúnió Legfelsőbb Tanácsa, a SzKP Központi Bizottsága közös közleményében elhatárolódik a magyar kommunisták között terjedő ellenséges eszméktől, a "Le a farokkal" jelszavaktól és a "minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt" ideológiától. Ezeket a téves, elferdített és lekonyított ultrabalos, chegevarista, maoista eszméket terjesztő elvtársakat ki kell zárni a párt szexuálisan aktív soraiból és el kell tiltani a szexuális közügyek gyakorlásától, vagyis dugás konyec!
/A FASSZ... akarom mondani TASSZ hírügynökség jelentése/
Eftársak! Pártunk és a frakció élete kezd veszélyesen belterjessé válni! Tekintsünk kifelé is! Javaslom például, hogy Vonza eftársat soron kívül emeljük a párt tagjai közé, mint olyat, aki a kommunista tulajdonlási alapideáját fidesznáci befolyásoltsága ellenére is igen gyorsan magáévá tudta tenni. Kérem a vezetést és a tagokat a fentiek megfontolásásra.
Megállapíttyuk, hogy a solymári PB. elvtársai és elvtársnői a mozgalmi munka, ároktemetés stb. helyett igen intenzíven gondolnak arra az ostoba szokásra, miszerint némi nemi életet kell élni.
Ezzel mi nem értünk egyet. A Párt előbbre való ennél a buta kis testmozgásnál.
Az utódokra vonatkozóan lengyel elvtársaink készítettek egy naccerű sci-fi filmet, aminek a címe sajna nem jut most eszembe. Szóval, ez sem indok.
szvsz. minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt
eftásnő,
ez egy - mondjuk - sarkos vélemény. A solymári PB nem ért egyet. Tuggya maga, hogy ez esetben mijen fusz...frszt..frusztrált lenne az összes eftásnő a PBben? Arról nem is beszélve, hogy a mozgalomnak utánpótlásra van szüksége.
Jelentkezem! Magánügyileg késtem, az egyszem tesókám lelkét kellett abajgatnom (szvsz. minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt).
Aztán egy igazoló jelentés megírása volt a harci feladat.
Elnézést kérek.
Rövidesen örömteli hírekkel szolgálok az elvtársaknak.
1. sz.: napi parancs: kérem a kávém.
2. sz.: kérem az autóm (ellenőrző körútra indulok, csekkelni a perifériára szorult alapszervezeteket).
3. sz.: kideríteni, hol van a külügyminiszterem!
A TASSZ foto arhivumabol - Tovaris Bankarovics az illegalitas es feherterror evei alatt a hazaarulo idegen erdekeket kiszolgalo fideszjugendek rabsagaban.
mindez nagyon szép! Meg, ugye, köszönnyük is!Mivel azonban mi itten éppen árkot temetünk be, és a horizontális kaszáláshoz (árok-ügyileg) jobb a bevált móccer, hadd sietek segíccségére:
Mit s. G.
ellentengernagy "egy Gatling mindig legyen kéznél, hátha jönnek a fidesznácik" e.t.
s.k.
Eftásnő, jelentem, fantáziahiányban sose szenvedtem, így hát lennének ötleteim. Ezeket azonban nem terjesztem a nagy komm. nyilvánosság elé, mer elítélnek erotoplutokrata elhajlásért.
Egyébként a tett első, a szó (majd'aszontam Fidesz) második.
És köszönöm a türelmet elvtársak!
Ezek a rohatt imperialista és antiszemita szabotőrök....
KÖRTÁNC
Falu végén áll a bál,
vidám ének hangja száll.
Falu végén áll a bál,
Fékevesztett ez a tánc.
Kivirult a szóvirág
A tanácsháza ablakán,
40 évig hirdették,
mégsem lettünk szovjetté!
Hull az elvtárs, mint a légy,
mégis maradt itt ölég;
mire véget ér a bál,
polgármester lesz talán!
Kifordítom, befordítom,
mégis bunda a bunda!
Kifordítom, befordítom,
ez a bunda pufajka!
Má megint szabotázs...
De most elkaptuk a szabotőröket...
Hál a KGB-nek...
Ez az én különleges kicsikém...
Itt a klasszikus forma....
Az érdekelt elvtársaknak ajállom a:
http://kalashnikov.guns.ru/
Internyet oldalt ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő modellt..
Maximalistáknak a maxi tárakat ajáljuk! Forradalmak leveréséhez, tömegmészárlások végrehajtásához kivállóan alkalmas!
Kipróbált minőség!
I.V. Stalin, Fidel Castro, Mao Tze Dung, És H. Gyula ajállásával!
Kért Öntől engedélyt lelépésre a gegenseegross et.?
Látványosan kivonta magát a forgalomból és a mozgalomból.
Megengedhető az ilyen viselkedés egy kommunistától?
Itt a klasszikus forma....
Az érdekelt elvtársaknak ajállom a:
http://kalashnikov.guns.ru/
Internyet oldalt ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő modellt..
Maximalistáknak a maxi tárakat ajáljuk! Forradalmak leveréséhez, tömegmészárlások végrehajtásához kivállóan alkalmas!
Kipróbált minőség!
I.V. Stalin, Fidel Castro, Mao Tze Dung, És H. Gyula ajállásával!
Ön igen kegyes! Jelzem, hogy azért készültségben leszek, magamnál tartom a frissen lopott laptopot. Be tudok kapcsolódni a mozgalomba a jutalom-elvtárs mellől is.