Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Én tudom, de sokan nem. Az ilyen kis taknyosok miatt tirátok orrolnak. Látod hogy ez a by-169 sem ismer, mégis úgy beszél, mintha a kutyája lennék. Egy csöppnyi tisztelet nincs bennük. Ismeretlenül pofázik! Te legalább ismersz, és Én is téged. Most is kiírja a rendszámot. Annyi esze nincs, hogy elősször gondolkozzon, utánna írjon! Ne írjam le neki az összes adatomat?
Ha ráérsz, és utazol velem, gyere már oda hozzám hogy megismerjelek. Vagy ahhoz már nincs merszed? Csak így van nagy szád? A tojáshéj lekopott már a seggedről?
Szerintem azt hiszik, hogy aki itt a fórumon ír, az mind a derke-hez tartozik. Holott Én tudom hogy nem. A rossz hírnév az ilyen lmg-003 félék miatt terjed. Aki képes mindenfajta ökörséget egyől nyomatni a facebook-on, és a fórumon. Megadva időt, rendszámot, járatot. Az ilyen kis tetveket kellene kigolyózni magatok közül, és nem lenne ellenségeskedés.
Nekem személy szerint egyetlen buszsofőr sem ellenségem. Miért is lenne? (Nem az oviban vagyunk!)
Így nem tudok nyilatkozni.
A Derke meg semmi olyat nem tesz szánt szándékkal, ami kedvezőtlenül hat a sofőrökre, így nem igazán tudom miről van szó. A sofőrökkel kapcsolatos ügyek a DKV reszortja. Nyilván ha érkezik hozzánk egy panasz, akkor azt továbbítjuk a DKV felé. Ennyi.
A derke-nek nem sok köze volt ahhoz, hogy minket átvegyenek. Hogy miért lettünk elsőszámú közellenségek? Ez jó kérdés. Talán mert nem tudnak mást kitalálni, hogy mivel kábítsák egymást. Nem gondolkodnak, csak írnak, ötletelnek, játszanak a sofőrök fizetésével! Ha folyamatosan olvasod a fórumon a hozzászólásaikat, megfigyelheted, hogy mindenhez értenek. A műszaki dolgoktól a menetrendekig, a gazdasági és pénzügyi megoldásokhoz, stb. Ők mindent meg tudnak oldani, amit a Mi szakképzett szerelőink, közlekedési szakembereink, és gazdasági dolgozóink szerintük nem. Én már a zárt topikjukból ki vagyok tíltva, mert nem osztom a véleményüket. További szép napot: egy kolléga :)
Ez valahol sántít! Ha már zöld, akkor nincs gyalogos. Olyat szoktak csinálni a személyautósok, hogy a pirosnál elkezdik áthajtani a gyalogosokat, mert nem veszi észre, hogy nekik is lámpa van, a birka gyalogos meg el is indul a piroson. Szerintem Te is egy ilyennek lehettél a tanuja.
Csonka templomnál is szokott ilyen lenni:) 4-es troli lehagyja az 5 buszt mert 4 lekanyarodik csak a gyalogosok miatt állnak 32,35,10,36 a 25-ös szoló köztük áll csak leste a trolit.
Nekem még ősszel volt egy olyan élményem (igaz, ez nem utassal kapcsolatos), hogy 31-esen Doberdó irányába a Szent Anna utcánál a sofőr a balra kanyarodó sávon és a forgalomtól elzárt területen akart kielőzni egy fehér F-Astrát, utána pedig ő kurvaanyázott, mert az autós csak elengedte a gyalagosokat...
A fák sokat jelenetennek nekünk. Tavasszal gyönyörködni benne nyáron jó hüvős van amiket ületetnek 30 év múlva sem lesz olyan nagy mint a mostaniak. Péntek éjjel a széchenyi utcán is kivágják gratulálok csak így tovább. Csak a pusztitás van meg a térkövezés.
A hatvan utcáról - Olyan csúnya, hogy rossz ránézni, ugyanolyan mint a Széchenyi utca tiszta fekete az egész. A fákat majd visszatelepítik, a fákért nem tudom, minek úgy sírni mindig...
A 3-as 4-es trolik lehuzott szedővel járnak a Segner tér és a Hal köz között befelé mert a Széchenyi utcát felmarták. LMG-116-ba kamerát szereltek biztos volt már téma róla de én még most láttam. Lassan a bengák is megkapják az új jegykezelőket.
Szomorű hogy a hatvan utcán kivágták a fákat pedig nem is lesz ott villamos.
Újjabb hírt hallotam mi szerint olyat akarnak csinálni(nem tudom mikortól).hogy csak reggel 6-este 6ig jár majd a troli.A többi időszakban trolipótló autóbusz.Én ezt totál hülyeségnek tartom....
Na most jól leégtem, én egész végig a 6-os villamosra gondoltam :/
Természetesen, a 6-os busz a Vincellér utca - Sámsoni út útvonalon közlekedett, amíg össze nem vonták a 19-essel.
Valamikor a '60-as évek végén indult, akkor még Kossuth utca - Acsádi út útvonalon.
Később átkerült a belső végállomás a Vörös Hasereg útjára, majd a Béke újtára. '82-ben meg a Nyugati utcára. Ugyanekkor került át a külső végállomás a Sámsoni útra.
Pontosan, a 6-os külső végállomása a volt laktanya mellett volt (rengeteget jártam ki oda "bogarászni"), csak elfelejtettem vigyorogni. Sőt mintha egy ideig (talán a 25/25Y beindulásáig, ami '95-ben volt és talán akkor szűnt meg a 6Y is) a Faraktár - Budai Nagy Antal - Sámsoni út irányon át közlekedett.