Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szeretnék bordó leandert cserélni valakivel (sötét rózsaszínem van már igazán bordó kellene). Van szimpla-dupla rózsaszínem, fehérem, van vajszínűm is, de azt még nem gyökereztettem. Tudok adni érte piros trombitafolyondárt, rózsaszín trombitavirágot. Kerti hibiszkuszt (vagy mályvának hívják?), meg még egy csomó mindenem van amit tudok adni érte. Bp, Gödöllő környéke.
Ja, az enyém meg ilyen (ha sikerül img-zni): [IMG]http://i143.photobucket.com/albums/r148/enyim/kert/Kp033-2.jpg[/IMG] Na nem mind lesz ilyen tekervényes, a te első képed és ez között van a többség, az oldalhajtások lesznek olyan teljesen egyszerű tarajok, mint a tieid.
Cocona!Most sikerült feltölteni,ezen kívül van még egy másik fajta,de arról még nincs képem,ilyen a levelének a formája csak nincsenek i nagy tüskéi és inkább terül a földön,de a tuti télálló mert az is kint telelt az idén!Az opuntiának nagy tenyérni levelei vannak,kb 2 cm-es tüskéi,de még nem virágzott.Talán ez a 4 kaktuszom télálló,az a kettő ami a képen van azt nem tudom.Hajni
Nem pesti vagyok,komáromi.Én sajnos nem tudom a kaktuszaim nevét,de ha küldesz egy email címet küldök róla képeket,de megpróbálom ide feltölteni!Nekem csak idáig az opuntia telelt kint,ha arról amiről képet csatolok(ha sikerül)rosszul tudom és nem télálló kérlek javíts ki!
Azt gondolom én kerestem a peppinó dugványt,Coccona is az én üzenetemre válaszolt!Ha nekem szántad az üzit,igen érdekelne még,de nekem csak dupla piros hibiszkuszom van és nincs gyökereztetve?Ha érdekel írj,Hajni!
A kefevirágot csak jövő héten tudom odaadni. Egyébként pesti vagy? Télálló kaktuszokból nekem C. imbricata, Opuntia fragilis és egy ismeretlen Opuntia fajból van felesleg. Ha kell valamelyikből szólj. Peppinoval kapcsolatban: Bene László honlapján láttam 400 forintért dugványt.
Nagyon érdekelne a kefevirág dugványod!Nekem is vannak télálló kaktuszaim,holnap már lesz peppinó magom!Érdekel még valami, hátha van nekem.Neten találtam 400ft-ért peppinót,palántát,ami már az idén terem,én szeretnék rendelni valahogy bulizzuk ki,hogy mindketten jól járjunk!
Licsi magoncokat, kefevirág dugványokat, télálló citrom magoncokat, bordó és sárga hibiszkuszokat továbbá télálló kaktuszokat cserélnék. Ami érdekelne peppino, tomatillo paradicsomfa dugvány vagy mag ill. feijoa dugvány, Meyer citrom dugvány.
Szívesen cserélnék leander hajtásokat. Nekem van dupla rózsaszín, dupla sötét rózsaszín cirmos, szimpla fehér, rózsaszín és bordó, ezeket tudom küldeni. Szeretnék sárgát, vajszínűt és barack színűt. Ha valakit érdekel írjon.