Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Tuggya jól hogy én régóta titkos küldetésben járok a világszabadságért. Látszólagos hűtlenségem része a részletesen kidolgozott konspiratív tervnek, hogy az imperialista kutyák megbízzanak bennem.
Daragije Tovaris Gorcsok!
A kikepzokozpont sztahanovista talicskas akciobrigadja onkent jelentkezett hogy a vallalt 3000% melle levezeteskent beallna szenet valogatni vagy csillet tologatni a TERV megvalositasa erdekeben. Termeszetesen az ellatasrol az onkentesek onmaguk gondoskodnak a takarekossag jegyeben.
Cicmog et. nem ért a szép szóból. Erőszakot kell alkalmazunk, elvtársak. Agitátor et. gyűjteményéből mindenki szerelkezzen fel, aztán keressük fel barátilag cicmog elvtársat.
A November7. Bányavállalathoz jelentkezett magas számú vájár elvtárs, ugyan kielégít minden igényt, de azért nyomatékosan kérném, hogy irányítson át ön is önkénteseket a Szovjet Ember DICSÔSÉGÉT szolgálló grandiózus tervhez.
1. Itt fennforgás van. Részemre soha senki nem kézbesitett semmilyen kizáró határozatot.
2. Szíveskedne az etnő nem elterelni a figyelmet holmi személyügyi kérdésekkel a lényegről, miszerint pártunk és farkciónk élete kezd veszélyesen belterjessé válni!? Vagy az etnő kritizálva érzi magát és azt nem bírja?
A Varsói Szerződés Legfelsőbb Parancsnoksága, a KGST elnöksége, a Szovjetúnió Legfelsőbb Tanácsa, a SzKP Központi Bizottsága közös közleményében elhatárolódik a magyar kommunisták között terjedő ellenséges eszméktől, a "Le a farokkal" jelszavaktól és a "minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt" ideológiától. Ezeket a téves, elferdített és lekonyított ultrabalos, chegevarista, maoista eszméket terjesztő elvtársakat ki kell zárni a párt szexuálisan aktív soraiból és el kell tiltani a szexuális közügyek gyakorlásától, vagyis dugás konyec!
/A FASSZ... akarom mondani TASSZ hírügynökség jelentése/
Eftársak! Pártunk és a frakció élete kezd veszélyesen belterjessé válni! Tekintsünk kifelé is! Javaslom például, hogy Vonza eftársat soron kívül emeljük a párt tagjai közé, mint olyat, aki a kommunista tulajdonlási alapideáját fidesznáci befolyásoltsága ellenére is igen gyorsan magáévá tudta tenni. Kérem a vezetést és a tagokat a fentiek megfontolásásra.
Megállapíttyuk, hogy a solymári PB. elvtársai és elvtársnői a mozgalmi munka, ároktemetés stb. helyett igen intenzíven gondolnak arra az ostoba szokásra, miszerint némi nemi életet kell élni.
Ezzel mi nem értünk egyet. A Párt előbbre való ennél a buta kis testmozgásnál.
Az utódokra vonatkozóan lengyel elvtársaink készítettek egy naccerű sci-fi filmet, aminek a címe sajna nem jut most eszembe. Szóval, ez sem indok.
szvsz. minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt
eftásnő,
ez egy - mondjuk - sarkos vélemény. A solymári PB nem ért egyet. Tuggya maga, hogy ez esetben mijen fusz...frszt..frusztrált lenne az összes eftásnő a PBben? Arról nem is beszélve, hogy a mozgalomnak utánpótlásra van szüksége.
Jelentkezem! Magánügyileg késtem, az egyszem tesókám lelkét kellett abajgatnom (szvsz. minden pasit ki kell herélni, akkor nem csinálnak nagy bajt).
Aztán egy igazoló jelentés megírása volt a harci feladat.
Elnézést kérek.
Rövidesen örömteli hírekkel szolgálok az elvtársaknak.
1. sz.: napi parancs: kérem a kávém.
2. sz.: kérem az autóm (ellenőrző körútra indulok, csekkelni a perifériára szorult alapszervezeteket).
3. sz.: kideríteni, hol van a külügyminiszterem!
A TASSZ foto arhivumabol - Tovaris Bankarovics az illegalitas es feherterror evei alatt a hazaarulo idegen erdekeket kiszolgalo fideszjugendek rabsagaban.
mindez nagyon szép! Meg, ugye, köszönnyük is!Mivel azonban mi itten éppen árkot temetünk be, és a horizontális kaszáláshoz (árok-ügyileg) jobb a bevált móccer, hadd sietek segíccségére:
Mit s. G.
ellentengernagy "egy Gatling mindig legyen kéznél, hátha jönnek a fidesznácik" e.t.
s.k.
Eftásnő, jelentem, fantáziahiányban sose szenvedtem, így hát lennének ötleteim. Ezeket azonban nem terjesztem a nagy komm. nyilvánosság elé, mer elítélnek erotoplutokrata elhajlásért.
Egyébként a tett első, a szó (majd'aszontam Fidesz) második.