Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Te engemet ne piszkájjá, én megaszondtam, hogy nem értek 1-et a lesitteléseddel, na, oszt' ennyi. Nekem nincs belepofázásom, csak pofázhatok, aztat lehet, illetve ihatok veled együtt Csamkatkán, vagy holis... különben is nem zártak be örökre, majd jön egy hajó és integetünk, és akkor adnak Söröt valamelyik kajütkampányba', vagy tisztikantinba', ahogy tecc... Egészség!
dixi: dixi.
Most akkor egy halandó Wágner Úr mint mond?
Mert - amit 5 éve tecc csinálni, legalábbis mióta ennek tanúja vagyok - hogy "úgyis mind1, hozzanak egy söröt, nem tehetek semmit", az kevés. Gyerekesen az. Legalábbis bizonyos IQ-szint felett, már feltéve, hogy otthol van tükör is.
Egyetért velem, Uram?
Csak halkan, mitet kibajálsz! Még letiltja walaki önkényuralmasan a Söröt és akkor szomjandöglünk... má' csak a' kéne.... Illegálva igyunk ilyent, amig lehet, na... hukk, bocsánat... Hajrá sárga föld alatti mozgalom!
Szorgalmas aktivistáink gondosan összeszedegették az elvtársak szemeit a földről, át lehet venni a XI-XIII. ker. alapszervezetnél.
Most viszont munkára, elvtársak, ne engedjünk a polgári agressziónak. Az alábbiakban látható etnő nem is etnő, ő valójában egy fidesznáci provokátor, aki mellesleg akar besunnyogni sorainkba. Ám mi éberek vagyunk, az sem téveszt meg minket, hogy mozgalmi csillagunkat is bemutatja. Ez átverés, elvtársak. Ha nem kocsányon lógna a szemetek, ti is rájönnétek.
Nagy Mellinda eftásnő büsztje szép, ezzel kapcsolatosan csak annyi megjegyzésem volna, hogy akkor örültem volna igazán, ha a Heineken dobozán lévő önkényuralmi jelkép tisztábban látható lenne.
Köszönöm, finom volt.
Éljen a hízás, vesszenek a savanyú-uborka-agár-manökenek. :) Egy kommunista legyen fajsúlyos, akit rögtön észrevesznek, ha belép valahova (Mint Erős elvtárs).
Én magam is kitűztem célul, hogy a 164 centimhez ugyanannyi kiló fog társulni. Sok munkám lesz, mert még több mint 100 kiló hiányzik, de igyexem.
A mozgalomért mindent.
Ne aggódjon a külügyér asszony a formái miatt, egy kommunista elvtársnő, csak szép és kívánatos lehet a férfiúi elvtársaknak, mindegy hány kiló.
Harcra fel, éljen a PaDöDö!
Ugyanazok a fidesznáci szabotőrök vannak nálam is, én sem látom a képeket.
Remélem, ez alábbit látni és értékelni fogja, mint alapszervezetünk hálája jelét az Ön áldozatos mozgalmi munkájáért.
Megjegyzem, hogy a sütemény származási helyének neve Makkabi, szvsz. Tasnádi et. kedven süteménye.
Tudunk a szabotázsról. Az ügyben 34.002 itélet született. A bűnösök meglakoltak. A Párt a további intézkedésik átvette a szabotázscselekmények irányítását, mert fenn kell tartani az elvtársak éberségét!
furcsa, Fidesznáci-gyanús szabotázsban kérem a szakértő segítségeteket.
Stirlitz elvtárs képeit a topikban nem látom.
Ha viszont a kép címét a tulajdonságokból kikopizom, címmezőbe feldobva megnézem, majd visszamászok a topikba, úgy már láccik.
Mija bánat ez elvtársak?
Nem elég imperialista gyújtogatónak látszani. AZZÁ IS KELL VÁLNI! Beépülve a fasiszta fidesz körökbe a szervezet mélyén fejtem ki szabotázscselekményeimet.
A munkaerô helyszínre szállítása érdekében igénybe vesszük a jelenleg 300%osan elkészült 4es PROTON RAKÉTAMETRÓT! Kérem irányítsa az önkéntes munkaerôt a Vorosilov (ex Gellért) téri mélyállomás silójába.
Tuggya jól hogy én régóta titkos küldetésben járok a világszabadságért. Látszólagos hűtlenségem része a részletesen kidolgozott konspiratív tervnek, hogy az imperialista kutyák megbízzanak bennem.
Daragije Tovaris Gorcsok!
A kikepzokozpont sztahanovista talicskas akciobrigadja onkent jelentkezett hogy a vallalt 3000% melle levezeteskent beallna szenet valogatni vagy csillet tologatni a TERV megvalositasa erdekeben. Termeszetesen az ellatasrol az onkentesek onmaguk gondoskodnak a takarekossag jegyeben.
Cicmog et. nem ért a szép szóból. Erőszakot kell alkalmazunk, elvtársak. Agitátor et. gyűjteményéből mindenki szerelkezzen fel, aztán keressük fel barátilag cicmog elvtársat.
A November7. Bányavállalathoz jelentkezett magas számú vájár elvtárs, ugyan kielégít minden igényt, de azért nyomatékosan kérném, hogy irányítson át ön is önkénteseket a Szovjet Ember DICSÔSÉGÉT szolgálló grandiózus tervhez.
1. Itt fennforgás van. Részemre soha senki nem kézbesitett semmilyen kizáró határozatot.
2. Szíveskedne az etnő nem elterelni a figyelmet holmi személyügyi kérdésekkel a lényegről, miszerint pártunk és farkciónk élete kezd veszélyesen belterjessé válni!? Vagy az etnő kritizálva érzi magát és azt nem bírja?